Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Продовжуємо Вашу улюблену рубрику про новинки в готельному бізнесі!
Продовжуємо Вашу улюблену рубрику про новинки в готельному бізнесі!05.06.2020 11:44
Нижче Ви можете ознайомитися з новими готелями 2020 року, які обов'язково Вас здивують.



Aman New York, США

Готель знаходиться в самому серці Манхеттена – на розі легендарної П'ятої авеню і 57-ої вулиці, з видом на Центральний парк. З вікон 26-поверхової будівлі, відкривається вид на велику територію парку і на найвідоміший горизонт світу. У цьому готелі розкішно все! Інтер'єр, дизайн, панорамні види, неймовірні смаки, які сконцентровані в стравах різних кухонь світу. І головне, родзинка готелю – Спа-салон Aman площею 2300 кв.м., який займає три поверхи, з вражаючим 20-метровим критим басейном.
 

Mandarin Oriental Luzern, Швейцарія 

Mandarin Oriental Hotel Group оголосила, що повністю реконструює і перейменовує існуючий готель Palace Luzern на озері Люцерн в Швейцарії. В даний час в готелі проводиться велика реконструкція, і в кінці 2020 року він знову відкриється під назвою Mandarin Oriental Palace, Luzern. Знаменитий готель Palace Luzern вперше відкрився в 1906 році і розташований в самому центрі міста, на березі озера Люцерн. Курорт є популярним туристичним напрямком, завдяки мальовничим гірським і озерним пейзажам.
 
Реконструкція вартістю в кілька мільйонів доларів буде включати рестайлінг всіх номерів і люксів, модернізацію громадських місць, ресторанів і барів, а також благоустрій відкритих майданчиків. Після завершення реконструкції Mandarin Oriental Palace, Luzern налічуватиме 146 номерів і люксів з прекрасним видом на озеро і гори. В готелі буде розкішний ресторан і бар, а також різні приміщення для дружніх і ділових зустрічей, спа-салон і тренажерний зал.
 

Bvlgari Hotel Paris, Франція 

У 2020 році в Парижі за адресою Авеню Георга V, 30, The Bvlgari Hotel Paris прийме перших гостей. Авеню Георга V разом з Єлисейськими полями і авеню Монтень, утворює знаменитий «Золотий трикутник» – один з найбільш фешенебельних районів Парижа, де знаходяться кращі модні бутики і ресторани міста.
Bvlgari Hotel Paris надасть в розпорядження гостей 76 номерів, більшу частину з яких складуть сьюти, а також спа-центр з 25-метровим басейном, ресторан і бар з виходом у внутрішній дворик. Фасад будівлі буде повністю реконструйований з урахуванням сучасного архітектурного стилю, але збереже при цьому історичні деталі знаменитого османського орнаменту XIX століття.
 

One&Only Portonovi Montenegro, Чорногорія

Це одне з найбільш очікуваних відкриттів серед курортів 2020 року. One & Only Portonovi Montenegro перший готель знаменитого світового ланцюжка, який побудований в Європі на Адріатичному узбережжі Чорногорії. Запланований до запуску 1 липня 2020 року комплекс One & Only Portonovi розташований біля берегів Которської затоки, криштально чисті води якого, оточені горами на південному заході країни. Курорт оточений величними пейзажами, фортецями, середньовічними селами, об'єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і відокремленими пляжами. Готель відображає венеціанський архітектурний стиль регіону.
One & Only Portonovi підніметься на сходинку вище у своїй кухні. Ресторан Sabia запропонує меню від Джорджіо Локателлі, шеф-кухаря, удостоєного зірки Мішлен, який вважається одним з кращих італійських шеф-кухарів світу.
 
Крім того, гостей порадує ряд інноваційних програм з оздоровлення та відновлення. Спа-центр Chenot Espace Health розробить індивідуальні програми для гостей з рекомендаціями по харчуванню, детокс меню, заняттями фітнесом і цільовими спа-процедурами.
 

ONE&ONLY MANDARINA, Мексика

Відкриття планується 1 листопада 2020 року.
Одна з перших у своєму роді в світі ексклюзивна колекція з розкішних вілл мережі готелів світової популярності One & Only. Готель з неймовірним дизайном і великим простором, запрошує гостей насолодитися неперевершеним сервісом і чудовою усамітненою природою.
Вас чекають витончені номера, люкси і вілли з видом на Тихий океан, гори Сьєрра-дель-Вальєхо і тропічний ліс.
Особливість готелю – розташовані в гілках дерев готельні номери з приватними басейнами і великими терасами.
 

Banyan Tree Krabi, Таїланд

Відкриття планується в кінці 2020 року.
Banyan Tree Hotels & Resorts – це уособлення місцевого заповідника в Крабі на західному узбережжі південного Таїланду. У півгодини їзди від Ао Нанга, знаходиться відокремлений пляж, на якому розташований курорт. Дрібний білий пісок і спокійні прозорі води Андаманського моря надають цьому курорту особливу красу. Курорт пропонує всього 72 затишних люкса і вілл з видом на кришталево чисте море, а також захоплюючий вид на навколишні тропічні острови.
 

One&Only Desaru Coast, Малайзія

Відкрийте для себе захоплюючу колекцію розкішних люксів, вілл і приватних будинків One & Only, які натхненні красою і культурою чарівного південного сходу Малайзії. Це поєднання традицій з сучасними та давніми мудростями. Вас чекають незвичайні пригоди по незайманій природі з цілющим повітрям, які розкриють Вам таємниці Сходу, як ніколи раніше.

Найактуальніші туристичні новини та акції:
 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua



Менеджер відділу наземного обслуговування
Юлія Шутова
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати