Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Тимчасова 60-денна пауза в круїзній діяльності Princess Cruises!
Тимчасова 60-денна пауза в круїзній діяльності Princess Cruises!12.03.2020 18:14

Princess Cruises оголошує про добровільне і тимчасове припинення діяльності своїх кораблів на 60 днів.
 


 

Круїзна компанія залишається прихильником здоров'я, безпеки та благополуччя своїх гостей, членів команди і спільнот, відвідуваних у всьому світі.
 
Круїзна компанія Princess Cruises оголосила про добровільне припинення діяльності своїх 18 круїзних лайнерів на два місяці (60 днів), що здійснюють круїзи з 12 березня по 10 травня, в міру обережності, згодом непередбачуваних обставин, пов'язаних з глобальним поширенням COVID-19.
 
«Princess Cruises - це глобальна компанія, що займається організацією круїзів, яка щодня обслуговує більше 50 000 гостей з 70 країн, і багатьом відомо, що два наших корабля постраждали від поширюваного коронавируса», - сказала Ян Шварц, президент компанії Princess Cruises. «Роблячи рішучі дії, добровільно припиняючи роботу наших судів, ми маємо намір запевнити наших постійних гостей, членів команди і глобальних зацікавлених осіб в нашій прихильності здоров'ю, безпеці та добробуту всіх, хто подорожує з нами, а також тих, хто співпрацює з нами, країни і спільноти, які ми відвідуємо по всьому світу », - додала Шварц.
 
Хоч це і важке рішення, але керують компанією, твердо вірять, що воно правильне і відповідає основним цінностям круїзної компанії. Представники запевняють, що давні і віддані професіонали в круїзної компанії, найкращим чином скористаються цим часом для підготовки флоту круїзних лайнерів Princess Cruises до успішного повернення в стрій, щоб обслуговувати гостей, надаючи висококласний відпочинок.
 
Ті, хто в даний час знаходиться в круїзі, який закінчиться протягом наступних п'яти днів, продовжать свій круїз, як і очікувалося, до кінця маршруту, щоб не порушувати подальші домовленості про поїздку. Поточні рейси, які тривають і триватимуть після 17 березня, будуть завершені в найбільш зручному для гостей місці з урахуванням експлуатаційних вимог. Princess Cruises зробить все можливе, щоб кожен гість повернувся додому з максимальною турботою. Протягом цього часу їх оперативні та медичні групи по всьому флоту будуть зберігати пильність в турботі і обслуговуванні гостей та членів екіпажу на борту.
 
Princess Cruises пропонує гостям можливість перевести 100% сплачених коштів за скасований круїз, в рахунок майбутнього круїзу. Щоб додати бонусний стимул для гостей, які взяли цю пропозицію, компанія додасть додаткову пільгу на майбутній круїзний кредит, яка може бути застосована до вартості круїзу або бортовим витрат. Крім того, Princess Cruises виконає цю пропозицію для тих гостей, які справили остаточну оплату і скасовують своє бронювання 4 лютого 2020 року або пізніше. Майбутній круїзний кредит може бути використаний при будь-якому рейсі, який вирушає до 1 травня 2022 року.
 
Якщо у деяких гостей не буде можливості використовувати майбутній круїзний кредит, вони зможуть заповнити електронну форму на сайті Princess.com і отримати відшкодування коштів. Princess Cruises просить гостей не дзвонити в колл-центр бронювання через можливість великої кількості викликів і можливості тривалого очікування через це безпрецедентного дії. Гостям та їх туристичним консультантам, будуть відправлені повідомлення про те, як управляти відмінами і бажаної компенсацією. Інформація та інструкції для запиту відшкодування доступні онлайн.
 
У відео, розміщеному на YouTube, Ян Шварц повідомляє, що: «Хоча цей важкий ділове рішення, ми твердо віримо, що воно правильне і відповідає основним цінностям нашої компанії. Будьте впевнені, що давні і віддані професіонали в нашій компанії найкращим чином скористаються цим часом для підготовки флоту круїзних лайнерів PrincessCruisesк успішному поверненню в експлуатацію, щоб обслуговувати наших гостей, надаючи винятковий відпочинок »-
 

 

Постійні гості, співробітники, партнери-консультанти з подорожей і ділові партнери по всьому світу запитували, що вони можуть зробити, щоб підтримати Princess Cruises і більше 35 000 членів команди в ці складні часи. Відповідь проста - замовте круїз з Princess Cruises і візьміть з собою родину і друзів. Компанія пропонує більше 180 маршрутів по популярним і екзотичних напрямках по всьому світу.
 
Princess Cruises планує повернутися починаючи з круїзів, що відправляються 11 травня 2020 року.
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати