Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Інноваційний Star of the Seas від Royal Caribbean дебютує у 2025 році з порту Канаверал!
Інноваційний Star of the Seas від Royal Caribbean дебютує у 2025 році з порту Канаверал!21.08.2024 11:07
Royal Caribbean International оголосила у прес-релізі, що новий лайнер компанії Star of the Seas запропонує безліч варіантів круїзів із порту Канаверал, Флорида, коли він дебютує у серпні 2025 року.

>>>Наступний лайнер Royal Caribbean буде названий - Star of the Seas!
 
На судні будуть представлені такі визначні пам`ятки: як найшвидші та найвищі водні гірки, понад 40 ресторанів та барів, а також унікальні розваги в таких місцях як Perfect Day at CocoCay на Багамах.


 
Серед основних моментів - Lincoln Park Supper Club, ресторан у стилі Чикаго 1930-х років, аквапарк категорії 6, сім басейнів та Hideaway тільки для дорослих з підвісним пейзажним басейном.
 
«Star of the Seas — це другий і сміливий крок у цій захоплюючій новій ері, вперше представленій на Icon of the Seas, і він виводить найкращий у світі вид відпочинку на карту в ще одному популярному туристичному напрямку», — сказав Майкл Бейлі, президент і генеральний директор Royal Caribbean International.
 
«Між Маямі та Портом-Канаверал (Орландо) більше шукачів пригод, ніж будь-коли, круїзери можуть націлитись на круїзи, які вміщуватимуть у собі найкраще з усіх круїзів – від пляжного відпочинку до курортного відпочинку та пригод у тематичному парку – з враженнями, які були і залишатимуться у заголовках новин та спогадах на довгі роки».

 
    

Консультація з будь-яких питань
 


 

Star of the Seas матиме вісім унікальних районів, з яких компанія виділяє наступні п`ять у своєму прес-релізі:
 
1. Thrill Island: включає аквапарк категорії 6 з шістьма водними гірками, оглядовий майданчик Crown`s Edge та захоплюючий атракціон, симулятор серфінгу FlowRider та міні-гольф.
 

2. Chill Island: трипалубна зона з чотирма басейнами, включаючи найбільший басейн у морі, Royal Bay, та бар біля басейну Swim & Tonic.
 
3. Surfside: сімейний район з водними ігровими майданчиками для дітей, а також ресторанами, як Surfside Eatery та бар The Lemon Post.


4. AquaDome: AquaTheater з видом на океан пропонує шоу з дайверами, повітряними гімнастами, роботами, танцюристами та багатьма іншими, а також ресторани в AquaDome Market та барі The Overlook.
 
5. The Hideaway: пляжний клуб тільки для дорослих на висоті 135 футів над океаном з підвісним пейзажним басейном, діджеєм, баром та джакузі.

>>>Детальніше про новий лайнер Star of the Seas



 
Star of the Seas також представить нові інновації, включаючи Royal Promenade з видом на океан, найбільшу у світі кінетичну художню скульптуру та понад 15 ресторанів та розважальних закладів. На судні є ексклюзивний Suite Neighborhood.
 
Star приєднається до недавно запущеного Utopia of the Seas в Порту-Канаверал, пропонуючи гостям варіанти тижневих круїзів Карибським морем або більш коротких трьох- або чотирьохденних поїздок на Багами. Royal Beach Club Paradise Island на Багамах дебютує наприкінці 2025 року, розширюючи можливості Royal Caribbean.

З усіх питань просимо звертатися до круїзних фахівців у чаті (праворуч внизу) або іншим зручним способом:
 

 

Також, ви можете забронювати круїзи на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 

Поділитися:
Інші новини:
10.09.2024 21:06
З січня по серпень 2024 року порт прийняв 348 249 круїзних пасажирів!
07.09.2024 09:17
Компанія Neuron запускає контролер пропускної спроможності мережі!
28.08.2024 22:10
Norwegian розкрили нові подробиці своїх майбутніх круїзних кораблів.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати