Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Круїз - найбезпечніший вид відпочинку в світі!
Круїз - найбезпечніший вид відпочинку в світі!29.08.2019 15:07

ЮНЕСКО оголосило морські круїзи найбезпечнішим видом відпочинку в світі на підставі проведеного цією організацією багаторічного дослідження.

При будівництві сучасних круїзних кораблів використовуються всі найбільш інноваційні технології та останні досягнення науки і техніки. Це дозволяє круїзним компаніям без перебільшення заявляти, що морські круїзи – найбезпечніший відпочинок.

Основа основ максимального комфорту пасажирів в море в будь-яку погоду –   системи стабілізації хитавиці.  

1.   Система стабілізації хитавиці
Жоден сучасний лайнер не можна уявити без системи стабілізації. Саме вона   забезпечує стійкість круїзних лайнерів і плавність ходу, завдяки чому пасажири здійснюють круїзи в комфортних умовах і не відчувають морської хвороби. Стабілізатори качки для круїзних кораблів являють собою складну і високотехнологічну систему, яку можна порівняти за функціональністю з системами, контролюючими положення космічних кораблів.


    Частина системи & laquo; стабілізації хитавиці & raquo; сучасного круїзного лайнера

Система стабілізації складається з декількох елементів.  

По-перше , це баластні цистерни, що знаходяться в нижній частині корпусу лайнера. Сучасні лайнери мають невелику осадку, не більше 8 метрів, при тому, що над водою знаходиться корпус близько 50 метрів заввишки. У баластні цистерни набирається вода, що робить центр ваги нижче, а лайнер стійкіше.  
По-друге , це підводні крила-стабілізатори. Вони знаходяться по центру лайнера з обох сторін і можуть рухатися вгору і вниз в протифазі хвилях. Підводні стабілізатори дозволяють   лайнеру зберігати початкове положення щодо горизонту, що дозволяє уникнути проявів морської хвороби. Замість крил, а іноді і разом з ними застосовується рухливий баласт – величезні, до 100 тонн вагою, металеві противаги, які рухаються по рейках і не дають круїзному лайнеру розгойдуватися.  
По-третє, система стабілізації має комп'ютерний & laquo; мозок & raquo ;, який за допомогою гіроскопа оцінює відхилення круїзного лайнера від рівня горизонту і запускає відповідні механізми. Підводні стабілізатори на сучасних круїзних лайнерах прибираються в спокійних водах і випускаються тільки при посиленні качки.

Чим більше і сучасніше лайнер, тим складніші і просунуті системи стабілізації він має. Звичайно, вони не дають 100-відсоткової гарантії від заколисування, але пасажири можуть бути впевненими, що шторм до 5 балів вони навіть не помітять!   А такі сильні шторми в регіонах плавання сучасних лайнерів трапляються дуже рідко. Не випадково в морські круїзи щорічно відправляється понад 14 мільйонів пасажирів, більше половини яких здійснюють далеко не перший круїз, вибравши цей вид відпочинку як найбільш комфортний, вигідний і безпечний в порівнянні з іншими туристичними продуктами!

2. Супутникова навігація.
Другий, не менш важливий чинник, який гарантує пасажирам комфорт і безпеку – це супер   технологічні супутникові системи навігації , встановлені на круїзних судах. Це дозволяє капітану і команді повністю контролювати будь-яку ситуацію і приймати своєчасні рішення: простіше кажучи, в разі виникнення штормового попередження круїзний лайнер просто Перебуде його в спокійному місці або навпаки, прискорилися,   переміститься подалі, в більш спокійну акваторію.

3 & nbsp ;. Лайнер змінює маршрут в разі несприятливої ​​ситуації.
І третій фактор, що впливає на визнання морських круїзів полягає в тому, що в разі неспокійної політичної обстановки в регіоні на відміну від наземних курортів лайнер здатний швидко переміститися на безпечну відстань, так би мовити & laquo; поплисти подалі від проблеми & raquo;,   або зайти в альтернативні порти.

Таким чином, висновок очевидний – круїзний відпочинок   дійсно найбезпечніший в світі, і не залежить ні від погодних або політичних подій в будь-якому регіоні.  
 

Більше круїзів від   провідних світових круїзних компаній:



Більш детальну інформацію про круїзи Ви можете дізнатися у наших менеджерів:
 

☎️   +38 044 337 84 01  
☎️   +38 093 653 05 53  
☎️   +38 066 653 05 53  
☎️   +38 097 653 05 53
 

Email:   info@4gates.com.ua

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати