Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Додатки які допоможуть вам під час подорожі!
Додатки які допоможуть вам під час подорожі!17.05.2020 11:09
Смартфони стали невід’ємною частиною нашого життя і додатки для смартфонів можуть полегшити подорож. Завдяки цим програмам Ви зможете за декілька хвилин забронювати номер в готелі, спланувати маршрут, купити квитки, знайти цікаві заклади в місті, почитати про місцеві пам’ятки та поспілкуватися з іноземцями на їхній мові за допомогою перекладача.


 
А ось кілька цікавих та необхідних додатків для подорожей (усі додатки можна завантажити як на Android, так і на iOS).
 
FlightAware
 
Якщо у Вас багато перельотів і Ви не хочете завантажувати карти усіх аеропортів, то це програма допоможе Вам. У FlightAware можна відстежити будь-який рейс в режимі реального часу і в разі затримки рейсів в додаток надішле сповіщення.
 
Google Translate
 
Всі ми знаємо про Google Translate, додаток яким користуються в будь-якому куточку світу. І тому перекладач може «розмовляти» майже на всіма мовами світу. Перед поїздкою можна завантажити офлайн-словник і у Вас не повинно вас виникнути проблем з комунікацією.
 
TripIt
 
Додаток, який допоможе зберегти всі Ваші бронювання. Вам потрібно лише переслати лист підтвердження або надати TripIt доступ до Вашої поштової скриньки і додаток сам створить прості маршрути.
 
AroundMe
 
Додаток визначить Ваше місцезнаходження і знайде найближчі банки, бари, заправки, лікарні, кінотеатри, ресторани, супермаркети, театри і таксі.

Wifispc
 
Wifispc – те, що допоможе Вам завжди бути на зв'язку в будь-якій частині світу. У додатку список мереж і паролів WiFi, який постійно оновлюються користувачами.
 
Foursquare
 
Спочатку додаток раздроблявся для check-in, але з часом став гідом по закладах. Foursquare працює з геоданих і, визначаючи місце розташування людини, показує, що знаходиться поблизу. Головний мінус додатка в тому, що він працює тільки від інтернету.
 
TripAdvisor
 
На даний момент в додатку можна знайти 859 мільйонів відгуків і думок про приблизно 8,6 мільйона закладів в усіх точках світу. Також в додатку можна забронювати готель, трансфер і столик в ресторані. Наклейка TripAdvisor перебувати в багатьох готелях, кафе і вітринах магазинів.
 
Так за допомогою смартфону та додатків на ньому можна під час подорожі поспілкуватись з місцевими жителями не знаючи їх мови, знайти дорогу до готелю, викликати таксі та багато іншого. Всі ці додатки роблять подорожі легшими і спокійнішими.



Менеджер візового відділу
Марія Ільєнко
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати