Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Круїзні лайнери, що проходять реконструкцію та реновацію!
Круїзні лайнери, що проходять реконструкцію та реновацію!15.08.2024 11:10
Хоча кількість круїзних суден, що заходять у сухий док у літній сезон, зазвичай невелика, цього літа було реалізовано безліч проєктів з реконструкції. Поговоримо про кілька лайнерів, що проходять реновацію з червня до серпня, від великих робіт з переобладнання до регулярного технічного обслуговування та інспекцій класу.

 
Villa Vie Odyssey
Круїзна компанія: Villa Vie Residences
Місткість: 977 гостей
Тоннаж: 23 344
Рік будівництва: 1993
Період стоянки у сухому доці: з 28 квітня
Верф: Harland & Wolff (Белфаст, Північна Ірландія)
 
Після прибуття в Белфаст наприкінці квітня Odyssey Villa Vie провів більшу частину літа у сухому доці на верфі Harland & Wolff. Спочатку передбачалося, що Odyssey зійде з верфі в середині травня, оскільки на борту житимуть гості. Проте серія затримок відсунула дату виходу судна на понад два місяці.

 
Nautica
Круїзна компанія: Oceania Cruises
Місткість: 684 гостя
Тоннаж: 30 200
Рік будівництва: 2000
Період стоянки у сухому доці: з 19 по 28 червня
Верф: Damen (Роттердам, Нідерланди)

 
Судно Nautica компанії Oceania Cruises нещодавно пройшло планову стоянку в сухому доці на верфі Damen у Роттердамі. Під час дев`ятиденної стоянки в сухому доці судно, збудоване у 2000 році, пройшло масштабну модернізацію, а також регулярне технічне обслуговування та інспекцію класу.
 
Після відновлення обслуговування наприкінці червня Nautica продовжила літню програму у Північній Європі, пропонуючи круїзи тривалістю від 10 до 12 ночей Балтійським морем, Британськими островами та Скандинавією.

 
Piano Land
Круїзна компанія: Astro Ocean Cruises
Місткість: 1806 гостей
Тоннаж: 69 000
Рік будівництва: 1995
Період стоянки у сухому доці: з 20 червня по 10 липня
Верф: Cosco Shipping Heavy Industry (Чжоушань, Китай)
 
Перед поновленням обслуговування Astro Ocean Cruises 25 липня Piano Land пройшла стоянку в сухому доці на верфі Cosco Shipping Heavy Industry в Чжоушань, Китай. Судно, побудоване 1995 року, було готове знову зустрічати гостей, регулярно проходячи технічне обслуговування, технічний ремонт та інспекції класу. Проект також включав значні оновлення систем безпеки та Wi-Fi судна.

 
Azamara Quest
Круїзна компанія: Azamara
Місткість: 710 гостей
Тоннмент: 30 200
Рік будівництва: 2000
Період стоянки у сухому доці: з 28 липня
Верф: Damen (Амстердам, Нідерланди)

 
В даний час Azamara Quest знаходиться в одному із сухих доків верфі Damen в Амстердамі, Нідерланди. Одне з чотирьох суден Azamara, яке має пройти регулярне технічне обслуговування в 2024 році, судно, побудоване в 2000 році, проходить очищення та фарбування корпусу, підводні огляди, огляди стабілізаторів, керма, гвинтів та нососних пристроїв, що підрулюють. Проєкт також включає модернізацію різних бортових систем, включаючи HVAC.

 
Carnival Splendor
Круїзна компанія: Carnival Cruise Line
Місткість: 3000 гостей
Тоннаж: 113 300
Рік будівнцтва: 2008
Період стоянки у сухому доці: з 5 по 24 серпня
Верф: TBD (Сінгапур)
 
Судно Carnival Cruise Line - Carnival Splendor, має пройти 19-денну стоянку у сухому доці у Сінгапурі, починаючи з 5 серпня.
 
Крім регулярного технічного обслуговування та технічних оновлень, судно, побудоване у 2008 році, отримає нові ресторани, оновлені зручності та оновлені приміщення. Перед поновленням роботи 24 серпня очікується, що Splendor також отримає ліврею та кольори корпусу Carnival.

 
    

Консультація з будь-яких питань
 


 
Також, Allure of the Seas від Royal Caribbean International готується до масштабної ренновації перед літньою програмою у Західному Середземномор`ї 2025 р.
 
Модернізація вартістю 100 мільйонів доларів додасть низку нових функцій, вражень на судні, побудованому у 2010 році. За даними Royal Caribbean, буде доступно більше 35 барів і ресторанів, а також кілька нових "гострих відчуттів і способів розслабитися".



Розглянемо деякі ключові моменти реновації та функції, які будуть додані на судно класу Oasis:
 
Басейни та водні об`єкти


За даними Royal Caribbean, Allure of the Seas представить оновлені палуби біля басейнів, які матимуть ширший вибір місць для відпочинку в тіні, шезлонги в басейні, кушетки та багато іншого.
 
Тільки для дорослих Solarium також представить нові штрихи, включаючи додавання Samba Grill та спеціальних барів.
 
Інші атракціони, які з'являться на Allure of the Seas, включають The Perfect Storm, тріо водних гірок, які вперше з'явилися на інших, новіших кораблях флоту.
 
Включені гоночні гірки Cyclone та Typhoon, а також SuperCell, чаша для шампанського, розроблена для максимального збільшення поворотів та вигинів.


Royal Caribbean повідомляє, що Splashway Bay також проходить модернізацію. Призначена для малюків та підлітків, палуба басейну включатиме гірки, водяні гармати, фонтани, басейни та джакузі, а також два відра для обливання.
 
Їжа та напої
 
На Allure of the Seas також з'являться нові концепції їжі та напоїв, включаючи кілька фірмових закладів, які доступні на нових кораблях, таких як The Lime & Coconut.
 
Бар біля басейну буде додано до двох місць на борту судна, пропонуючи меню напоїв під звуки живої музики. El Loco Fresh з`явиться на зовнішніх палубах судна з меню, що включає тако, буріто та кесадильї.
 
Місця для сімейного відпочинку
 
Pesky Parrot, який з'явився на Allure після дебюту на новому Utopia of the Seas, пропонуватиме низку коктейлів на основі фруктів, виготовлених з рому, текіли та джину. Меню тікі-бару у карибському стилі включає заморожені напої та сюрпризи, повідомляє Royal Caribbean.



Playmakers Sports Bar & Arcade - ще одне місце, яке буде додано на Allure. Гості можуть дивитися живі матчі на десятках телевізорів, грати в класичні аркадні ігри та замовляти барні закуски та пиво.
 
Також з`явиться ресторан та бар The Mason Jar Southern Restaurant & Bar, що вже є на Wonder та Utopia of the Seas.
 
Компанія повідомила, що Adventure Ocean матиме нове планування, яке дозволить дітям обирати власні захоплюючі враження.
 
Підліткові простори будуть повністю перетворені на Social 298, місце, де можна пограти у відеоігри, послухати музику, подивитися фільми та багато іншого.
 
Додаткові люкси та багато іншого


Royal Caribbean повідомляє, що над містком корабля будуть створені панорамні люкси Ultimate Panoramic Suites - це нові каюти, які будуть додані до корабля і пропонуватимуть 200-градусний вид на океан. Allure of the Seas продовжить пропонувати усі традиційні розваги класу Oasis, включаючи симулятори серфінгу FlowRider, скеледроми, AquaTheater та багато іншого.

З усіх питань просимо звертатися до круїзних фахівців у чаті (праворуч внизу) або іншим зручним способом:
 

 

Також, ви можете забронювати круїзи на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 

Поділитися:
Інші новини:
16.09.2024 23:22
Починаючи з 1 жовтня 2024 року компанія Oceania Cruises змінює концепцію обслуговування гостей.
10.09.2024 21:06
З січня по серпень 2024 року порт прийняв 348 249 круїзних пасажирів!
07.09.2024 09:17
Компанія Neuron запускає контролер пропускної спроможності мережі!
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати