Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Названо дати старту авіа польотів!
Названо дати старту авіа польотів!19.05.2020 11:33
Перевізники один за іншим повертають в свої системи бронювання раніше виконувані або ранiше анонсованi маршрути. І, що радує, більшість з них включає в свої майбутні графіки польотів і Україну. 



На сайті SWISS, наприклад, йде продаж на рейси з Києва до Цюріха, квитки на прямі вильоти можна забронювати, починаючи з 21 червня, а на попередні дати доступні варіанти з пересадкою у Відні. На сайті Ryanair вже представлена велика географія польотів, в тому числі і в Грецію (Афіни) з 4 липня, на Кіпр (Пафос) з 5 липня, в Іспанію (Барселона, Валенсія і Мадрид) відповідно з 21 червня, 4 липня і 21 червня .

Судячи з анонсованих на сайті Wizz Air маршрутами, оптимістично налаштований і цей перевізник: у продажу на літо є квитки в Афіни і Салоніки, а також в дев'ять міст Німеччини. Але з найбільшою впевненістю в майбутнє, схоже, дивляться SkyUp і FlyDubai: українська авіакомпанія пропонує летіти з Києва до Парижа і Пардубіце вже 23 травня, а 27 травня - в Ларнаку.

Арабський же перевізник продає квитки Київ - Дубай з вильотами, починаючи з 5 червня. Раніше рейси в Україну анонсували і інші перевізники - Lufthansa, airBaltic, Czech Airlines. МАУ ж поки не продають квитки на міжнародні рейси аж до 1 липня. Про це повідомляє avianews.com з посиланням на заяву президента МАУ Євгенія Дихне.
 
Виходячи з цього, експерти називають імовірною дату початку польотів в Україну в районі 1 липня: на такий висновок наштовхує ще й тa обставинa, що інші авіакомпанії теж починають продажу на рейси в нашу країну в найближчі дати. Хоча офіційно терміни початку виконання польотів з України як і раніше ніхто не називає. Тому авіакомпаніям нічого не залишається, як зрушувати дати початку польотів. 

Керівник відділу Еміратів компанії Kompas Олександр Щокін пригадав, що ті ж flydubai вже неодноразово міняли час старту своїх рейсів. І не виключено, що зроблять це знову. «Але я все ж сподіваюся, що після того, як масово« злетять »такі гранди авіації, як Emirates або Etihad Airways, українське небо теж відкриється», - припускає він. При цьому Олександр зазначає, що найближчим часом повернення до звичних обсягів, звичайно, не буде, авіакомпанії будуть дивитися один на одного в плані заходів безпеки та інших нюансів. Але в кінцевому рахунку відкладений попит і бажання подорожувати зроблять свою справу, і Україна теж цілком впишеться в цей тренд.
 
Підштовхнути відкриття українського неба має і відкриття кордонів – цей процес вже частково пішов. Минулого тижня уряд Словенії оголосило про закінчення епідемії коронавируса: кордони цієї держави вже відкриті для всіх громадян країн, що входять в ЄС. З 9 травня відкрита і Хорватія: сюди може в'їхати кожен, хто забронював житло і може документально це підтвердити. 

Вихід цих країн з ізоляції, на думку спостерігачів, пов`язаний не тільки з невеликою кількістю хворих, а й з небажанням допустити стагнацію економіки, що в умовах простою турсектора було б цілком можливо. За словами єврокомісара з питань внутрішніх справ Ілви Йоханссон, з середини червня почнеться процес відкриття внутрішніх кордонів країн ЄС. На порядку денному також відкриття зовнішніх кордонів, але до його обговорення з ще не приступали.
 


Менеджер круїзного відділу
Микита Мірошник
Поділитися:
Інші новини:
28.03.2024 20:12
У рамках навколосвітнього круїзу компанії у 2024 році MSC Poesia дебютувала на водному шляху Бразилії.
20.03.2024 19:31
Компанія Seward публікує плани будівництва нового круїзного терміналу на Алясці.
23.02.2024 19:10
Довгоочікувані круїзи Канарськими островами вже в 2024-му році!
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати