Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Silver Moon успішно пройшов ходові випробування!
Silver Moon успішно пройшов ходові випробування!02.09.2020 15:13
Новий лайнер Silver Moon знаходиться на ще один крок ближче до доставки в Silversea, пройшовши успішно ходові випробування.
 
Судно зі скороченою чисельністю екіпажу, близько 320 осіб, згідно з протоколом охорони здоров'я, курсувало між верфями Фінкантьері в Анконі і Трієсті, Італія.


 
З датою доставки, призначеної на 30 жовтня, Silver Moon стане другим кораблем, який приєднається до флоту Silversea в 2020 році після доставки Silver Origin 3 червня. Старші офіцери Silversea, зовнішні інженери і представники Фінкантьері і Royal Caribbean Group провели серію попередніх випробувань Silver Moon в Адріатичному морі, включаючи випробування на шум і вібрацію.
 
Як тільки Silver Moon закінчив випробування у Трієсті, були проведені тести на стабільність; обстежені громадські зони; інженери зробили останні штрихи до зовнішнього вигляду корабля, включаючи чистку й пофарбування корпусу, а також полірування латунних гребних гвинтів корабля.
 
Потім на зворотному шляху з Трієста в Анкону були проведені вторинні випробування, включаючи тести швидкості. В даний час поновилися роботи з внутрішнього оздоблення корабля, напередодні офіційної поставки судна в жовтні.
 
Корабель відправиться в плавання під командуванням капітана Алессандро Занеллі. Маючи більш ніж 20-річний досвід роботи в Silversea Cruises, капітан Занеллі, ще в 2017 році, був за штурвалом під час спуску на воду родинного корабля Silver Moon, Silver Muse, а також був присутній на ходових випробуваннях Silver Spirit в 2009 році.
 
Занеллі прокоментував: «Як мій третій корабель з Silversea, я повинен сказати, що ходові випробування Silver Moon здавалися трохи сюрреалістичними після всього, що сталося в попередні місяці. Спочатку я планував відправитися на верф в Анконі в квітні. У той час я був з сім'єю в Канаді. На жаль, рейсів з Канади в Анкону не було, тому я зміг дістатися до корабля тільки в липні.
 
Самі ходові випробування дійсно здавалися особливими і проводилися в унікальних обставинах. Були введені вдосконалені протоколи з охорони здоров'я і безпеки, включаючи температурні перевірки, фізичне дистанціювання і носіння захисних маскіровок як на кораблі, так і на верфі. Час прийому їжі були продовжені, і ми їли з меншою кількістю людей в ресторані. Під час самих ходових випробувань у нас було набагато менше людей на борту, ніж на борту Silver Muse. Безпека була головною турботою. Проте, нам вдалося успішно провести всі випробування.
 
Я повинен визнати, що випробування корабля часто можуть бути стресовими, оскільки занадто багато людей знаходиться на містку, тому було досить приємно мати більш спокійну обстановку», - продовжив Занеллі. «Можливо, ми будемо змушені переглянути наші процеси в подальшому - це може стати позитивним моментом. В кінці ходових випробувань ми поділилися святковим келихом просекко з командою з Фінкантьері. Корабель хороший, і він дійсно виглядає вражаюче. Ця знаменна подія для всіх нас; ми дуже багато працювали, щоб досягти цього моменту».

Огляди інфраструктури лайнерів, кают і маршрутів ви знайдете на нашому YouTube каналі

Щодо консультацій по круїзах або бронювання круїзів звертайтесь за нижче вказаними контактами.
 

Найактуальніші новини у туризмі:

 
     
Консультація по будь-яких питаннях:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53



Менеджер круїзного відділу
Далія Вехбе
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати