Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Найкращий круїзний термінал у світі?!
Найкращий круїзний термінал у світі?!03.02.2022 15:23
Несподівано, але факт. Круїзний термінал у Маямі (США), який був побудований спеціально для круїзної компанії Norwegian Cruise Line, отримав нагороду від Gold New Construction v4.0 за системою LEED.
 
Що це означає, і чому ця нагорода так високо цінується, особливо в США, розповідаємо вам нижче.
 
Розроблена Радою з екологічного будівництва США, LEED є найбільш широко використовуваною системою рейтингу екологічно чистих будівель у світі, а сертифікація LEED є всесвітньо визнаним символом досягнення сталого розвитку.

>>>Все про компанію Norwegian Cruise Line



    
 


Ця сертифікація є чудовим відображенням того, як круїзна компанія має позитивний вплив на навколишнє середовище та суспільство за допомогою глобальної програми сталого розвитку Sail & Sustain. При цьому компанія реалізує своє бачення: зробити відпочинок та подорожі максимально комфортними та безпечними для всіх гостей та у всьому світі.



Франк Дель Ріо, президент та головний виконавчий директор Norwegian Cruise Line Holdings. Також повідомив: «Ми продовжимо інвестувати, проектувати та розвиватися відповідно до цього зобов'язання, включаючи подальші інвестиції у термінал PortMiami, де ми співпрацюємо з округом Маямі-Дейд, щоб до осені 2023 року додати можливості берегового харчування. Ми пишаємося тим, що нас визнали лідером у галузі стійкого будівництва із золотим сертифікатом LEED для нашого неймовірного нового терміналу B PortMiami, перлини Маямі, першого круїзного терміналу у світі, який отримав цей сертифікат у рамках нового, суворішого будівництва LEED. стандартів»

>>>Всі круїзи з порту в Маямі

Круїзний термінал Norwegian Cruise Line площею 188 000 квадратних футів (17465 м²) був спроектований з урахуванням найостанніших екологічних та будівельних інновацій.
 
Команда створила платформу, яка оптимізує енергоефективність терміналу, якість повітря у приміщенні, ефективність використання води, використання місцевих матеріалів та ресурсів та багато іншого. Зважаючи на високий рівень енергоефективності, проект був розроблений так, щоб його продуктивність була як мінімум на 38 відсотків вищою, ніж середня будівля. На додаток до значних дозволів та засобів захисту якості води термінал включає захист від ламантинів та захист від скидання забруднюючих речовин, а до осені 2023 року планується забезпечити берегове електропостачання.



>>>Всі круїзи від Norwegian Cruise Line



"Для нас велика честь співпрацювати з Port Miami та округом Маямі-Дейд у будівництві культового терміналу відповідно до золотих стандартів LEED", - сказав Гаррі Соммер, президент і головний виконавчий директор Norwegian Cruise Line. «Термінал був спроектований та побудований у співпраці з нашою місцевою спільнотою у Південній Флориді. Приблизно 90% усіх субпідрядників, продавців та постачальників були місцевими у регіоні, що сприяло місцевому економічному зростанню».

Поділитися:
Інші новини:
20.03.2024 19:31
Компанія Seward публікує плани будівництва нового круїзного терміналу на Алясці.
23.02.2024 19:10
Довгоочікувані круїзи Канарськими островами вже в 2024-му році!
12.02.2024 21:50
Розписали для Вас місцезнаходження та маршрути всіх кораблів флоту компанії станом на 9 лютого 2024 року!
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати