Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Новий флагман MSC Cruises!
Новий флагман MSC Cruises!27.07.2021 12:19
26.07.2021 у флот MSC Cruises офіційно був переданий новий і найбільший лайнер, який коли-небудь був побудований в Італії на верфі Fincantieri в Монфальконе!
 
І звичайно ж цим лайнером став - MSC Seashore!
 
Нагадаємо, на верфі Fincantieri також будується і другий лайнер цього класу - MSC Seascape. Його введення в експлуатацію планується взимку 2022 року.


 
На церемонії передачі лайнера MSC Seashore були присутні: виконавчий голова MSC Cruises Пьерфранческо Ваго, інші члени сімей Апонте і Апонте-Ваго, Джампьеро Массоло і Джузеппе Боно, голова і головний виконавчий директор Fincantieri, а також представники нової команди MSC, а також керівники та робітники верфі.
 
Під час церемонії, присвяченій багатовіковим морським традиціям, Роберто Олівар, директор верфі Fincantieri, подарував Джузеппе Гала, капітану MSC Seashore, ампулу з водою, яка вперше торкнулася корпусу, коли судно було спущено на воду раніше в цьому році.
 
Під час свого виступу Пьерфранческо Ваго повідомив «Наш новий флагман є черговим свідченням нашого лідерства в галузі сталого розвитку, оскільки кожне нове судно оснащене новітніми і найбільш передовими екологічними технологіями, і рішеннями. Крім того, крім нашого провідного в галузі протоколу з охорони праці та техніки безпеки, MSC Seashore є першим круїзним лайнером у світі, оснащеним нової революційною системою очищення повітря. «Safe Air» використовує технологію лампи UV-C, знищуючи 99 відсотків вірусів і бактерій, щоб гарантувати чистий і безпечний повітря для всіх гостей і членів екіпажу на борту ».

    
 
044 337 82 01 | 093 653 05 53 | 066 653 05 53 | 097 653 05 53



Тепер зроблено все і навіть більше, щоб круїзи стали найбезпечнішим видом відпочинку з урахуванням навіть короновірусні реалій.
 
Також варто відзначити безліч інноваційних рішень, які спрямовані на ще більший рівень комфорту і сервісу.
 
За словами Ваго, Seashore демонструє прихильність MSC «постійним інноваціям з точки зору обслуговування гостей».


 
"Це, без сумніву, наше найприголомшливіше і складне судно на сьогоднішній день, воно виводить на абсолютно новий рівень вже успішну платформу Seaside з повністю переосмисленим громадським простором, новим другорядним лаундж і ширшим пропозицією як з точки зору ресторанів, так і з точки зору роздрібної торгівлі. серед багатьох інших нових і значно поліпшених функцій. Це створить унікальні відчуття на борту для наших гостей цього літа на Середземному морі і в зимовий сезон, коли вона переїде в Майамі, щоб повністю уявити цінності нашого бренду північноамериканським споживачам », - зазначив Ваго.
 
MSC ставить перед собою довгострокову мету - повністю позбудеться від викидів СО2 до 2050 році. Кожне нове судно являє собою «ще один крок до цієї мети, поряд з іншими інвестиціями, які допоможуть прискорити розробку екологічних технологій наступного покоління».
 
MSC Seashore, зокрема, оснащений гібридними системами очищення вихлопних газів, системами селективного каталітичного відновлення, що дозволяють знизити викиди оксидів сірки на 98 відсотків і викиди оксидів азоту на 90 відсотків.
 
За повідомленням MSC, система очищення стічних вод на березі моря була спроектована відповідно до резолюції MEPC 227 (64) Міжнародної морської організації та забезпечує стандарти очищення, які вище, ніж у більшості очисних споруд на березі.
 
Відповідно до прес-релізу, MSC Seashore отримав два додаткових позначення класу від класифікаційного товариства RINA:
 
- Перший - це знак сталого розвитку корабля за його передові екологічні технології.
- Другий - це позначення Biosafe Ship для зниження ризику зараження, також отримане MSC Grandiosa.
 
MSC Seashore - перше судно класу Seaside EVO - пропонує цілий ряд нових функцій, спальних місць і розваг для гостей, так як 65 відсотків громадських місць були переосмислені.
 
Корабель пропонує 13 000 м відкритого простору з широким вибором барів і ресторанів на відкритому повітрі, басейнів, а також різних точок огляду навколо корабля, з яких відкривається вид на море.
 
MSC Seashore почне свій перший сезон в Середземному морі, пропонуючи маршрут «Шість перлин» з заходом в італійські порти Генуя, Неаполь, а також відвідування Помпеї і Мессіни на Сицилії; Валлетта, Мальта; Барселона, Іспанія і Марсель, Франція.
 
>>>Круїзи на MSC Seashore


 
31 жовтня корабель відправиться з Генуї в грандіозний 18-денний круїз по мірі того, як судно переміститься в Північну Америку. З 20 листопада лайнер буде пропонувати семиденні круїзи по Карибському морю з заходом у Сан-Хуан в Пуерто-Ріко, Шарлотту Амали в Сент-Томас, Пуерто-Плату в Домініканській Республіці і потім в морський заповідник Ocean Cay MSC на Багамах - MSC Cruises приватний острів.

Найактуальніші новини у туризмі:



    

Консультація з приводу будь-яких питань:

+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати