Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Світові гіганти круїзної індустрії об`єднуються!
Світові гіганти круїзної індустрії об`єднуються!13.07.2020 12:33
У такі важкі часи для туризму, які пов'язані COVID-19, всі об'єднуються для подолання спільних проблем і боротьби з негативними наслідками. Навіть конкуренти вступають до колаборації для досягнення поставлених цілей в боротьбі з пандемією.


 
Два найбільших в світі круїзних холдингів, Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. і Royal Caribbean Cruises Ltd., оголосили про партнерство в розробці детальних протоколів з охорони праці та техніки безпеки для круїзів.
 
В рамках співпраці було створено робочу групу «Healthy Sail Panel» на чолі з Майком Лівіттом (колишнім секретарем Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб США і колишнім губернатором штату Юта) і Скоттом Готлібом (колишній комісар Управління з контролю за продуктами і ліками США).
 
Група «Healthy Sail» розробить протоколи для безпечного відновлення круізниов і, як планується, представить свої початкові рекомендації до кінця серпня. Разарботка включає роботу експертів в галузі суспільної охорони здоров'я, інфекційних захворювань, біобезпеки, а також сервісу на борту круїзного лайнера.
 
Не дивлячись на вклад цих двох холдингів в розробку цих протоколів, представники компаній заявили, що інформація і всі напрацювання будуть доступні всім «гравцям круїзного ринку».

Група вже працювала разом на протязі останнього місяця і спільно вивчає чотири різних аспекти:

Перший - це перевірка стану здоров'я з метою мінімізації ризиків впливу COVID-19 на різні групи пасажирів.

Друге - проведення досліджень робочого середовища і технічних засобів контролю розповсюдження вірусу, щоб визначити, як пасажири взаємодіють на лайнері з обслуговуючим персоналом для зменшення прямих контактів і ризиків зараження.

По-третє, круїзні компанії хочуть зосередитися на плануванні дій в надзвичайних ситуаціях. Розробити алгоритм дій при зараженні певного пасажира для безпеки інших гостей лайнера.

І, по-четверте, планування маршрутів і зміна самих принципів розробки маршрутів, що дозволить блискавично реагувати на несподіване закриття будь-якого порту або введення різноманітних обмежень.

На додаток, у всіх чотирьох областях були найняті різні експерти: лідери громадської охорони здоров'я, вчені, інженери, які мали досвід в даній сфері діяльності.

Всі розробки «Healthy Sail Panel», будуть враховувати рекомендації:
 
- CDC - про обмеження круїзів з США;
- Уряду США;
- Європейського союзу;
- А також інших країн і об'єднань.

Також, в процесі роботи, представники групи будуть стежити за новинами від відповідальних за COVID-19 організацій з різних країн і коригувати свої протоколи, якщо вони будуть того вимагати.
Ми сподіваємося, що всі роботи будуть закінчені в зазначені терміни, так як в групу входять провідні фахівці в своїй галузі:
 
Хелен Гейл (Helene Gayle), доктор медицини, магістр охорони здоров'я, виконавчий директор Chicago Community Trust, а також колишній президент і головний виконавчий директор CARE. Вона провела 20 років в CDC, працюючи в основному над ВІЛ / СНІДом, а також керувала програмами з питань глобального охорони здоров'я в Фонді Білла і Мелінди Гейтс.
 
Джулі Гербердінг (Julie Gerberding), доктор медичних наук, магістр охорони здоров'я, в даний час є виконавчим директором і головним лікарем Merck. Вона є колишнім главою CDC - першою жінкою, яка очолила організацію - і керувала більш ніж 40 надзвичайними заходами проти пандемій та епідемій, таких як сибірка, ГРВІ, пташиний грип, спалахи хвороб харчового походження і стихійні лиха.
 
Стівен Хінрікс (Steven Hinrichs), доктор медичних наук, професор і завідувач кафедрою патології та мікробіології в Медичному центрі Університету штату Небраска в Омасі, директор Лабораторії громадської охорони здоров'я штату Небраска і директор Центру біологічної безпеки Університету штату Небраска. Він відповідав за розробку загальнодержавної програми по швидкої ідентифікації біологічних агентів масового знищення.
 
Майкл Остерхольм (Michael Osterholm), доктор медичних наук. Є одним з провідних експертів в галузі суспільної охорони здоров'я, інфекційних захворювань і біобезпеки. Як директор Центру досліджень і політики в області інфекційних захворювань в Університеті Міннесоти, він є міжнародним лідером в світі по готовності до пандемій.
 
Стівен Острофф (Stephen Ostroff), доктор медичних наук, має багаторічний досвід роботи у сфері охорони здоров'я, займаючи керівні посади в таких організаціях як FDA і CDC, де він займався питаннями що виникають інфекційних захворювань, безпеки харчових продуктів і координації комплексних заходів у відповідь на спалах. Він був виконуючим обов'язки комісара FDA з 2015-2016, а до цього обіймав посаду головного ученого FDA. Раніше працював заступником директора Національного центру інфекційних захворювань при ЦКЗ.

Вільям Рутала (William Rutala), доктор філософії, магістр природничих наук, магістр охорони здоров'я, є фахівцем з медичного лікування різних захворювань і має великий досвід вивчення епідеміології та вірусології, зокрема, боротьби зі спалахами і з'являються патогенами. Зокрема, його дослідження стосуються профілактики інфекцій, пов'язаних зі здоров'ям, з особливим акцентом на дезінфекцію і стерилізацію багаторазових медичних і хірургічних пристроїв.
 
Кейт Уолш (Kate Walsh), доктор філософії, є деканом Школи готельного адміністрування при Корнельському університеті і професором EM Statler. Професор менеджменту, вона є лідером в освіті для світової індустрії гостинності та відомим експертом в області організації організаційних послуг, лідерства та кар'єрного зростання, а також впливу стратегічних інвестицій в людський капітал.
 
А також представники круїзних компаній, включаючи капітана Патріка Дальгрена, SVP компанії Royal Caribbeans з глобальних морських операціях і оптимізації флоту для світових брендів, а також Робіна Ліндсі, суднового оператора EVP для NCLH.
 
Крім того, кілька експертів виступатимуть в якості старших радників групи, включаючи доктора Кейтлін Ріверс, викладача і епідеміолога в Школі громадської охорони здоров'я імені Джона Хопкінса і експерта в області епідеміології та науки про виникаючі інфекційних захворюваннях, а також доктора Філліс. Козарсько, почесний професор медицини в Відділі інфекційних хвороб при Медичній школі Університету Еморі, а також експерт в області медичних консультацій і освіти перед поїздкою, глобального охорони здоров'я і епідеміології інфекцій, пов'язаних з подорожами, і інфекційних захворювань.
 
Ми іноді бачимо негативні коментарі на різних web-ресурсах як про круїзи, так і про всі подорожі в цілому. Але проаналізувавши інформацію, з'ясувалося, що переважна більшість цих Хейтерів - люди, які ніколи не були в круїзах або не мали можливість здійснювати і інші подорожі.
 
Що стосується реальних туристів, то вони поділяють наш оптимізм і бажання подорожувати!
 
Найактуальніші новини у туризмі:
 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua



Директор Фор Гейтс Україна
Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати