Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Круїзна компанія Disney відзначає срібну річницю!
Круїзна компанія Disney відзначає срібну річницю!29.11.2022 19:37
Disney Cruise Line оголосила, що відзначить своє 25-річчя, запустивши у продаж спеціальні літні круїзи з новими розвагами на борту, які з'являться у 2023 році.
 
Згідно з заявою для преси, у сезоні 2023 року будуть представлені спеціальні розваги та святкові заходи, оскільки компанія розпочала свою діяльність улітку 1998 року.
 
"За два з половиною десятиліття Disney Cruise Line створила неймовірну спадщину, створюючи незабутні спогади про відпочинок для сімей по всьому світу", - сказала Шерон Сіскі, старший віце-президент і генеральний менеджер Disney Cruise Line.



«Звичайно, в основі цього ювілейного святкування лежать наші віддані своїй справі актори та члени екіпажу, які щодня постійно надають легендарні послуги та творять чаклунство в морі для наших гостей. Незалежно від того, чи повернетеся ви як член нашого клубу Castaway або вирушите в плавання з нами вперше, ми раді запросити гостей різного віку взяти участь у наших особливих ювілейних урочистостях наступного літа».
 
Мандрівники зможуть взяти участь в обмежених за часом пропозиціях «Срібна річниця в морі» на борту всіх п'яти лайнерів Disney Cruise Line з травня по вересень 2023 року.

До святкових сюрпризів відносяться:
 
Капітан Мінні Маус і капітан Міккі Маус з'являться у нових образах на борту Silver Anniversary at Sea у флоті Disney Cruise Line.
 
Disney Cruise Line представить фірмову пісню, яка стане саундтреком для святкування.
 
Особливі вечірні враження створені спеціально для святкування ювілею.
 
Тематичні кулінарні шедеври, що включають десерти та авторські коктейлі.
 
Колекція Shimmering Seas, лінія спеціальних товарів у новому фірмовому кольорі, включаючи асортимент одягу, аксесуари, посуд для напоїв, сувеніри та багато іншого.



 

    
Консультація з будь-яких питань



Чарівні подорожі на Багами, Карибський басейн, Європу та Аляску:
 
Вирушаючи з Майамі з 24 травня по 4 вересня, Disney Magic відвідає місця на Багамах та Карибські острови, включаючи приватний острів Дісней Castaway Cay.


Disney Wonder відправиться в круїз Аляскою з Ванкувера, Канада, з 15 травня по 11 вересня з зупинками в Джуно, Скагуеї, Кетчікан і інших містах.
 
З 7 травня по 17 вересня Disney Dream здійснюватиме трансатлантичні та європейські маршрути, включаючи Середземне море, Північну Європу та Грецькі острови.
 
Disney Fantasy відправиться з Порт-Канаверала, штат Флорида, з 6 травня по 2 вересня до Східної та Західної частини Карибського моря, кожен з яких проведе день на Castaway Cay.
 
Disney Wish вирушить у плавання в Нассау, Багами та Кастевей-Кей з 1 травня по 8 вересня з порту Канаверал.

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати