Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Експедиційне судно SH Minerva компанії Swan Hellenic вирушає до Антарктики!
Експедиційне судно SH Minerva компанії Swan Hellenic вирушає до Антарктики!11.12.2021 14:30
Спеціально спроектоване на замовлення лідера культурологічних експедицій, судно SH Minerva тримає курс в Ушуайю, щоб 29 грудня вирушити до свого першого новорічного антарктичного експедиційного круїзу.


   
Нікосія, Кіпр: сьогодні, четвер 9 грудня, Swan Hellenic оголосила про вихід свого флагмана SH Minerva з Гельсінкі в напрямку Аргентини і підтвердила, що перша культурологічна експедиція по Антарктиці тривалістю 10 днів із зустріччю та святкуванням Нового року на борту візьме свій старт з Ушу грудня 2021 р.
 
Судно SH Minerva було передано замовнику 3 грудня. Передачу передували церемонія хрещення SH Minerva, що пройшла 23 листопада, та 3 дні успішних ходових випробувань, у рамках яких полярне експедиційне судно нового покоління показало результати, що перевершують усі можливі очікування щодо маневреності, стійкості, максимальної швидкості та показників викидів. Елегантне нове судно, спроектоване спеціально для експедицій у полярних регіонах, пройшло 6 грудня через Кільський канал.
 
SH Minerva є першим у серії з трьох креативно задуманих та спроектованих експедиційних суден підвищеного полярного класу нового покоління, призначених для навколосвітніх подорожей із фокусом на високоширотні регіони.


 
SH Minerva побудована з урахуванням останніх екологічних норм та вимог і може працювати у повністю автономному режимі до 40 днів або до 8000 морських миль. Судно обладнане акумуляторними технологіями для безшумного ходу, а також системами очищення вихлопних газів, сучасними системами очищення стічних вод та сховищами для відходів, необхідними для роботи у вразливих полярних регіонах. Судно SH Minerva оснащене 5-мегаватною дизель-електричною гібридною пропульсивною установкою з блоками селективного каталітичного відновлення в процесі очищення викидів переробленого палива, 3-мегаватною акумуляторною батареєю максимальною потужністю, льодозміцненим корпусом РС5, а також у разі будь-яких непередбачених обставин на борту самостійно повернутися до найближчого порту без участі команди, при цьому евакуація пасажирів та екіпажу не знадобиться. Судно довжиною 113 метрів і водотоннажністю 10 500 тонн було спеціально розроблено для експедицій по найважчих і вражаючих регіонах у світі.


 
SH Minerva готова з комфортом розмістити 152 гостя у 76 просторих каютах та сьютах, 80% з яких мають панорамні балкони, та надати найвищий рівень індивідуального обслуговування 5-зірок, що забезпечується 120 членами команди та екіпажу.

>>>Дивитися всі круїзи нового лайнера





 
Під управлінням ветерана галузі капітана Туомо Лескінена та в надійних руках круїзного директора Філіпа Ройтенера судно SH Minerva вирушить до 10-денного культурологічного експедиційного круїзу Антарктикою. Досліджуючи дику природу Антарктичного півострова під чуйним керівництвом експедиційного лідера Пабло Брандемана, полярного експерта Стіва Бламіреса та відомого орнітолога Енді Бантена, гості зустрінуть Новий рік в Антарктиці.
 
Всесвітньо відомий шеф-кухар Йорг Леманн на борту SH Minerva втілить у реальність гастрономічну концепцію Swan Hellenic. Гостям буде представлено різноманітне меню зі свіжоприготовлених делікатесів, що включає оригінальні страви італійської та азіатської кухні, створені у співпраці з відзначеними нагородами шеф-консультантами Андреа Рібальдоне та Санґ Кин О.



    

Під час передачі судна керівник проекту верфі Гельсінкі Йонас Паккален сказав: “Це важливий етап для всіх нас. учасникам проекту за їхню невпинну відданість справі!".
 
Генеральний директор Swan Hellenic Андреа Зіто додав: "Я також хотів би подякувати всім співробітникам судноверфі Гельсінкі за їхню чудову роботу в ході будівництва цього прекрасного нового судна. Ми в захваті від якості їх роботи, яке підкреслено чудовими характеристиками SH Minerva, досягнутими під час ходових випробувань Тепер, коли Swan Hellenic знову повертається в море, ми з нетерпінням чекаємо на можливість відкрити нашим гостям недоступне іншим, досліджуючи Антарктику з винятковим комфортом в оточенні елегантності».
 
Слідом за SH Minerva ще два судна, судно-близнюка SH Vega (NB517) і трохи більше за розміром судно NB518 поповнять флот Swan Hellenic найближчим часом. Обидва судна вже будуються на верфі Гельсінкі.
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати