Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Круїзи 2024 - 2025 | MSC Cruises відкрили продажі!
Круїзи 2024 - 2025 | MSC Cruises відкрили продажі!06.08.2023 22:27
02.08.2023 компанія MSC Cruises відкрила продажі низки круїзів зимового сезону 2024-25 років. Також, вже скоро буде надана докладна інформація про зимові маршрути 2024-2025 років у Південній Америці, Південній Африці та Далекому Сході. Але зараз є круїзи в інших напрямках, які доступні для бронювання.

 
Особливо актуальні такі круїзи для тих, хто зареєстрований у MSC Voyager Club, адже ви можете отримати додаткову знижку 10% та подвоєні бонуси.



>>>Детальніше


 
ПІВНІЧНА АМЕРИКА ТА КАРИБСЬКИЙ БАСЕЙН


 
MSC Meraviglia курсуватиме з Нью-Йорка за маршрутами тривалістю від 7 до 11 ночей у порт Канаверал та Орландо, Нассау на Багамах та приватний острів MSC Cruises Ocean Cay MSC Marine Reserve.

>>>Дивитися круїзи

 
MSC Seascape буде відправлятися щосуботи з Маямі в 7-денні круїзи до Домініканської Республіки, Пуерто-Ріко та Оушен-Кей або на Ямайку, Кайманові острови, Мексику та Оушен-Кей.

>>>Дивитися круїзи

 
MSC Seaside щонеділі пропонуватиме 7-денні рейси з Маямі, чергуючи Багами, Пуерто-Ріко та Домініканську Республіку або Мексику, Гондурас або Беліз та Багами.
 
>>>Дивитися круїзи




 

    
Консультація з будь-яких питань


 
MSC Divina також буде базуватися в Маямі і пропонуватиме безліч маршрутів тривалістю від 3 до 10 ночей, включаючи заходи в Ocean Cay. Більш тривалі круїзи доставлять гостей на Ямайку, Арубу, Кюрасао, Домініканську Республіку та Багами.

>>>Дивитися круїзи

 
MSC Seashore буде портом приписки в Порт-Канаверал для трьох-чотирьохденних міні-круїзів на Багами, включаючи заходи до Ocean Cay, а також семиденних рейсів з додатковими зупинками в Косумелі та Коста-Майя в Мексиці.

>>>Дивитися круїзи

 
MSC Virtuosa пришвартується до Форт де Франс, Мартиніка, і відправиться у 7-денні маршрути, включаючи Гваделупу, Віргінські острови, Сен-Мартен, Сент-Кітс і Невіс, Антигуа і Барбуду, Сент-Вінсент і Гренадини. , Барбадос, Гренада та Сент-Люсія.

>>>Дивитися круїзи

 
ПЕРСЬКА ЗАТОКА


 
Новітній флагман лінії MSC Euribia дебютує в регіоні з Дубаю, Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ), і запропонує семиденні рейси в два інші напрями ОАЕ, Абу-Дабі та острів Сір-Бані-Яс, а також Доху, Катар і Манаму у Бахрейні.

>>>Дивитися круїзи

Ви можете забронювати круїз на нашому сайті:




 

СЕРЕДЗЕМНЕ МОРЕ



MSC World Europa щонеділі відправлятиметься з Генуї в семиденний рейс із заходами до Чивітавек'ю до Риму, Мессіни на Сицилії, Валлетту, Мальту; Барселона, Іспанія та Марсель, Франція.

>>>Дивитися круїзи

 
ПІВНІЧНА ЄВРОПА


 
MSC Preziosa виконуватиме семиденні рейси щонеділі з Гамбурга, Німеччина, із заходами у Зебрюгге у Брюгге та Брюссель у Бельгії; Роттердам у Нідерландах; Гавр замість Парижа та Саутгемптон замість Лондона. Крім того, один 21-денний круїз із Саутгемптона відвідає Канарські острови, Мадейру та Марокко.

>>>Дивитися круїзи

 
ЧЕРВОНЕ МОРЕ


 
MSC Musica запропонує семиденне плавання з Сафаги, Єгипту, до Джидди, Саудівська Аравія; Акаби та Петри в Йорданії, Шарм-ель-Шейх у Єгипті та порт Сохна для столиці країни Каїра, перш ніж повернутися до Сафаги для можливості відвідати Луксор.

>>>Дивитися круїзи


Для того щоб отримати консультацію та відповіді на всі запитання:
 
Також, ви можете забронювати круїз на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати