Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Новий флагман компанії Costa Cruises вперше торкнувся води
Новий флагман компанії Costa Cruises вперше торкнувся води27.06.2018 13:25

Цієї п'ятниці, на верфі Fincantieri вперше на воду спустили новий лайнер Costa Cruises - Costa Venezia.

 

«Як наш перший корабель, побудований спеціально для китайського ринку, Costa Venezia відзначає нову еру не тільки для Costa Cruises і Fincantieri, але і для китайської круїзної індустрії в цілому», - сказав Маріо Заняття, президент Costa Group Asia. «Від початкової концепції до сьогоднішньої церемонії спливання і за її межами все, що стосується Costa Venezia, було спроектовано з урахуванням потреб китайського споживача. Costa Venezia продовжить надавати автентичний італійський досвід Costa Cruises, а також надасть унікальний досвід відпочинку, який буде резонувати з китайськими гостями, повністю адаптувалися до їх перевагам в подорож ».

 

«Сьогодні ми святкуємо віху в будівництві Costa Venezia, яка разом з її братнім кораблем зміцнить прихильність Costa на ринку, що розвивається», - сказав Луїджі Матараццо, виконавчий віце-президент Fincantieri New Building. «Завдяки зусиллям верфі, в момент виключного зростання круїзної індустрії, ми підтверджуємо наше глобальне лідерство в цьому секторі і наші довгострокові відносини з Costa Cruises».

Розроблений спеціально для китайських гостей, в компанії розповіли, що дизайн корабля був натхненний пристрастю венеціанської і італійської культури.

Театр корабля буде натхненний венеціанським театром «Ла Феніче»; головний атріум згадає «Piazza San Marco», а ресторани будуть присвячені типовою архітектурі венеціанських алей. В Costa Venezia також будуть представлені оригінальні «гондоли», зроблені місцевими майстрами. Так само на борту будуть проводитися вечірки в масках, які відтворять атмосферу знаменитого Венеціанського карнавалу.


Гості також зможуть покуштувати страви італійської кухні, розкішні італійські магазини і італійські розваги світового рівня, насолоджуючись домашніми зручностями, такими як китайська кухня і караоке в китайському стилі, а також «Золота вечірка» з безліччю сюрпризів і подарунків.

У березні, до свого відправлення в Китай, лайнер відправиться в два круїзу по Середземному морю. Не пропустіть свій шанс побувати на новому флагмані Costa Cruises!

Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати