Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Полюбляєте подорожувати один? Для вас чудові новини.
Полюбляєте подорожувати один? Для вас чудові новини.04.10.2023 22:19
Компанія Norwegian Cruise Line оголосила, що збирається ввести близько 1000 окремих кают у своєму флоті з 19 суден.
 
Починаючи з цього тижня компанія вперше відкриє для продажу три нові категорії одиночних кают, включаючи Solo Inside, Solo Oceanview і Solo Balcony, для майбутніх рейсів, починаючи з 2 січня 2024 року. Ціни та доступність залежать від пункту призначення та попиту. Індивідуальні мандрівники можуть розраховувати на меншу ціну, ніж традиційний двомісний номер, заявили в компанії.

 
"Ми прагнемо надати нашим гостям різноманітні пропозиції, щоб вони могли організувати відпустку своєї мрії", - сказав Девід Дж. Еррера, президент NCL. «З того часу, як ми вперше запустили наші одиночні каюти в 2010 році на Norwegian Epic, вони користувалися великою популярністю серед соло мандрівників. Ми постійно прислухаємося до думки наших гостей, щоб надати їм ті враження, які вони хочуть. Усвідомивши зростаючий попит з боку людей, які бажають мандрувати самостійно, ми розширили кількість одномісних кают у всьому нашому флоті».

Слідкуйте за новинами круїзної індустрії та найкращими акціями у зручний для вас спосіб:

    


 
Гості, які проживають у нових категоріях одиночних кают, також отримають доступ до лаунджу-студії, доступного тільки по ключ-карті, доступному на деяких кораблях, де є спеціальний простір для відпочинку, бар з пивом та вином, а також різноманітні закуски, які подаються щодня.

 
На додаток до власного лаунжу, круїзери-одиначки можуть насолодитися заходами, запланованими для соло мандрівників, щоб поспілкуватися. Завдяки тому, що місткість категорій одиночних кают збільшується з дев'яти кораблів до повного флоту з 19 кораблів, у поодиноких круїзерів з'являється більше можливостей відвідати інші напрямки, такі як Азія, Африка, Австралія та Нова Зеландія, на лайнерах, які конструктивно не мали такої унікальної можливості.
 

 
За словами керівництва Norwegian Cruise Line, це оголошення стало відповіддю на недавній сплеск популярності індивідуальних подорожей у туристичній індустрії, оскільки все більше людей вважають за краще подорожувати світом поодинці, а не традиційним груповим подорожам з друзями, сім'єю чи партнерами.

Для консультації щодо підбору круїзу звертайтесь до круїзних фахівців:

Також, ви можете забронювати круїзи на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:
 
 
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати