Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Протоколи здоров`я та безпеки Disney Cruise Line!
Протоколи здоров`я та безпеки Disney Cruise Line!11.02.2022 17:30
В даний час Disney Cruise Line, як і раніше, вимагає, щоб всі гості, які мають право на вакцинацію (відповідно до вимог США), були повністю вакциновані проти COVID-19, як це визначено Центрами з контролю та профілактики захворювань США (CDC), час плавання.
 
• Це вимога для всіх Гостей (США та інших країн) у віці 5 років та старших.
• Гості, які не мають права на вакцинацію через вік, повинні надати доказ негативного результату тесту на COVID-19 (оплачується Гостем), зробленого в період від 3 днів до 24 години до дати відплиття.
• Гості віком 4 років та молодші повинні виконати вимоги тестування. Тест має бути тестом МАНК, експрес-тестом ПЛР або лабораторним тестом ПЛР. Експрес-тести на антигени не приймаються.

Головне, що вам потрібно знати:

Вакцинація проти COVID-19

Зважаючи на рекомендації CDC та Всесвітньої організації охорони здоров'я, Disney Cruise Line приймає такі типи вакцин:

Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Covisield, Novavax, Sinopharm BBIBP-CorV (VeroCell), Sinovac-CoronaVac та Covavaxin (Бхарат Біотех).

Центри контролю та профілактики захворювань (CDC) визначають повну вакцинацію через 14 днів після отримання:
 
• Одноразова доза прийнятої однодозової вакцини;
• Друга доза прийнятої 2-дозової вакцини;
• Повна серія активної (не плацебо) вакцини проти COVID-19 у випробуваннях вакцини проти COVID-19 у США AstraZeneca або Novavax;
• Друга доза будь-якої комбінації прийнятих вакцин проти COVID-19 (вводиться з інтервалом щонайменше 17 днів);

Тестування на COVID-19
 
• Тестування на COVID-19 перед поїздкою: Гості, які не мають права на вакцинацію через вік, повинні надати доказ негативного результату тесту на COVID-19 (оплачуваного Гостем), взятого в період від 3 днів до 24 години до дати відплиття. Гості віком 4 років та молодші повинні виконати вимоги тестування.
 
• Тест має бути тестом МАНК, експрес-тестом ПЛР або лабораторним тестом ПЛР. Експрес-тести на антигени не приймаються. Disney Cruise Line забезпечила спеціальну ціну у розмірі 98,33 доларів США за тест ПЛР (включаючи плату за обробку 3,5%) через стороннього постачальника Inspire Diagnostics. Гості також можуть отримати тест у будь-якого незалежного постачальника тестів.
 
• Завантажте підтвердження вакцинації або результати тесту на COVID-19: Щоб відправитися в плавання, всі гості (дорослі та діти, незалежно від віку) повинні завантажити підтвердження вакцинації або негативні результати тесту на COVID-19 на веб-сайті Safe Passage компанії Inspire Diagnostics . Батько або законний опікун повинен використовувати свій обліковий запис, щоб надати цю інформацію від імені неповнолітніх. Щоб дізнатися більше про те, як надати підтвердження негативного результату тесту на COVID-19, відвідайте сторінку «Перед виходом з дому: дізнайтеся, перш ніж йти» .
 

• Гості, які нещодавно одужали від COVID-19 : у деяких випадках люди, які нещодавно одужали від COVID-19, можуть, як і раніше, давати позитивний результат на вірус SARS-CoV-2. Якщо гості отримають позитивний результат на SARS-CoV-2 протягом 11-90 днів до дати відплиття, вони можуть вважатися 90-денними. За наявності відповідної документації та подальшого схвалення Гості, визнані «90-денно одужаючими», не зобов'язані брати участь у тестуванні на COVID-19 на етапах перед відплиттям, посадки або висадки. Докладну інформацію про те, яка документація потрібна, див. на сторінці «Перед виходом з дому: дізнайтеся, перш ніж йти» .
 

• Тестування на COVID-19 при посадці: усі гості, незалежно від віку та статусу вакцинації, повинні пройти тест на COVID-19 (оплачується Disney Cruise Line та проводиться Inspire Diagnostics) у терміналі перед посадкою. Це буде другий із двох ПЛР-тестів на COVID-19, необхідних для невакцинованих Гостей. Гостям із позитивними результатами тесту на COVID-19, а також тим, хто живе в одній каюті, та їхнім близьким контактам буде відмовлено у посадці.
 
• День висадки Тестування на COVID-19: усі не щеплені гості, що подорожують на 5 ночей та більше, повинні пройти тест на антиген COVID-19 (оплачується Disney Cruise Line) на кораблі за день до висадки.
 
• Послуга тестування після круїзу для гостей, що повертаються додому: Органи охорони здоров'я їхньої країни або штату можуть вимагати від деяких Гостей пред'явити доказ негативного результату тесту на антиген COVID-19 або ПЛР перед поверненням додому літаком. Inspire Diagnostics, сторонній постачальник послуг тестування Disney Cruise Line, пропонує цю додаткову послугу за 98,33 долара США на особу за ПЛР-тестування та 41,40 долара США на особу за тестування на антиген. Гості несуть відповідальність за знання того, який тип тесту потрібен у їхній країні/штаті (ПЛР або на антиген), а також за часовий інтервал, протягом якого він має бути проведений. Тестування проводиться терміналі після висадки з корабля. Отримання результатів займає від 45 хвилин до 2 годин, залежно від типу тесту. Ця послуга доступна для круїзів, що починаються 31 січня 2022 або пізніше. Щоб отримати додаткову інформацію та записатися на прийом, відвідайте Safe Passage .Веб-сайт.
 
Маски для обличчя
 
Всі гості (у віці від 2 років і старше, включаючи тих, хто повністю вакцинований проти COVID-19), мають носити лицьові покриття в приміщенні. Винятки становлять випадки, коли Гості перебувають у своїх каютах або активно їдять або п'ють (у нерухомому стані та дотримуючись відповідної фізичної дистанції). Покриття для особи не потрібні для Гостей на відкритому повітрі, на борту судна та у спеціально відведених місцях. Покриття для особи можуть бути потрібні в портах заходу відповідно до вимог місцевих органів влади.
 
В даний час, згідно з вказівками органів охорони здоров'я, шийні гетри, трикутні бандани з відкритим підборіддям та лицьові покриття, що містять клапани, сітчастий матеріал або отвори будь-якого типу, не є прийнятними лицьовими покриттями. Костюмні маски не вважаються доречними та носити їх заборонено.
Використання покриттів для особи не замінює фізичного дистанціювання.

Програма Disney Cruise Line Navigator
 
Завантажте останню версію нашої програми на свій мобільний пристрій із увімкненими службами позиціонування та сповіщеннями.

Допоможіть підтримувати фізичне дистанціювання за допомогою цих корисних функцій нової та покращеної програми Disney Cruise Line Navigator:
 
• Онлайн-чат для гостьових служб: спілкуйтеся безпосередньо з членами команди гостьових служб – на додаток до наших команд Dining та Port Adventures – за допомогою нашої нової функції живого чату.
• Віртуальна черга: використовуйте нашу нову віртуальну чергу, щоб легко висадити судно у всіх портах заходу.
• Деталі, які вам потрібні: переглядайте цифрові меню, розклад заходів, опис місць та місць та багато іншого.
• Вивчення корабля: знайдіть те, що ви шукаєте з планами палуб, на яких показані ресторани, магазини та багато іншого поруч з вами.

Якщо ви ще цього не зробили, обов'язково завантажте програму Disney Cruise Line Navigator сьогодні!
 

Доступно для iPhone®, iPad® та смартфонів на базі Android™. Можуть застосовуватися тарифи на повідомлення, дані та роумінг. Доступність залежить від обмежень та функцій мобільного телефону та залежить від мобільного телефону або постачальника послуг. Покриття та магазини програм доступні не скрізь. Якщо вам ще нема 18 років, спочатку отримайте дозвіл батьків.
 

Онлайн реєстрація
 
Обов'язково завершіть онлайн-реєстрацію щонайменше за день до дати відплиття. Цей покроковий процес включає заповнення важливих круїзних документів, а також вибір часу прибуття в порт, що вам потрібно буде зробити, перш ніж відправитися в термінал. Зверніть увагу: всі гості, у тому числі платинові учасники, повинні вибрати час прибуття в порт, перш ніж вирушити до круїзного терміналу. Завчасне проходження онлайн-реєстрації допомагає фізично дистанціюватися та скорочує час перебування у круїзному терміналі перед посадкою на судно. Майте на увазі, що гостей не допустять до терміналу або на паркування до запланованого часу прибуття. Гостей, які прибули раніше, попросять повернутися у запланований час прибуття, а Гостей, які прибувають після запланованого часу, можуть затримати і попросити почекати після тих, хто прибуває у призначений час. Почати онлайн-реєстрацію.
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати