Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Нова круїзна компанія класу ЛЮКС!
Нова круїзна компанія класу ЛЮКС!11.06.2021 18:07
MSC Group оголосила про створення абсолютно нової круїзної компанії класу ЛЮКС - Explora Journeys.

  
 
Аналізуючи постійне зростання попиту на каюти Yacht Club на лайнерах MSC Cruises, керівництво MSC Group прийняло рішення про створення абсолютно нової круїзної компанії для найвимогливіших гостей!

Дивитися детальніше інформацію про нову компанію 
Explora Journeys


 
Всього заявлено будівництво чотирьох лайнерів класу Люкс. Вони будуть побудовані, за традицією, на верфі Fincantieri. Введення в експлуатацію першого круїзного лайнера Explora l запланований на 2023-й рік. Інші лайнери будуть побудовані в 2024-м, 2025 м і 2026-й роки.
 
Виконавчий голова круїзного підрозділи MSC Group, Пьерфранческо Ваго повідомив:
 
«Створення люксового бренду, який змінить уявлення про круїзах і створить власну категорію, було давнім баченням мене і моєї сім'ї»;«Натхненний нашими особистими побажаннями про подорожі, Explora Journeys стане унікальним самотою в океані, дозволяючи гостям розслабитися, згадати і провести час на морі зі своїми близькими. Зрештою, час - це вища розкіш ».
 
Explora l - це інноваційний корабель, створений у співпраці з дизайнерами суперяхт і готелів класу люкс. У 461 сьют гості зможуть насолодитися приголомшливими видами на море з особистої тераси. Площа люксів буде починатися від 35 квадратних метрів, що є одним з найбільш просторих люксів в даній категорії.

  

Дивитися детальніше інформацію про новий лайнер Explora l


 
Чотирнадцять палуб забезпечать просторе внутрішнє суспільний простір, максимально збільшуючи вибір і усамітнення для гостей.
 
«Explora Journeys був розроблений для гостей, які люблять більше атмосферну і уедененную обстановку і ексклюзивні маршрути круїзів», - сказав Майкл Унгерер, генеральний директор Explora Journeys. «Орієнтація на клієнта лежить в основі всього, що ми робимо. Ми замовили дослідження, організували фокус-групи і провели круглі столи з світовими фахівцями в області розкоші, щоб спроектувати ідеальний корабель для наших гостей ».
 
Співвідношення гостей до екіпажу 1,25: 1 забезпечить «своєчасне обслуговування на кожному кроці», - заявили в MSC.
 
За заявою компанії, в ресторанах будуть використовуватися екологічно чисті інгредієнти, отримані від місцевих партнерів. Також будуть доступні кілька критих і відкритих барів і лаундж.

  
 
У просторому критому / відкритому спа-салоні і фітнес-центрі на борту будуть знаходитися процедурні кабінети, ультрасучасне фітнес-обладнання, групові заняття, індивідуальні тренування, індивідуальні програми та багато іншого.
 
У партнерстві з Fincantieri компанія Explora Journeys використовує «новітні технології, що забезпечують захист навколишнього середовища, і при цьому готова адаптуватися до альтернативних енергетичних рішень у міру їх появи», - заявили в MSC.

  
 
«В конструкції передбачені акумуляторні батареї для майбутнього гібридного виробництва електроенергії, а також новітня технологія виборчого каталітичного відновлення (SCR), що дозволяє знизити викиди оксидів азоту (NOx) на 90 відсотків. Всі чотири судна, побудовані з можливістю подачі енергії між берегом і берегом щоб уникнути викидів CO2 на причалі і працюють на морському газойлі, матимуть сертифікат RINA DOLPHIN щодо зниження підводного шуму. Одноразові пластмаси не будуть використовуватися на борту корабля, і вони не будуть пропонуватися під час наземних заходів, так як Explora Journeys націлена на те, щоб залишити позитивне враження про місця і людей, які відвідали», - пише MSC.
 
«Наші кораблі будуть використовувати найсучасніші технології, щоб гарантувати, що ми будемо лідером руху до більш сталого майбутнього. Разом з нашими партнерами ми в даний час розробляємо новаторські технології, які поліпшать статус-кво не тільки для цього покоління, а й для наступних поколінь», - сказав він.



    
 
044 337 82 01 | 093 653 05 53 | 066 653 05 53 | 097 653 05 53



Подорож починається з семи ночей, тому кращий в своєму класі відпочинок для гостей забезпечить розслаблене ранок і захоплюючі вечора.
 
«Нестандартне час прибуття і від'їзду в поєднанні з ночівлею дозволить Explora Journeys запропонувати гостям ексклюзивний доступ до унікальних вражень. З кораблями, які подорожують далеко на північ і південь від екватора, маршрути в першій колекції запропонують ідеальне поєднання знаменитих напрямків, таких як Сен-Тропе, Бордо і Рейк'явік, і прихованих перлин, таких як Кастелорізо, Бозджаада і Лофотенськие острова. Explora Journeys доставить гостей в маловідомі гавані, щоб насолодитися більш автентичним досвідом і більш повільним подорожжю», - пише MSC.
 
Логотип Explora Journeys був розроблений Алек Апонте-Ваго, фінансовим директором MSC Group, дочкою засновника Джанлуїджі Апонте і дружиною голови Пьерфранческо Ваго. Відповідно до прес-релізу, логотип був натхненний мандалою.


 
«Цей зразок, що йде корінням в духовність, являє собою подорож, що веде до особистого відкриття та самореалізації. Ілюстрації з квіткою лотоса символізують чистоту тіла, мови і розуму, а натяк на геральдичну лілію є смиренність і зв'язок з європейською спадщиною. Складний шрифт натякає на тонкі вигини моря», - написала MSC Group.
 
Прийом заявок на участь в інавгураційній колекції 2023 року відкриється восени 2021 року.

Найактуальніші новини у туризмі:



    

Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
 
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати