Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Чи дійсно відновлюється круїзний ринок?!
Чи дійсно відновлюється круїзний ринок?!03.08.2020 11:13
Всі справжні цінителі круїзів і подорожей вже зачекалися відкриття кордонів, відновлення авіасполучень, відновлення круїзів і повернення туризму в звичному його вигляді. Кожен день нам надходять дзвінки з питаннями «коли ж вже розпочняться круїзи і в яких регіонах?»


 
На жаль, більшість круїзних компаній повідомляють тільки до якої дати круїзи точно скасовані. Якщо ж заздалегідь відомо, що на зазначені раніше круїзної компанією дати немає можливості здійснити круїз, то терміни знову переносяться. Таку ситуацію ми бачили по всьому круїзним компаніям. Більшість причин, які впливають на початок круїзів пов'язані не з круїзними компаніями, а безпосередньо з коронавірусів і ставленням до нього уряди різних країн.
 
* Ми бачимо, що деякі країни вже відкрилися для туризму та з радістю чекають туристів, в тому числі з України.
 
Але не дивлячись на все це, є круїзні компанії, які в тій чи іншій мірі почали круїзи:

TUI Cruises - спільна компанія холдингу Royal Caribbean і компанії Hapag-Lloyd. Лайнер Tui Mein Schiff 2 вже зробив свій перший чотириденний круїз з Гамбурга. На борту перебувало 1200 щасливчиків (а як же ще назвати тих туристів, яким пощастило відправиться в круїз після стількох місяців ізоляції). Оскільки цей круїз був першим, його зробили повністю сценічним (без виходу в портах). Але, з огляду на, що круїз був по Північній Європі і лайнер відправився в сторону Норвегії, це не так критично. Адже найкращі види і краси Норвегії і поверніть Європи відкриваються з борту лайнера.
* Далі ж лайнер буде виконувати короткі круїзи з заходом в порти Північної Європи.

Dream Cruises - відновив круїзи з Тайваню. Компанія реалізує морські круїзи на лайнері Explorer Dream, який буде заходити в популярні порти Тайваню і на острови Пен Ху, Мацу і Кінмен, а також в Хуалянь.
У заході взяли участь кілька важливих гостей з Тайваню, в тому числі міністр транспорту і комунікацій пан Лін Цзялун; міністр охорони здоров'я і соціального забезпечення пан Чень Шихуном; мер уряду Кілунга пан Лін Юй-чан; генеральний директор морського і портового бюро МТК пан Куо Тянь Куей; заступник генерального директора Тайваньських центрів по контролю за захворюваннями пан Чжуан Жень-Сян; ділові партнери, ЗМІ та представники Genting Cruise Lines.

Ponant і Paul Gauguin Cruises - круїзні компанії класу люкс, які здійснюють круїзи по унікальним маршрутами відновили круїзи вже в липні.

Корабель Le Bellot буде здійснювати круїзи навколо Ісландії з зупинкою біля заповідників і природних пам'яток, щоб мінімізувати заходи в міста. Звичайно ж це викликано додатковими заходами безпеки у зв'язку з коронавірусів. В рамках круїзу заплановано перетин Північного Полярного кола, де туристи зможуть насолодитися природою цього регіону, а також з її представниками: китами, косатки і тюленями. Подорожі заплановані на 5, 12, 19 і 26 серпня.

Le Champlain почав свій перший круїз 31 липня з Дубровника по далматинського узбережжя в Хорватії.
В Арктиці Понант відновив експедиційні круїзи ще 11 липня з абсолютно новими маршрутами. Великий, 23-денний експедиційний круїз лайнер Le Boreal зробить з Лонгйіра, Норвегія, 28 вересня. Le Jacques Cartier - здійснює круїзи поблизу французького узбережжя з відвідуванням багатьох природних пам'яток Франції, а також із зупинкою порту о. Корсика.

Paul Gauguin Cruises на даний момент, відновив круїзи тільки на одному лайнері з відвіданням островів Французької Полінезії. В основному, дані круїзи орієнтовані на місцевих жителів.

І завершує наш огляд круїзних компаній, які відновили круїзи, - Variety Cruises

Круїзна компанія має в своєму флоті невеликі круїзні кораблі (з розміщенням від 42 до 72 пасажирів). Це найбезпечніший формат для круїзів в сучасних реаліях і ідеальний відпочинок для туристів, які хочуть об'єднати яхтинг з комфортом і відпочинком. Перші круїзи будуть здійснюватися по Адріатиці. Основним портом початку круїзи буде Пірей (Афіни), Греція.

А ми в свою чергу чекаємо відновлення круїзів на лайнерах і інших круїзних компаній.

!!! Хотілося б нагадати, незважаючи на скепсис обиватель інтернету, які нічого не знають про лайнерах і їх системах безпеки та ставлення до гігієни, круїзи - залишаються найбезпечнішим видом подорожі. Все що зараз тільки впроваджується в готелях і громадських місцях, на круїзних лайнерах було вже десятки років (в тому числі САНІТАЙЗЕР).

Огляди інфраструктури лайнерів, кают і маршрутів ви знайдете на нашому YouTube каналі:

Щодо консультацій по круїзах або бронювання круїзів звертайтесь за нижче вказаними контактами.
 

Найактуальніші новини у туризмі:

 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати