Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Ліонеля Мессі названо офіційним символом найбільшого лайнера у світі!
Ліонеля Мессі названо офіційним символом найбільшого лайнера у світі!20.12.2023 19:45

Royal Caribbean оголосила, що найтитулованіший футболіст Ліонель Мессі є офіційним символом її нового корабля, Icon of the Seas.


Спуск на воду заплановано на січень 2024 року. Мессі зустріне Icon у Маямі та візьме участь у святкуванні церемонії хрещення найбільшого у світі круїзного лайнера.



>>>Знайомтесь – найбільший лайнер у світі!


Нова роль Мессі з'явилася після нещодавнього оголошення про нове партнерство між Royal Caribbean та Inter Miami CF, в якому круїзна лінія є головним партнером клубу та офіційним партнером відпочинку. Royal Caribbean та Inter Miami CF також повідомили, що відсвяткують прибуття Icon на наступному етапі партнерства, подробиці якого будуть розкриті пізніше.


«Icon of the Seas — це кульмінація більш ніж 50-річного досвіду організації незабутнього відпочинку, і він збирається виправдати своє ім'я у багатьох відношеннях, коли змінить відпочинкову індустрію ee січні 2024 року», — сказав Майкл Бейлі, президент і генеральний директор. «Саме цю здатність надавати такий широкий вплив і уособлювати образ має Ікона Ікони, і Ліонель Мессі довів, що є чудовим прикладом цього протягом багатьох років у світі спорту, а зовсім недавно, відкриваючи нову еру хвилювання та пристрасті до футболу в Маямі та США».
 





>>>Детальніше про новий лайнер


«Я дуже радий і пишаюся тим, що приєднався до сім'ї Royal Caribbean, щоб відсвяткувати прибуття революційної морської Ікони», — сказав Мессі. «Icon перевершує все, що існує для сімейного відпочинку, з неймовірними функціями, що ніколи раніше не зустрічалися, і всі вони створені для того, щоб разом створювати спогади».


Лайнер Icon of the Seas пропонуватиме цілий рік відпочинок у східній або західній частині Карибського басейну, вирушаючи з Маямі з портами заходу, включаючи Філіпсбург, Сінт-Мартен; Коста-Майя та Косумель, Мексика; та Шарлотта Амалія, Сент-Томас, а також приватний острів Royal Caribbean Perfect Day у CocoCay.


 

>>>Дивитись усі круїзи нового лайнера

 
    

Консультація з будь-яких питань
 

Для того щоб отримати детальну інформацію про новий лайнер Icon of the Seas або консультацію та відповіді на всі запитання:

 
Також, ви можете забронювати круїзи нового лайнера на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати