Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > «Міс Всесвіт Україна» отримала нагороду «Spirit of Carnival»!
«Міс Всесвіт Україна» отримала нагороду «Spirit of Carnival»!19.01.2023 20:05

Під час 71-го щорічного конкурсу «Міс Всесвіт» президент компанії Carnival Cruise Line Крістін Даффі вручила «Міс Всесвіт Україна» Вікторії Апанасенко нагороду «Spirit of Carnival» за втілення таких цінностей компанії, як веселощі, дружба, різноманітність та інклюзивність.

Вручення нагороди "Spirit of Carnival" було представлено під час конкурсу "Міс Всесвіт", який проходив у Новому Орлеані та транслювався на міжнародному рівні у суботу, 14 січня.



"Вікторія Апанасенко поставила перед собою завдання нагадати нам, що війна триває, і люди по всій Україні працюють, щоб підтримати своїх військових, а також своїх близьких, які постраждали від війни, - особливо тих, хто був змушений залишити свої домівки", - сказала Даффі. «Я вражена силою Вікторії та її добрим і щедрим характером, який справді втілює «Дух компанії Carnival». І завдяки цьому визнанню ми також даємо зрозуміти народу України та особливо нашим українським членам екіпажу, що ми продовжуємо підтримувати та захоплюватись їх характером».




Вікіторія Апанасенка є послом миру Глобального договору ООН в Україні. Вона закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «соціальна робота» та спеціалізується на домашньому насильстві. З початку війни в Україні вона працювала над забезпеченням українських сімей їжею, ліками та засобами гігієни. Вона також має намір привернути увагу до важливості ґендерної рівності у збройних силах через свою роботу з The Female Quotient, організацією, заснованою для просування ґендерної рівності на робочому місці.
 

    
Консультація з будь-яких питань


Це вже втретє, коли делегатка Міс Всесвіт отримує нагороду Spirit of Carnival. Минулого року Міс Всесвіт Багами Шантель О'Брайан була обрана для цієї нагороди. Під час конкурсу 2021 року Міс Всесвіт Домініканська Республіка Кімберлі Хіменес отримала нагороду, а також була названа хрещеною матір`ю нового лайнера Carnival Mardi Gras.

 

Пишіть у коментарях вітання для нашої учасниці.
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати