Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Oceania включає чайові та розширення послуг!
Oceania включає чайові та розширення послуг!16.09.2024 23:22
Компанія Oceania Cruises представила Your World Included, пропонуючи оновлений вибір послуг, які тепер завжди включені для всіх гостей, підсилюючи лозунг свого бренду «Ваш світ. Ваш шлях».
 
Починаючи з 1 жовтня 2024 року, для нових бронювань, які відправляються з 1 січня 2025 року або після цієї дати, усі гості отримають автоматичні чайові на судні. Раніше чайові вибірково включалися як пільги туристичних партнерів або для певних регіонів.


На додаток до чайових зручності Your World Included включають обід у всіх спеціалізованих ресторанах, газовані напої, соки, спеціальні сорти кави та чаю, негазовану та газовану воду Vero, Wi-Fi Starlink, обіди в номері, групові заняття з фітнесу та послуги пральні.

 
    

Консультація з будь-яких питань
 



«Oceania Cruises обіцяє показати своїм гостям світ, де Ваш шлях буде у центрі нашого бізнесу з моменту запуску понад 20 років тому. Зміни відбулися після відгуків гостей, які підкреслили, що вони хотіли б, щоб ми включили зручності, які цінують усі, а не зручності, які цінують деякі. Не дивно, що наші гості надають найбільше значення нашим основним послугам, таким як безкоштовні фірмові страви та безкоштовний Wi-Fi; включення чайових створює найбагатший можливий набір зручностей і переваг для наших гостей у всьому світі», – сказав Френк А. Дель Ріо, президент Oceania Cruises. «Це також дає нам чітко визначену позицію в круїзному секторі як провідної ультра-преміум компанії, пропонуючи надзвичайно високу цінність для наших гостей».

Оновлення стало відповіддю на відгуки гостей де багато хто висловив перевагу основним послугам, таким як чайові, а не попереднім пропозиціям, таким як кредити на берегові екскурсії та пакети напоїв, які більше не будуть включені після 30 вересня 2024 року, заявила компанія.


«Ми в Oceania Cruises завжди були відомі своїм теплим і автентичним обслуговуванням; це частина нематеріальної магії плавання на борту одного з наших маленьких розкішних кораблів. Я радий, що ми додаємо чайові для всіх гостей, оскільки наша віддана команда на борту працює для посмішок гостей, а не для чайових. Зробити кожну взаємодію з нашими гостями важливою – наша мантра культури обслуговування», – додав Дель Ріо.

Вибір завжди включених послуг:
- Ресторани для гурманів;
- Харчування в номері та в каюті;
- Безлімітний Wi-Fi Starlink;
- Газовані напої, спеціальні сорти кави та чаю.

>>>Круїзи від Oceania Cruises:



З усіх питань просимо звертатися до круїзних фахівців у чаті (праворуч внизу) або іншим зручним способом:
 

 

Також, ви можете забронювати круїзи на нашому сайті:


 
Або отримати всю детальну інформацію у наших менеджерів:

 

 

 
Поділитися:
Інші новини:
10.09.2024 21:06
З січня по серпень 2024 року порт прийняв 348 249 круїзних пасажирів!
07.09.2024 09:17
Компанія Neuron запускає контролер пропускної спроможності мережі!
28.08.2024 22:10
Norwegian розкрили нові подробиці своїх майбутніх круїзних кораблів.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати