Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Viking Cruises тимчасово призупиняє всі річкові та морські круїзи!
Viking Cruises тимчасово призупиняє всі річкові та морські круїзи!13.03.2020 14:29
З 11 березня 2020 року Viking Cruises тимчасово призупиняє всі річкові та морські круїзи в період з 12 березня по 30 квітня 2020 року. Ми віримо, що «Вікінг» стане кращим місцем для того, щоб надати враження, яких очікують і заслуговують наші гості. Після закінчення цього часу плануємо відновити роботи 1 травня 2020 року, продовживши все подальші круїзи, як планувалося спочатку.
 
У разі необхідності зміни маршруту, гості та турагенти повідомляються безпосередньо через службу зв'язку з клієнтами Viking. Будь ласка, увійдіть на MyVikingJourney.com для отримання докладної інформації про вашому конкретному подорожі.
 
Нижче наводиться важливе повідомлення від голови Viking Торстейна Хагена, який також записав відео версію свого звернення.



 

З тих пір, як ми заснували Viking майже 23 роки тому, ми завжди дбали насамперед про наших гостях і наших співробітників. Я відчуваю, що ми стали однією великою Вікінг-сім'єю з 500 000 гостей щороку і 10 000 співробітників. З самого першого дня нашої місією було створення для наших гостей вражень, які фокусуються на місці призначення та дозволяють їм з комфортом досліджувати світ. Це завжди було метою компанії і залишиться таким.
 
Я впевнений, що ви розумієте, що COVID-19 здійснив подорож надзвичайно складним. Все більша кількість портів, включаючи Венецію, Монте-Карло і Берген, тимчасово закриті для круїзних суден; основні визначні пам'ятки, такі як Ватикан і інші музеї, були закриті; а деякі країни вводять обмеження на публічні збори і відвідувачів.
 
Я пишу це сьогодні, тому що зараз ситуація стала такою, що робота в якості круїзної компанії пов'язана із значним ризиком карантину або медичного затримання, що може зменшити кількість подорожей, які планували наші гості. Як компанія, сильна фінансово, ми не турбуємося про квартальні очікуваннях прибутку - і ця гнучкість дозволяє нам робити те, що краще для наших гостей і наших співробітників, як ми завжди це робили.
 
Ми прийняли важке рішення тимчасово призупинити наші річкові та морські круїзи, які з 12 березня по 30 квітня 2020 року мали вирушити в плавання. Ми віримо, що «Вікінг» стане кращим місцем для того, щоб надати враження, яких очікують і заслуговують наші гості. Це рішення, яке ми прийняли з важким серцем, але при нинішніх обставинах, якими б вони не були, ми не можемо надати високоякісний сервіс, яким ми відомі.
 
Для тих гостей, чий круїз потрапляє на період призупинених круїзів, ми пропонуємо на вибір ваучер (Future Cruise Voucher) вартістю 125% від всіх грошей, сплачених в Viking, або повернення коштів, що дорівнює сплаченій сумі. У гостей буде 24 місяці, щоб використовувати їх Future Cruise Voucher і зробити нове замовлення на будь-який річковий, морський або експедиційний круїз. Для додаткової гнучкості, якщо ви не можете використовувати свій ваучер, ми автоматично відправимо вам відшкодування, рівне первісної суми, виплаченої Viking після закінчення терміну дії ваучера.
 
Будьте впевнені, наша команда з бронювання в даний час знаходиться в процесі видачі Future Cruise Vouchers в розмірі 125% від всіх грошей, сплачених в Viking. Однак, якщо ви віддаєте перевагу альтернативу, зателефонуйте 1-833-900-0951 або зв'яжіться з вашим турагентом до 25 березня 2020 року.
 
Ми з нетерпінням будемо чекати відновлення поїздок, так як плануємо розширювати географію відвідуваних місць. На додаток до наших численних зазначеним нагородами річковим і морським круїзах, на початку 2022 роки ми запускаємо експедиційні круїзи в Арктику і Антарктику, а також по Великих озер Північної Америки. На початку квітня 2020 роки ми оголосимо про наших новітніх річкових подорожах, в самому серці Америки.
 
Ми будемо підтримувати наших гостей, співробітників і партнерів в ці важкі часи і сподіваємося, що вони, в свою чергу, підтримають нас.
 
Торстейн Хаген
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати