Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Звіт від найбільшої круїзної корпорації у світі.
Звіт від найбільшої круїзної корпорації у світі.14.07.2022 14:03
Carnival Corporation Corp випустила свій 12-й щорічний звіт про розвиток, в якому детально описані ключові ініціативи та прогрес, досягнутий у 2021 році. Це частина плану досягнення цілей у сфері розвитку на 2030 рік і прагнень на 2050 рік.
 
Нагадаємо, Carnival Corporation Corp входять такі круїзні компанії як: AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Cunard Line, Holland America Line's, P&O Cruises, P&O Cruises (Australia), Princess Cruises, Seabourn Cruises.

Повний звіт: www.CarnivalSustainability.com.


 
Згідно з прес-релізом, після досягнення своїх цілей у галузі розвитку на 2020 рік Carnival Corporation представила свої цілі на 2030 рік та плани на 2050 рік, які включають шість основних областей, що відповідають ключовим цілям Організації Об'єднаних Націй у галузі розвитку.
 
Ці області включають дії боротьби зі зміною клімату; кругова економіка; туризм; міцне здоров'я та гарне самопочуття; різноманітність, рівність та інклюзивність; і біорізноманіття та збереження. Компанія оновила цілі скорочення викидів CO2, що дозволить ще більше зменшити викиди.
 
«Завдяки самовідданості, підтримці та активним зусиллям усієї нашої глобальної команди, ми продовжуємо добиватися значного прогресу в просуванні програми розвитку в наших шести основних сферах», — сказав Арнольд Дональд, генеральний директор та головний спеціаліст з клімату Carnival Corporation. «Ці зусилля включають нашу глибоку відданість боротьбі зі зміною клімату і підтримання позитивного імпульсу для досягнення наших цілей зі скорочення викидів вуглецю до 2030 року».



Кліматична дія
 
Мета з викидів вуглецю: Carnival Corporation залишається на шляху зниження вуглецевої місткості на 20% до 2030 року в порівнянні з базовим рівнем 2019 року. Щоб підтвердити та зміцнити свої початкові цілі щодо скорочення викидів вуглецю на 2030 рік, компанія оновила базовий рік для обох цілей до 2019 року з вихідного рівня 2008 року.
 
Берегове електропостачання: станом на кінець 2021 року 46% флоту компанії було оснащено береговими джерелами живлення, що дозволяло судам використовувати берегову електроенергію там, де вона є, в порту.
 
Зріджений природний газ (ЗПГ): У рамках своєї мети з розширення своєї програми ЗПГ компанія ввела до складу флоту додаткові судна ЗПГ у 2021 році, загалом шість круїзних суден, які в даний час експлуатуються та можуть працювати на ЗПГ.
 
Удосконалені системи якості повітря (AAQS): станом на кінець 2021 року 90 % флоту (за винятком суден, що працюють на ЗПГ) були оснащені системами AAQS, здатними видаляти майже всю сірку з вихлопних газів, забезпечуючи чистіші викиди в атмосферу в порту та на море без негативного на морську середу.
 
Нові технології: компанія інвестує в першу у своєму роді систему зберігання літій-іонних акумуляторів, встановлює системи повітряного мастила корпусу, тестує паливні елементи, що працюють на водні, отриманому з метанолу, та досліджує уловлювання та зберігання вуглецю.

Циркулярна економіка
 
Скорочення одноразових пластикових виробів: Досягнуто мети скорочення одноразових пластикових виробів на 50%, незважаючи на пандемію та необхідність продовжувати використовувати багато з цих предметів з метою громадської охорони здоров'я та санітарії.
 
Скорочення харчових відходів: досягли скорочення харчових відходів на 24% на людину в 2021 році, досягнувши значного прогресу в досягненні мети 2022 року щодо скорочення харчових відходів на 30% на людину та скорочення харчових відходів на 50% до 2030 року.
 
Біодигестори: станом на кінець 2021 року компанія завершила встановлення понад 500 біореакторів на своєму флоті на підтримку поточних зусиль щодо поводження з харчовими відходами.
 
Удосконалені системи очищення стічних вод (AWWTS): Carnival Corporation залишається на шляху до досягнення своєї мети збільшення охоплення AWWTS до більш ніж 75% місткості свого парку, з охопленням 59% місткості свого парку станом на кінець 2021 року.



Міцного здоров'я та благополуччя
 
Робота зі співробітниками та благополуччя: підвищена увага до роботи зі співробітниками та їхнього благополуччя, оскільки це пов'язано з унікальними потребами берегових та суднових співробітників.
 
Створення робочих місць: Збільшено кількість співробітників на борту ряду його кораблів зі зниженого рівня під час паузи у гостьових круїзних операціях, крім відкриття значної кількості вакансій на березі.
 
Показники корпоративної культури: в рамках своїх постійних зусиль щодо встановлення вимірних показників корпоративної культури та постановки цілей щодо щорічного поліпшення у 2021 році компанія продовжила програму опитування співробітників та запровадила навчальні заняття та внутрішні комунікації, призначені для просування своєї програми «Основи культури», орієнтованої на розвиток. зміцнення корпоративної культури.
 
Оновлення навчання Академії CSMART: протягом 2021 року Академія CSMART — офіційно Центр морської навчальної академії на симуляторах, частина Морського центру Арісона — продовжувала проводити онлайн-навчання та навчання на борту флоту, а також просувала підготовку до відновлення навчання на місцях у 2022 році. , Команда CSMART досягла успіхів у розробці та наданні онлайн-навчальної програми за допомогою курсів, спеціалізованих заходів, таких як віддалене «навчання новачків», та за допомогою поточних веб-семінарів.

    
Консультація з приводу будь-яких питань

Стійкий туризм
 
Допомога при стихійних лихах: підтримка зусиль з надання допомоги жертвам виверження вулкана Ла-Суфрієр у Сент-Вінсенті та Гренадінах, а також громадам на Барбадосі, які постраждали від вулканічного попелу.
 
Партнерство з пунктами призначення: італійська компанія Costa Cruises запустила свій проект «Традиції у майбутньому», який підтримує збереження традиційних мистецтв та ремесел для нового покоління ремісників.
 
Відносини з громадськістю: бренди P&O Cruises та Cunard корпорації Carnival уклали партнерські відносини з Travelife, провідною сертифікаційною ініціативою, що підтримує туроператори та туристичні агенції у напрямку сталого туризму. Крім того, в 2021 році європейські бренди компанії пожертвували понад 20 тонн продуктів харчування для боротьби з голодом у спільнотах, що потребують, у партнерстві з трьома регіональними ініціативами, включаючи European Foodbank, UK Harvest і Banco Alimentare.



Біорізноманіття та збереження
 
Партнерство з НУО: у першому кварталі 2022 року Carnival Corporation приєдналася до Ocean 100 Dialogues, ініціативи, що підтримується Всесвітнім економічним форумом, яка прискорює управління океаном з акцентом на зміну клімату, біорізноманіття та справедливість.
 
Порти та пункти призначення: Компанія продовжила свої зусилля щодо підтримки та збереження біорізноманіття, включаючи створення нового розплідника мангрових заростей, посадку дерев та декоративних рослин та збирання відходів у рамках ініціатив з очищення узбережжя в портах, якими вона володіє та управляє.

Різноманітність, рівність та інклюзивність


 
Catalyst: Carnival Corporation продовжила співпрацю з Catalyst, провідною американською некомерційною організацією, місією якої є розширення можливостей жінок на керівних посадах.
 
Нагороди та визнання: у 2021 році компанія отримала низку нагород за свою діяльність у масштабах всієї компанії та прихильність до різноманітності, справедливості та інклюзивності, у тому числі нагороди від Forbes у щорічних списках кращих роботодавців світу та кращих компаній світу, дружніх до жінок. Компанія також була визнана переможцем у номінації «Вибір співробітників Glassdoor» за 100 найкращих місць для роботи в США та включена до списку найвідповідальніших компаній Америки за версією Newsweek, а також отримала п'ятий поспіль найвищий бал зі 100 у корпоративному рейтингу кампанії за права людини. Індекс рівності, що визначає компанію як одне з найкращих місць для роботи за рівність ЛГБТК+.
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати