Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > В круїзі як вегетаріанець або веган!
В круїзі як вегетаріанець або веган!13.05.2020 11:25
Як ми всі знаємо, наш світ стає все більш обізнаним про здорові та екологічні альтернативи традиційного харчування. За даними Німецького товариства харчування (DGE), кількість вегетаріанців і веганів неухильно зростає. Звичайно, кожна людина хоче дотримуватися своїх звичок в харчуванні під час відпустки, тому давайте разом подивимося, що деякі круїзні компанії пропонують для пасажирів, які дотримуються вегетаріанського або веганскої харчування.


 
Цікаві факти про вегетаріанські і веганські круїзи

Як правило, на борту вже є великий вибір вегетаріанських страв, і все більше круїзних лайнерів реагують на цю зростаючу тенденцію і пропонують веганські страви як в меню в ресторанах, так і в ресторанах «шведський стіл». Всі страви відзначаються відповідним маркуванням, щоб забезпечити дотримання дієтичних вимог пасажирів.
 
Oceania Cruises
 
Oceania пропонує широкий асортимент веганських і вегетаріанських страв на борту. У 2017 році круїзна компанія представила розширене веганські меню з більш ніж 250 стравами, які подають в основному ресторані на всіх кораблях. У 2019 було додано 200 нових овочевих меню.

Відвідайте:
- основний ресторан
- ресторан «шведський стіл»
- альтернативні ресторани
 
... щоб насолодитися вегетаріанськими або веганські стравами. Ви можете навіть замовити овочеві страви в стейкхаусів і Поло Гриль!
Найбільші кораблі компанії, Marina і Riviera, також мають веганські фреш-бар на палубі біля басейну. Тут ви знайдете соки холодного віджиму і смузі, приготовані з молока з кешью і таких «енергетичних» інгредієнтів, як ягоди асаї і насіння чіа.
 
Costa Cruises
 
Costa гарантує, що вам не доведеться відмовлятися від звичних смаків, щоб насолодитися вишуканими стравами. Італійська круїзна компанія пропонує страви середземноморської кухні для вегетаріанців або веганів, а також різноманітне меню, якими ви можете насолодитися під час своєї подорожі.
 
MSC Cruises
 
MSC пропонує індивідуальні меню, які відповідають вашим потребам. Ви можете знайти свіжоприготовлені вегетаріанські та веганські страви в ресторанах і на шведській лінії. Вам навіть не потрібно обходитися без традиційної італійської піци! У продажу є веганські піца без сиру.
 
Royal Caribbean
 
Традиційно пасажири Royal Caribbean могли споживати веганські страви тільки за запитом. Однак, часи змінилися! Тепер ви можете спробувати веганські і вегетаріанські страви в основному ресторані і на шведській лінії. Якщо у вас є особливі побажання, ви також можете заздалегідь відправити їх в ресторан. Наприклад - ви можете замовити веганське «Болоньєзе»!
 
Norwegian Cruise Line
 
Як вегетаріанець, у вас буде великий вибір страв, які чітко позначені в ресторані або в ресторані "шведський стіл". Однак, якщо вам потрібні веганські варіанти, ми рекомендуємо заздалегідь відправити запит в NCL перед поїздкою, щоб переконатися, що ваші побажання будуть виконані найкращим чином, і в ідеалі, в перший день, поговоріть з відповідальним працівником кухні, який допоможе вам у виборі веганських страв.



Менеджер круїзного відділу
Далія Вехбе
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати