Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Круїзні компанії виходять в онлайн під час карантину
Круїзні компанії виходять в онлайн під час карантину22.04.2020 10:59

У всьому світі в кожній сфері діяльності всі йдуть в онлайн. Круїзні компанії також не стоять на місці. Деякі запускають віртуальні тури як по лайнеру, так і в основних портах заходу лайнера, інші публікують навчальні відео з приготування фірмових страв і коктейлів, а треті запускають цілі канали!


Компанія Four Gates Ukraine вирішила вибрати для Вас найцікавіші проекти від популярних круїзних компаній світу!


В першу чергу хотілося б відзначити круїзну компанію Viking(Viking River Cruises, Viking Ocean Cruises). Круїзна компанія запустила грандіозний проект Viking.TV, на якому розміщено безліч віртуальних турів, інтерв'ю, майстер-класів та інших цікавих відео. Цей контент буде справжнім відкриттям для любителів подорожей!


Круїзна компанія класу Люкс Crystal Cruises завжди відрізнялася високим рівнем сервісу і ексклюзивними стравами, розробленими спеціально для меню кожного лайнера. В умовах карантину, вам надається можливість отримати докладні рецепти і відеоінструкції з приготування цих страв. Для цього був запущений проект Crystal@Home, який публікується як на офіційній сторінці круїзної компанії в Facebook, так і на сайті. В рамках цієї програми проходять також інші заходи, такі як інтерв'ю, з популярними в США знаменитостями, але це менш цікаво.
 

Hurtigruten - це норвезька круїзна компанія, яка здійснює круїзи по ексклюзивним маршрутами, а також експедиційні круїзи, запустила цілий серіал. Тепер ви можете зануриться в красу найцікавіших куточків нашої планети, а також ознайомиться з інфраструктурою лайнера і атмосферою на борту.


Holland America Line – круїзна компанія класу Преміум запустила свій онлайн проект "HAL@ Home" на своєму YouTube каналі. Для Вас готує свої улюблені страви Ethan Stowell. Також на каналі є багато різнопланових відео від класичної музики до огляду круїзних портів.
 

Одна із найпопулярніших круїзних компаній Royal Carribbean запустила проект «Royal Caribbean Daily Compass». Директор круїзу Abe Hughes запустив свій блог на сторінці в Facebook, а також ведеться повний блог про заходи на борту круїзних лайнерів Royal Carribbean, які Ви знайдете за посиланням.


Carnival Cruise Line
 – вже давно публікує на своєму каналі безліч відеооглядів в форматі 360 градусів. Подивившись ці відео Ви ознайомитеся з інфраструктурою лайнерів не виходячи з дому. Все це на YouTube каналі круїзної компанії.


Також, з безліччю корисних відео про круїзах ви можете ознайомитись на нашому YouTube-каналі, перейшовши за посиланням:  4 Gates


Бажаємо Вам приємного перегляду і міцного здоров'я!


Желаем Вам приятного просмотра и крепкого здоровья!

 




Директор компанії ФОР ГЕЙТС УКРАЇНА
Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати
4Gates
22.04.2020 11:48
Очень интересно!