Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Що роблять круїзні компанії з порожніми лайнерами?
Що роблять круїзні компанії з порожніми лайнерами?03.05.2020 10:35
Більшість круїзних компаній добровільно припинили свою діяльність до червня, деякі навіть довше. Коли спочатку кризи по Азії були припинені, компанія Royal Caribbean направила свої кораблы які базувались в Китаї в Австралію, пропонуючи безкоштовні круїзи для тих, хто боровся з лісовими пожежами в країні.
 
Але тепер, що ж роблять круїзні компанії зі своїми кораблями, коли всі круїзи припинилися і кораблі або пришвартовані в портах по всьому світу, або простоюють в морі.


 
Ось короткий огляд того, що роблять круїзні компанії зі своїми порожніми кораблями:
 
American Queen Steamboat Company & Victory Cruise Lines
 
AQSC і Victory Cruise Lines ведуть переговори з Федеральним Урядом, щоб з'ясувати, яким чином їхні кораблі можуть розміщувати військовий персонал на час карантину. American Queen Steamboat (AQSC) і Victory Cruise Lines (VCL) в даний час вивчають способи співпраці з Федеральним Урядом США для використання їх кораблів. На цих судах будуть розміщуватися військовослужбовці США, що знаходяться на карантині, так як вони або прибули з іншої країни або будуть найближчим часом вилітати в іншу країну.
 
Bahamas Paradise Cruise Line
 
Bahamas Paradise Cruise Line запропонували уряду свої кораблі Grand Celebration і Grand Classica для надання медичних послуг та тимчасового житла.

Carnival Corporation
 
Найбільший в світі круїзний бренд, що включає такі компанії як Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, P&O Cruises та інші, запропонував перетворити свій флот в плавучі лікарні.
 
Princess Cruises: на лайнері Sky Princess члени екіпажу залишили повідомлення "#WeWillBeBack" (#МиПовернемося"), використовуючи освітлення кают на лайнері.
 
Holland America Line
 
Розмістили на своїй Instagram сторінці повідомлення: «Щоночі о 19:30 вечора за східним часом все кораблі, що стоять на якорі навколо острова Гранд Багама, включаючи п'ять кораблів HAL, в один і той же час видають гудки, даючи зрозуміти світу, що ми сильні, в безпеці і здорові на борту, і ми думаємо про всіх. #HopeFloats "

Капітан із Celebrity Cruises Кейт Маккей, даний час командуюча на борту  Celebrity Edge, поділилася відео на своїй сторінці в Instagram, присвячене нічній події: «20 березня ми почали щось особливе», - сказала капітан Кейт в своєму пості в Instagram. - «З кораблями різних компаній, які зібралися в одному і тому ж «районі», це прекрасна можливість відсвяткувати нашу солідарність. В знак того, що ми всі в цьому, і ми пройдемо через це разом, ми запрошуємо всі кораблі приєднатися до салюта з гудків о 19:30 щовечора ".

Carnival Cruise Line освітлює всі свої кораблі сполученням "We Will Be Back" («Ми повернемося»).

Екіпаж дуже пишається своєю роботою, і цей проект, зокрема, має для них особливе значення. Найбільше члени команди хочуть, щоб всі знали, що у них все добре, і що вони не можуть дочекатися, щоб повернутися до роботи зі створення прекрасних спогадів.



Менеджер круїзного відділу
Далія Вехбе
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати