Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Новий круїзний термінал на Алясці!
Новий круїзний термінал на Алясці!20.03.2024 19:31
Компанія Seward нещодавно опублікувала плани з проектування та будівництва нового круїзного терміналу та причалу в порту Сьюард на Алясці.
 
Згідно з веб-сайтом компанії, проектування та будівництво нового об`єкту планується розпочати негайно, а завершення очікується до весни 2026 року.
 
Компанія Seward працює з Royal Caribbean Group та Turnagain Marine над проектом, метою якого є розвиток нового круїзного порту світового класу у Сьюарді.



 
    

Консультація з будь-яких питань
 


 
За словами компанії Seward, новий об`єкт, призначений для прийому найбільших кораблів, які зараз курсують в регіоні, замінить нинішній круїзний порт Аляскиської залізниці.
 
За даними групи з розвитку нерухомості, що базується на Алясці, пірс, побудований в 1965 році, зараз застарів і не відповідає сьогоднішнім стандартам експлуатації і безпеки круїзної індустрії.
 
Дослідження 2023 року показало, що порт перебуває у скрутному становищі, додала компанія Seward, а його опорні сваї стають непридатними та небезпечними, аж до повної структурної руйнації.
 
Центральним елементом проєкту є сучасний плавучий двомісний пірс шириною 100 футів та довжиною 748 футів, додала компанія-забудовник, зазначивши, що на об`єкті буде встановлена портативна берегова система електропостачання.

>>>ВСІ КРУЇЗИ ПО АЛЯСЦІ

 
Пірс зможе приймати одночасно два кораблі, пришвартовані до нього і був спроектований для прийому лайнерів класу Quantum компанії Royal Caribbean.

 
Причал також буде обладнаний розділеним пересадним прольотом завдовжки 200 футів, що забезпечує безпечну та ефективну посадку та висадку круїзерів та транспортних засобів з продовольством.
 
Крім того, буде збудовано круїзний термінал площею 41 500 квадратних футів, що забезпечує критий притулок для пасажирів та екіпажу.
 
Круїзний термінал, розрахований на цілорічну роботу, буде перетворено на складське приміщення та місце для громадських заходів, коли круїзні лайнери не використовуватимуть його в зимову пору року.
 
За словами компанії, новий об`єкт забезпечить майбутні економічні зростання для регіону Сьюард та штату Аляска, а також забезпечить довгострокову стійкість залізниці Аляски.

 

Для того щоб отримати детальну інформацію про круїзи Аляскою або консультацію та відповіді на всі запитання:
 
Також, ви можете забронювати круїзи на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати