Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Знайомтесь – найбільший лайнер у світі!
Знайомтесь – найбільший лайнер у світі!04.12.2023 22:05
Royal Caribbean офіційно прийняла у свій флот Icon of the Seas - найновіший і найбільший лайнер з будь-коли побудованих.
 
Фінська верф Meyer Turku передала компанії-замовнику Royal Caribbean International найбільший у світі круїзний лайнер Icon of the Seas (Ікона морів).


>>>Детальніше про новий лайнер





Основні характеристики Icon of the Seas:
Довжина, м. 365
Ширина, м. 48
Тонажність, т. 250 800
Швидкість ходу, вузл. 22

"Icon of the Seas — найбільший у світі, але перш за все найсучасніший у світі круїзний лайнер. Разом з Royal Caribbean ми поставили високу планку з дизайну, технологій, безпеки та зниження енергоспоживання. Я безмірно пишаюся всіма, хто брав участь у цьому проєкті" – сказав генеральний директор Meyer Turku Тім Мейєр.
 
"Це офіційно: після більш ніж семи років мрій та 900 днів проектування та будівництва тисячами експертів компанія Royal Caribbean International вітає довгоочікуваного Icon of the Seas у сім'ї на знаменному святі на верфі Meyer Turku у Турку, Фінляндія", – йдеться у прес-релізі Royal Caribbean International.



5 фактів про новий Icon of the Seas від Royal Caribbean:




1. Більш екологічний підхід з використанням ЗПГ та технологій паливних елементів.
 
Встановлюючи новий стандарт сталого розвитку, Icon of the Seas стане першим судном Royal Caribbean, що працює на зрідженому природному газі (ЗПГ) та технології паливних елементів. За даними круїзного оператора, очікується, що це дозволить скоротити викиди вуглекислого газу приблизно на 30%, а викиди сірки – майже на 100%.

2. У Icon of the Seas буде вісім кварталів.
 
20-поверховий корабель матиме вісім різних районів, включаючи Thrill Island, Chill Island, Central Park, Royal Promenade і The Hideaway. Усі вони спрямовані на те, щоби надати гостям різні враження.

3. Будівництво обійшлося у 2 мільярди доларів.
 
За даними Royal Caribbean, орієнтовна вартість будівництва Icon of the Seas складає 2 мільярди доларів. Для порівняння: вартість будівництва попереднього рекордсмена Royal Caribbean, Allure of the Seas, становила близько 1,43 мільярда доларів.



4. Рекорди максимальної місткості.
 
Відкриваючи нові горизонти, судно матиме максимальну місткість 7600 пасажирів, що перевищить попередній рекорд Wonder of the Seas, максимальна місткість якого складає 6988 гостей.

5. Рекорди бронювання.
 
За даними Royal Caribbean, кількість замовлень на Icon of the Seas побила усі рекорди: у жовтні компанія пережила найбільший день бронювання за всю історію. Хоча точні цифри не розголошуються, круїзний оператор повідомив про найбільшу кількість замовлень за свою 53-річну історію.




 
Судно дебютує в Маямі і здійснюватиме семиденні круїзи Карибським морем протягом 2024 року. Перші круїзи розпочнуться у січні. Їх вартість від 1 729 € з особи за тиждень у внутрішній каюті (247 € / добу). Чайові не включені.

>>>Дивитись усі круїзи нового лайнера

 
    

Консультація з будь-яких питань
 

Для того щоб отримати детальну інформацію про новий лайнер Icon of the Seas або консультацію та відповіді на всі запитання:

 
Також, ви можете забронювати круїзи нового лайнера на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати