Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Перше рішення розподілу супутникової потужності між кораблями!
Перше рішення розподілу супутникової потужності між кораблями!07.09.2024 09:17
Згідно з прес-релізом, Neuron запустив Network Capacity Controller, перше рішення для динамічного розподілу супутникової потужності між кораблями.

Контролер пропускної здатності мережі використовує штучний інтелект і машинне навчання, щоб найкращим чином використовувати пропускну здатність всього парку, коли і де це найбільше потрібно, оптимізуючи ресурси, продуктивність і якість досвіду (QoE), повідомляє компанія.


Пропускна здатність супутника, якщо вона призначена для корабля, літака або віддаленого місця, зазвичай фіксована. У парку, якщо одна кінцева точка потребує більшої пропускної здатності через високі вимоги до даних, а інша має надлишкову ємність, ресурси неможливо легко перерозподілити, щоб збалансувати навантаження. Комплексне моделювання та прогнозування мають на меті уникнути недостатнього використання та заторів, але оптимальне використання важко передбачити через зміни географії, погоди, кількості пасажирів, вимог до програм, змінних попиту з часом тощо. Як наслідок, продуктивність і неефективність неминучі.

Контролер пропускної здатності мережі інтелектуально перерозподіляє пропускну здатність майже в режимі реального часу, не потребуючи ручних політик або втручань. Наприклад, якщо на Інтернет судна A впливає погода, контролер пропускної здатності мережі автоматично перенесе пропускну здатність із судна B на судно A – і він надасть пріоритет смузі пропускання, яка працює краще під час дощу, як-от діапазон C, тоді як судно B використовує інші доступні параметри пропускної здатності.

 
    

Консультація з будь-яких питань
 



«Ефективне управління ресурсами зв`язку між сотнями рухомих кораблів і літаків або віддалених активів є складним завданням», — сказав Бенні Ретнамоні, засновник і генеральний директор Neuron. «Network Capacity Controller позбавляє від необхідності приймати рішення про пропускну здатність на основі окремих кінцевих точок. Neuron може вимірювати та визначати, яка ємність потрібна флоту, а Network Capacity Controller динамічно керуватиме нею, щоб задовольнити попит саме тоді та де це важливо».

Компанія заявила, що мережевий контролер потужності підтримується Neuron Grid, рішенням для керування мережею на основі штучного інтелекту, яке забезпечує плавне змішане підключення між кількома провайдерами, орбітами та мережами. Інтелектуальна система прийняття рішень Grid приймає рішення кожні 50 мілісекунд, щоб організовувати трафік на кораблі, літаку чи віддаленому місці через потрібну службу підключення в потрібний час, найкраще використовуючи всю доступну пропускну здатність на борту з найвищим QoE.

«У Neuron ми піклуємося про складне проектування, щоб нашим клієнтам не доводилося цього робити», — додав Пратік Дахале, директор з проектування Neuron. «Network Capacity Controller працює за лаштунками, аналізуючи тисячі точок даних щосекунди, щоб прийняти рішення про те, як найкраще організувати пул пропускної здатності парку та відповідно оптимізувати мережу. Його алгоритм постійно навчається та адаптується, забезпечуючи більш розумні рішення та кращі результати з часом».

З усіх питань просимо звертатися до круїзних фахівців у чаті (праворуч внизу) або іншим зручним способом:
 

 

Також, ви можете забронювати круїзи на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 

Поділитися:
Інші новини:
10.09.2024 21:06
З січня по серпень 2024 року порт прийняв 348 249 круїзних пасажирів!
28.08.2024 22:10
Norwegian розкрили нові подробиці своїх майбутніх круїзних кораблів.
21.08.2024 11:07
Star of the Seas матиме вісім унікальних районів, з яких компанія виділяє наступні п`ять у своєму прес-релізі!
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати