Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Новий лайнер Utopia of the Seas спущено на воду!
Новий лайнер Utopia of the Seas спущено на воду!20.09.2023 19:37
Новий лайнер Utopia of the Seas компанії Royal Caribbean International став на крок ближче до свого дебюту у липні 2024 року. Перші круїзи лайнера стартуватимуть із порту Канаверал (Орландо), штат Флорида. 

Кожне плавання включатиме відвідування Нассау, Багамських островів та Perfect Day at CocoCay – відзначеного нагородами приватного острова Royal Caribbean, де з січня 2024 року з'явиться перший шматочок раю лише для дорослих – Hideaway Beach.



На даний момент корабель вперше спустився на воду минулими вихідними, що ознаменувало важливу віху і наступний етап будівництва для верфі Chantiers de l’Atlantique у Сен-Назері, Франція.

>>>Детальніше про новий лайнер



 

Згідно із заявою, ключовий момент у будівництві нового лайнера Utopia of the Seas, відомий як "спуск на воду", зайняв 17 місяців. Сам процес зайняв майже 15 годин, починаючи із заповнення сухого доку понад 46-ма мільйонами галонів води за ніч.
 

З моменту початку будівництва у квітні 2022 року новий корабель набув форми, що складається з більш ніж 74 сталевих блоків, які були підняті та зібрані до купи.

 
Вже відомі його деякі новинки: від найдовшої сухої гірки в морі - Ultimate Abyss довжиною 295 футів - до першого свого роду захоплюючого обіду у вагоні поїзда.
 
На лайнері на вас чекає більше 40 способів пообідати і випити, більше басейнів, ніж можна порахувати, гострі відчуття, найкращі способи розслабитися та багато іншого.
 
Друзі та сім'ї, які відзначають будь-яку подію, можуть створити незабутні вихідні та спогади, обравши поєднання нових фірмових пригод та переосмислених вражень.
 
Сюди входять нещодавно спроектовані басейни курортного типу, новий карибський тікі-бар, оновлений ресторан Izumi, який тепер знаходиться в Центральному парку, з новим зручним вікном видачі свіжих суші та японської вуличної їжі, а також вечеря на свіжому повітрі та приголомшливе нічне життя та розваги.
 
Після спуску на воду Utopia of the Seas буде переведено в док для добудови, де корабель буде завершено до літа 2024 і стане першим кораблем класу «OASIS», що працює на ЗПГ (зрідженому природному газі).
 
Судно буде поєднувати в собі технологію ЗПГ з лінійкою екологічних ініціатив і функцій бренду, що вже зарекомендували себе, від систем рекуперації відхідного тепла до берегового підключення до електромережі.

 

    

Консультація з будь-яких питань
 

Для того щоб отримати детальну інформацію про новий лайнер Utopia of the Seas або консультацію та відповіді на всі запитання:
 
Також, ви можете забронювати круїзи на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати