Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Norwegian Cruise Line – Протоколи безпеки.
Norwegian Cruise Line – Протоколи безпеки.04.02.2022 16:34

Norwegian Cruise Line - Протоколи безпеки

Для круїзної компанії Norwegian Cruise Line здоров'я та безпека стоїть на першому місці. Саме з цієї причини разом із провідними фахівцями медицини було розроблено протоколи безпеки.

Співробітники круїзної компанії дотримуються основних правил безпеки та здоров'я. Але оскільки в кожній країні існують свої особливості, також є розділи протоколів, які відрізняються залежно від регіону та портів заходу лайнера.

Круїзний оператор Фор Гейтсяк офіційний представник Norwegian Cruise Line в Україні спеціально для вас розібрав усі нюанси та деталі даних документів.

ОСНОВНІ ПРОТОКОЛИ БЕЗПЕКИ Norwegian Cruise Line


1. Вакцинація від COVID-19

Всі гості та екіпаж мають бути повністю вакциновані. Вакцини приймаються повністю схвалені або дозволені для екстреного використання FDA США або Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Всі дози вашої вакцини повинні бути від одного виробника та одного типу (наприклад, мРНК) у необхідній кількості доз, які будуть вважатися введеними повністю (наприклад, 2 дози Pfizer, Moderna, AstraZeneca і т.д. або 1 ін'єкція вакцини Джонсон та Джонсон) . Гість вважається повністю вакцинованим через 14 днів після завершення вакцинації.

 Дозволені вакцини FDA США.
 Дозволені вакцини Всесвітньої організації охорони здоров'я


*Політика щодо вакцин може змінюватися. Уточнюйте інформацію у круїзних експертів Фор Гейтс.
 

2. Протоколи висадки на борт круїзних лайнерів Norwegian Cruise Line

 
На круїзи з відправленням до 28.02.2022

Всі гості повинні будуть пройти тест на антиген COVID-19, який проводиться та оплачується круїзною компанією, до посадки на борт лайнера та отримання негативного результату. Будь-який позитивний тест антиген буде підтверджений тестом ПЛР. Гості також відповідають за дотримання всіх місцевих вимог країни щодо здоров'я та безпеки, які можуть включати додаткове тестування.
Крім того, хоча гості проходитимуть тестування на COVID-19 після прибуття в термінал перед посадкою, ми настійно рекомендуємо самостійно пройти тестування будинку перед від'їздом.

На круїзи з відправленням з 01.03.2022

Під час реєстрації всі гості мають надати перед посадкою:

- Негативний результат ПЛР-тесту (англійською мовою з печаткою лабораторії/клініки), зробленого за 72 години до посадки на борт (За 48 годин для посадки в портах США).

- Негативний результат тесту на антиген (англійською мовою з печаткою лабораторії/клініки), зробленого за 72 години до посадки на борт (За 48 годин для посадки в портах США).

Також ви можете знайти лабораторію для того, щоб зробити тест перед круїзами на наступних сервісах:

- TestForTravel.com - простий у використанні онлайн інструмент для пошуку постачальників послуг тестування на COVID-19 по всьому світу. Просто введіть свій поштовий індекс або місто та країну, і на веб-сайті з'являться адреси, контактна інформація та години тестування. Він також дозволяє виконувати пошук за типом тесту - ПЛР або Антиген.

- Крім того, такі послуги пропонують перевірену третю особу або тестування вдома під медичним наглядом: https://www.emed.com/ або служба тестування BioReference-Scarlett Concierge.
*Ці сервіси рекомендуються круїзною компанією Norwegian Cruise Line.
 
1. Соціально відповідальна реєстрація
У круїзному терміналі відбувається поетапний процес посадки на борт. Для спрощення реєстрації документи підписуються в електронному вигляді.
 
2. Маски для особи

Всі гості лайнера та члени екіпажу повинні носити маски на борту, перебуваючи в приміщенні, крім:
- прийому їжі чи напоїв;
- знаходження за столом у ресторанах, кафе та барах;
- Знаходження у своїй каюті.
*Маски також необхідні на відкритому повітрі, коли неможливо дотримуватися фізичної дистанції не менше двох метрів.
 
3. Контроль максимальної кількості пасажирів

Залежно від вимог міжнародних охоронних організацій компанія Norwegian Cruise Line контролюватиме кількість проданих кают для забезпечення максимально комфортного та безпечного знаходження на борту своїх круїзних лайнерів.
 
4. Санітарна обробка рук

Ще до пандемії на круїзних лайнерах приділялася особлива увага чистоті та гігієні. Для цього на борту круїзних лайнерів, у більшості громадських місць, встановлені умивальники та санітайзери, що дозволить вам дотримуватися гігієни рук.
 

БЕЗПЕКА НА БОРТУ ЛАЙНЕРІВ Norwegian Cruise Line

 
Постійна дезінфекція на всьому судні

Комплексні розширені протоколи очищення та санітарії з використанням дезінфікуючих засобів, схвалених EPA, застосовувалися протягом усього круїзу.

Модернізовані повітряні фільтри медичного класу

На лайнерах Norwegian Cruise Line встановлено медичні повітряні фільтри вищого класу фільтрації, MERV 13 або HEPA, здатні видаляти 99,9% патогенів, що переносяться по повітрю, включаючи COVID-19, і впроваджуємо нову технологію біполярної іонізації.

Розширені бортові медичні бригади та медичні послуги

Ми покращили наші бортові медичні можливості за рахунок додаткового персоналу та покращених засобів, включаючи нове та модернізоване обладнання та партнерські відносини з береговими медичними установами.
 
Спеціальний спеціаліст з громадської охорони здоров'я
Усі судна плаватимуть зі спеціальним санітарним лікарем на борту, який стежитиме за щоденною санітарією та чистотою всіх громадських місць та житлових приміщень.
 

БЕЗПЕКА у ПОРТУ та ВИХІД НА БЕРЕГ


Фахівці круїзної компанії Norwegian Cruise Line постійно стежать за санітарною обстановкою по всьому світу і при необхідності змінюють або скасовують маршрути в небезпечні райони.

Вихід на берег вільний, якщо це не заборонено законодавством тієї країни, куди перебуває лайнер.

* Відповідно до постанов місцевого уряду відвідування портів Італії та порту Колон в Панамі можливе тільки в рамках берегових екскурсій від круїзних компаній.

Більш детальна інформація щодо кожного регіону нижче:

ВАЖЛИВО: Інформація постійно оновлюється. Обов'язково проконсультуйтеся зі своїм менеджером Фор Гейтс до бронювання круїзу!
 
Протоколи круїзів на Багами

Вимоги країни:

В даний час уряд Багамських островів прийматиме вакцини тільки від Pfizer-BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson Janssen та AstraZeneca/Oxford.
Гостям, повністю вакцинованим Sinopharm BIBP та Sinovac, не буде дозволено зійти на берег у порту Багам, проте вони зможуть вирушити до круїзу та залишатися на борту під час стоянки лайнера у порту.
 
Протоколи круїзів по Бермудських островах

Вимоги країни:

Бермудські острови вимагають, щоб усі гості пройшли ПЛР-тест на COVID-19 протягом 96 годин до дати відплиття.
Всі гості повинні зареєструватися на веб – сайті Bermuda Tourism та завантажити негативний результат тесту протягом 72 годин після посадки. Реєстраційну форму можна знайти тут. Номер дозволу на поїздку буде виданий

Бермудськими островами після затвердження:
- реєстрацію потрібно пройти не пізніше ніж за тиждень до круїзу!
- завантаження результатів ПЛР-тесту має відбуватися одночасно із завантаженням підтвердження вакцинації. Не завантажуйте одне без іншого, оскільки заявку буде відхилено.
- номер дозволу на поїздку буде видано Бермудськими островами після затвердження.

Крім тесту на антиген COVID-19 після прибуття в круїзний термінал у вас буде взяти ПЛР-тест.

Якщо у вас заброньовано два і більше круїзи поспіль, то ви повинні здати новий ПЛР-тест на COVID-19, подати нову заяву на отримання дозволу на поїздку та отримати новий номер дозволу на поїздку для другого рейсу. ПЛР-тест буде проведено на борту у медичному центрі.

Терміни тестування та затвердження на Бермудських островах

КРОК 1. За два тижні до вильоту: запишіться на ПЛР-тест на COVID-19 якомога раніше в середу перед вильотом.

ЕТАП 2 - День 1 - 96 годин: Пройдіть заздалегідь заброньований ПЛР-тест на COVID-19 рано-вранці; обов'язково здайте ПЛР-тест на COVID-19.

ЕТАП 3 – День 2 – 72 години: заповніть заявку на отримання дозволу на поїздку та завантажте свій негативний результат ПЛР на COVID-19 та карту вакцинації для отримання «форми Багам». .

ЕТАП 4 – День 4 – 24 години: Отримайте відхилену чи затверджену «форму Багам». У разі відмови це поставить під загрозу ваш круїз. Виконуйте інструкції, які можна знайти в електронному листі, надісланому вам урядом Бермудських островів.

ЕТАП 5 – День 5 – День посадки: Повинна бути затверджена «форма Багам» для посадки на корабель. Цього дня працівниками круїзної компанії буде зроблено два тести на COVID-19 (тест на антиген та тест ПЛР носоглотки) одночасно у приміщенні круїзного терміналу перед посадкою на корабель.


Протоколи круїзів по КАРИБСЬКИХ ОСТРОВАХ


Вимоги країни

Пуерто-Ріко:

Нерезиденти Пуерто-Ріко, що вилітають на день висадки: додаткові тести не потрібні

Нерезиденти Пуерто-Ріко, що залишаються на ніч у Пуерто-Ріко після круїзу: Повинні пройти тест на антиген COVID-19 протягом 48 годин до висадки з корабля.

*Norwegian Cruise Line робить тест за додаткову плату:

- 99 доларів США на людину за тест на антиген

- 150 доларів США на особу за ПЛР-тест (при необхідності)

Колон, Панама:

щоб зійти на берег, гості мають надати довідку про вакцинацію.

Гренада: усі гості повинні подати заяву на отримання дозволу на поїздку Pure Safe до поїздки. Форма дозволу має бути заповнена до початку поїздки, і її можна знайти тут: https://covid19.gov.gd/
 
Берегові екскурсії

Вихід на берег можливий тільки в рамках екскурсій від круїзної компанії до:
1. Панамі – тільки в рамках екскурсій від круїзної компанії

2. Ямайці – гостям не дозволяється виходити за межі порту Очо-Ріос. Вихід на берег можливий за однієї з умов:
- в рамках екскурсій від круїзної компанії
- або для відвідування Island Village, Harbour Shops та торгового центру Taj Mahal. Ці магазини закриті для публіки у дні кораблів та відкриті виключно для круїзних пасажирів.

3. Сент-Люсія – лише в рамках екскурсій від круїзної компанії

4. Барбадос:
- в рамках екскурсій від круїзної компанії
- в рамках екскурсій від незалежних туроператорів та операторів таксі, уповноваженими урядом Барбадосу, з дотриманням відповідних вимог щодо охорони здоров'я та безпеки (заброньований заздалегідь).

5. Гренада:
- в рамках екскурсій від круїзної компанії
- в рамках екскурсій від незалежних туроператорів та операторів таксі (заброньований заздалегідь).
 

Протоколи круїзів по ХОРВАТІЇ


Вимоги країни

В даний час уряд Хорватії вважатиме гостей повністю вакцинованими лише в тому випадку, якщо вони отримали свої вакцини менш ніж за 365 днів до прибуття до Хорватії.

- гості із 2 дозами вакцини. 2-а доза повинна бути отримана за 365 днів до прибуття в порт Хорватії.
- гості з 1 дозою вакцини (однодозної вакцини). Вакцина повинна бути отримана за 365 днів до прибуття до Хорватії.
* гості, які отримали 2 дозу 2 дозної вакцини або 1 дозну вакцину більш ніж за 365 днів до прибуття в Хорватію, не зможуть зійти на берег.

Протоколи круїзів по ФРАНЦІЇ


Вимоги країни
Гості повинні надати довідку про вакцинацію, щоб зійти на берег.

Вимоги до маски
На європейських круїзах керівництво EU Healthy Gateways вимагає, щоб усі гості носили маски на борту. Виняток: під час прийому їжі чи напоїв, чи перебування у власній каюті.
 

Протоколи круїзів по СРЕДИЗЕМНОМУ МОРЮ та Грецьких островах


Вимоги країни

Італія:
– Перед в'їздом до країни заповнили цифрову форму місцезнаходження пасажира ЄС(dPLF).
- Пасажирам, які були за останні 15 днів в одній із заборонених урядом Італії країн, буде відмовлено у посадці.
Для отримання додаткової інформації натисніть тут.

Іспанія:
Уряд Іспанії вимагає, щоб усі мандрівники, що в'їжджають до Іспанії, перед в'їздом до країни заповнили форму контролю за станом здоров'я.

Греція:
Уряд Греції вимагає, щоб усі мандрівники, які в'їжджають до Греції, перед в'їздом до країни заповнили Форму місцезнаходження пасажира (PLF). Це необхідно зробити не пізніше 23:59 за день до в'їзду до Греції:
- на сім'ю слід подати лише один PLF.
- Після завершення PLF мандрівники отримають унікальний QR-код.

Вимоги до маски

На європейських круїзах керівництво EU Healthy Gateways вимагає, щоб усі гості носили маски на борту. Виняток: під час прийому їжі чи напоїв, чи перебування у власній каюті.
- гості повинні носити маски на відкритому повітрі, коли соціальне дистанціювання неможливе.
- гості також повинні дотримуватися місцевих правил при відвідуванні портів заходу.

Берегові екскурсії

- Вихід на берег можливий тільки в рамках екскурсій від круїзної компанії.


Протоколи круїзів по Мексиці


Вимоги до маски

Зійшовши на берег, гості повинні взяти з собою маску для обличчя та свідоцтво про щеплення.
 

Протоколи круїзів по Південній Америці


Вимоги країни

Аргентина:

- для посадки на борт потрібен негативний ПЛР-тест, зроблений не раніше ніж за 48 годин до посадки на борт.
- всі гості повинні заповнити форму відвідування всіх портів за маршрутом. Форму можна знайти тут: https://ddjj.migraciones.gob.ar/app/home.php

Уругвай:
- всі гості повинні заповнити онлайн-форму декларації про стан здоров'я до входу до всіх портів Уругваю. Форму можна знайти тут: https://declaracionjurada.ingresoauruguay.gub.uy/ING

Чилі:
- всі гості повинні заповнити форму та заяву про відвідування всіх портів за маршрутом. Заяву можна знайти тут: www.c19.cl, форму пропуску можна знайти тут: https://mevacuno.gob.cl/
*Все вищезгадане може бути виконане за 15 днів до прибуття в кожен порт.
 

Протоколи ТРАНСАТЛАНТИЧНИХ КРУЇЗІВ


Вимоги країни

- всі гості, які вирушають до США, повинні пройти ПЛР-тест на борту лайнера.

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати