Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Norwegian Prima – ТОП-5 унікальних особливостей!
Norwegian Prima – ТОП-5 унікальних особливостей!07.12.2022 21:04
Відкриваючи нову еру для Norwegian Cruise Line, Norwegian Prima дебютував на початку цього року.

Norwegian Prima – дебютував на початку 2022 року та став справжньою сенсацією! Це лайнер абсолютно нового покоління, який побудований за новим проектом.


 
Незважаючи на те, що круїзна компанія Norwegian Cruise Line, останнім часом, стала менш популярною серед наших туристів, даному лайнеру багато хто віддав свою перевагу.
 
Круїзний лайнер має багато особливостей, які не залишать байдужим нікого. Але ми виділили ТОП 5 з них (на нашу суб'єктивну думку):
 
Indulge Food Hall



Перший висококласний фуд-хол, який вперше представлений на лайнерах компанії. Він являє собою сукупність ресторанів та закусочних з 11 різними меню, а також три окремі ресторани Onda by Scarpetta, Los Lobos та The Local Bar & Grill.
 
Norwegian Cruise Line приділяє дуже велику увагу якості продуктів та різноманітності страв. Ваш круїз на лайнерах компанії стане найзабутнішою кулінарною подорожжю. Не вірите? Тоді ви не бачили наш огляд одного з лайнерів.

 
The Haven

Haven by Norwegian - це окрема ВІП зона для гостей Сьютів. На лайнері Norwegian Prima, пропонуючи найбільший та ексклюзивний комплекс апартаментів класу «ship-within-a-ship». Вона охоплює вісім палуб кают класу Люкс та інфраструктуру, до якого можливий доступ лише гостям сьютів Haven.
 
Зона Haven на Norwegian Prima була спроектована так, щоб бути більш відкритою до моря, ніж раніше. З кожного місця відкривається краєвид на море. Іншими переосмисленими місцями є сонячна палуба, яка пропонує новий пейзажний басейн з видом на кільваторний слід, і новий відкритий спа-центр із сауною зі скляними стінами і холодильною кімнатою.
 
Prima Speedway



Дійсно відмінною рисою нових круїзних лайнерів компанії Norwegian Cruise Line є повноцінний картинг! Цей атракціон неможливо не замітити.
 
За словами компанії, Prima Speedway «підвищить ставки» завдяки найбільшій та першій в історії трирівневій гоночній трасі. З довшою прямою трасою довжиною 420 метрів, спідвей проходитиме навколо і через воронку корабля і може похвалитися 14 поворотами, де 15 водіїв можуть одночасно мчати у відкритому океані, розвиваючи швидкість понад 50 км/год.
 
І це справді вражаюче! Адже це не просто симулятор/відеогра, як на лайнерах MSC Cruises чи Costa Cruises… Це справжні гонки у відкритому морі з враженнями, яких не передати текстом чи словами.
 
Transformational Theater

Корабельна виставкова зала, описана Norwegian як «новаторський трансформаційний театр», стане нічним клубом.
 
Нове слово в організації багатьох заходів на борту. Триповерховий заклад, призначений для плавного перетворення простору з ультрасучасної сцени для виступів у великий танцпол. Він буде мати настроювання сидінь і світлодіодні екрани, що рухаються від стелі до підлоги.


    
Консультація з будь-яких питань



The Drop

Ще одна унікальна особливість судна – The Drop. За словами представників Norwegian Cruise Line, цей атракціон є першою у світі сухою гіркою із вільним падінням. Ви зможете стрибнути з висоти 10 поверхів, досягнувши найвищих швидкостей серед усіх гір на лайнерах Norwegian та інших круїзних компаній.
 
Атракціон, розташований збоку від корабля, також включає дуельні сухі гірки, відомі як The Rush.
 
Забронювати ваш незабутній круїз на лайнерах ви можете звернувшись до наших круїзних експертів будь-яким зручним способом:

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати