Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > В`їзд в США закритий для більшості іноземних громадян!
В`їзд в США закритий для більшості іноземних громадян!12.03.2020 16:08

У світлі спалаху COVID-19 (коронавірус), що виникла в Китаї, MSC Cruises з 24 січня зробила ряд глобальних дій для забезпечення здоров'я і благополуччя всіх гостей і членів екіпажу. У міру того, як ситуація продовжує розвиватися, ми продовжуємо оновлювати наші запобіжні заходи і вдосконалюємо їх, щоб захистити всіх на борту, як показано нижче.



 

КРУЇЗИ З США ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ГОСТЕЙ

 

В'їзд в США закритий для більшості іноземних громадян, які були в певних європейських країнах в будь-який момент протягом 14 днів до їх прибуттям в США. До таких країн належать: Австрія, Бельгія, Чеська Республіка, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ісландія, Італія, Латвія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія. Іспанія, Швеція і Швейцарія.
Це не відноситься до законних постійним мешканцям, (як правило) найближчим членам сім'ї громадян США і іншим особам, зазначеним у прокламації. Це обмеження вступає чинності 13 березня 2020 року, і очікується, що воно буде діяти не менше 30 днів.
 
ГОСТІ, ВИМУШЕНІ СКАСУВАТИ СВІЙ КРУЇЗ:
• Гості отримають ваучер, рівний вартості скасованого круїзу, який буде використовуватися для будь-якого майбутнього плавання, що відправляється до кінця 2021 роки;
• Плюс бортовий кредит в розмірі 100 євро за каюту для скасованих круїзів до 6 ночей і 200 євро для круїзів від 7 ночей і більше.
 
 
КРУЇЗНА КОМПАНІЯ ВІДМОВЛЯЄ В ПОСАДЦІ КОМУ-НЕБУДЬ ІЗ РАЙОНІВ ПІДВИЩЕНОГО РИЗИКУ:
• Будь-який, хто здійснив поїздку в, з або через материковий Китай, Гонконг, Іран, Тайвань, Південну Корею, В'єтнам, Макао або Італію за останні 14 днів (це включає транзитні рейси в вищезазначених географічних регіонах. Ті ж правила застосовуються до попутників гостей ( батько, чоловік, дитина, брати і сестри або компаньйон, який живе в одній каюті);
 
• Тільки для Карибського басейну. Місцева влада вважає Японію зоною підвищеного ризику. Тому будь-який, хто подорожував до Японії, з неї або через неї протягом останніх 14 днів (включаючи транзитні рейси), не буде допущений на борт суден (в даний час MSC Meraviglia, MSC Divina, MSC Armonia, MSC Preziosa і MSC Seaside);
 
Для всіх лайнерів, які вирушають в Майамі. Починаючи з суботи 14 березня, ми продовжуємо покращувати наші заходи в галузі охорони здоров'я відповідно до рекомендації Асоціації круїзних ліній і уряду США.
 
• Усім гостям з важкими хронічними захворюваннями (хвороби серця, діабет, хвороби легенів), як зазначено в CDC США;
 
• Всі гості старше 70 років на момент посадки або яким виповнюється 70 років протягом круїзу, якщо тільки вони не надали письмове підтвердження від свого кваліфікованого лікаря, що підтверджує відсутність серйозних хронічних захворювань і інше придатне для круїзу.
 
• Ми почали температурну перевірку всіх портів
 
• Ми почали щотижневий скринінг здоров'я всіх членів екіпажу
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати