Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Дивіться! Найновіші лайнери 2018-2019 роки
Дивіться! Найновіші лайнери 2018-2019 роки17.10.2018 13:02


Компанія Costa Cruises вже анонсувала спуск на воду нового круїзного лайнера Costa Smeralda. «Серцем» нового лайнера стане «Колізей» - область в середині корабля з трьома поверхами, де будуть проводитися кращі шоу. Площа буде заповнена тематичними лаундж-барами, де гості зможуть насолодитися келихом ігристого вина, милуючись видами на океан через великі панорамні вікна. У перший круїз лайнер відправиться вже 20 жовтня 2019 року в напрямку з Гамбурга в Савона. Наступні круїзи будуть проводитися по Середземному морю.





Названий на честь італійського міста Венеція лайнер Costa Venezia є першим лайнером Costa Cruises. Спеціально спроектованим і побудованим длякітайского ринку. На борту представлений широкий спектр розваг і маса можливостей для проведення дозвілля. Головними подіями для пасажирів стане Golden Party - вечірка в золотому кольорі, який символізують для китайців щастя і достаток - і знаменитий бал-маскарад в кращих традиціях Венеції.




MSC Bellissima є круїзний лайнер нового покоління з унікальною системою розширеного бортового функціоналу - MSC for Me. Ця технологія розроблена спеціально для спрощення комунікації між пасажирами та екіпажем корабля. Особливістю лайнера також стане один з найкрасивіших і захвативающіхаквапарков в море, з трьома скручивающими гірками, «Гімалайським мостом» і безліччю басейнів. Також, пасажири лайнера зможуть насолоджуватися двома оригінальними шоу Цирку дю Солей, 2 рази на день, 6 днів на тиждень.




Новий представник серії лайнерів Meraviglia-Plus, MSC Grandiosa буде спущений на воду вже восени 2019 року. За розвага пасажирів будуть відповідати також басейн з водними гірками і джакузі, спортивні майданчики, міні-гольф. Справжні любителі активного проведення часу по достоїнству оцінять фітнес-центр, бігові доріжки, боулінг. Перший круїз запланований на 16 серпня 2019 року зі відправленням з Генуї. Лайнер протягом семи днів буде ходити по західному Середземномор'ю.





Компанія Carnival Cruise Line анонсувала ще один лайнер класу Vista, третій за рахунком, під назвою Carnival Panorama. Корабель планується спустити на воду в листопаді 2019 року. Лайнер відправлятиметься із завищеною талією Лос-Анджелеса в тижневі плавання по Мексиканської Рив'єрі. Особливістю цього круїзного лайнера стане велика розважальна майданчик для людей різного віку та інтересів, на якій можна буде знайти: атракціон для любителів екстремальної висоти SkyRide, канатна дорога SkyCourse, міні-боулінг, аркадний баскетбол, зал зі спортивними відеоіграми і багато іншого.





Третій представник флоту NCL з класу Norwegian Breakaway Plus - новий круїзний лайнер Norwegian Bliss - вирушив у першу подорож вже цього літа. Судно спроектовано спеціально для плавання в водах Аляски. Пасажири корабля під час поїздки будуть насолоджуватися прекрасними пейзажами цього штату, багатого різноманітними ландшафтами. У передній частині лайнера Norwegian Bliss розмістили одну з найнеймовірніших оглядових майданчиків з приголомшливим видом на навколишні краєвиди. Насолодитися красою океану можна буде як із спеціального містка, так і з бару, в якому можна розслабитися і підкріпитися.





Круїзна компанія Norwegian Cruise Line незабаром планує спуск на воду ще одного представника класу Breakaway Plus - Norwegian Encore. Любителі активного відпочинку зможуть відвідати басейн з джакузі і водними гірками, спортивний майданчик, фітнес-центр, спробувати свої сили в міні-гольфі, лазер-тезі і навіть на скеледромі. Ще одним цікавим місцем для проведення часу стане дворівневий картинг. На ньому туристи зможуть поганяти на швидкості до 65 км / ч. Перший круїз на Norwegian Encore запланований на осінь 2019 року. Корабель буде виходити з порту в Майамі і щонеділі здійснювати тижневі плавання по Карибському морю.





Компанія Celebrity Cruises відрізняється створенням лайнерів преміум-класу. Найкраще обслуговування, розкішний дизайн і сучасні технології в конструкції - це новий корабель Celebrity Edge. Особливістю цього судна стане переміщається по правому борту зверху в низ, протягом доби платформа, так званий Magic Carpet ( «Килим-літак»)! У перше плавання Celebrity Edge відправляється вже 21 листопада 2018 року через Форт-Лодердейл. Корабель буде здійснювати маршрути по Карибських островах. Квитки на внутрішні і зовнішні каюти були розкуплені за два дні після старту продажів. Однак не варто впадати у відчай, адже влітку 2019 лайнер буде здійснювати круїзи по Середземному морю!





Princess Cruises
незабаром зможе похвалитися черговим круїзним лайнером в серії Royal - Sky Princess. На судні є ряд розваг Royal класу, на зразок SeaWalk - скляній доріжки, яка простягається прямо від верхньої палуби вниз - і Princess Live TV studio. Гості Sky Princess зможуть відвідати і навчальні заходи з йоги, TaiChi і танців Zumba. Насолодитися уходовой процедурами допоможуть фахівці з спа-центру Lotus, де можна зробити манікюр, педикюр, детоксикаційні обгортання і аромомасаж. У перше плавання лайнер відправиться в жовтні 2019 року. Морські круїзи заплановані як по Середземному морю, так і в Карибському басейні.





Незабаром компанія Holland America Line зможе запросити гостей на їх новий корабель - Nieuw Statendam, який вважається близнюком лайнера побудованого в 2016 році Koningsdam. Над дизайном судна працювали імениті архітектори і майстри готельних інтер'єрів, тому всередині воно повністю відповідає заявленому класу Pinnacle: просторі світлі каюти, безліч візуальних ефектів і вишуканий інтер'єр в кожному приміщенні. Перший круїз планується в листопаді 2018 року, а зараз активно ведеться продаж.





Круїзна компанія Seabourn недавно представила ще один лайнер в класі Odyssey - Seabourn Ovation. Пасажири Seabourn Ovation під час морського круїзу зможуть насолодитися відпочинком в круглої лаундж-зоні з квадратним баром посередині і панорамними видами навколо. Створити відповідну атмосферу допоможуть музиканти своєю живою грою на фортепіано, бармени смачними напоями та шеф-кухаря приголомшливим вечерею. Ще більш вражаючим видом може похвалитися SkyBar на верхній палубі корабля, який знаходиться під відкритим небом. Корабель був спущений на воду навесні 2018 року. Тепер він здійснює круїзи по всьому світу з Лондона, Стокгольма і Санкт-Петербурга.

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати