Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Кращі ресторани світу в 2020 році при готелях!
Кращі ресторани світу в 2020 році при готелях!14.05.2020 12:31
Гастрономія займає особливе місце у будь-якій подорожі. Одним з головних завдань будь-якого туриста – спробувати традиційну страву або отримати насолоду від дуже смачної кухні тієї чи іншої країни. Хтось вважає за краще фаст-фуд, а хтось вечерю у вишуканому ресторані, але тим не менш, ми думаємо, багатьом буде цікаво дізнатися які ресторани при готелях отримали нагороди в 2020 році і стали кращими за різними критеріями.

 
Нижче представлені кращі ресторани світу 2020 року при готелях за версією авторитетного ресторанного рейтингу La Liste (Джерело –  http://www.laliste.com/en/laliste/world)
 
Один з лідерів рейтингу – ресторан Le Louis XV - Alain Ducasse – найпрестижніший ресторан Монако. Le Louis XV – ресторан французької кухні в Монте-Карло, який з честю носить вищу оцінку гіда Мішлен - 3 зірки. Le Louis XV знаходиться в розкішному п'ятизірковому готелі Hotel de Paris 5 * з власним винним погребом, в будівлі, збудованій у 1864 року, поряд з казино De Monaco в місті Монте-Карло.
 
Ресторан Alain Ducasse au Plaza Athenee з 3 зірками Мішлен, по праву вважається одним з найкрасивіших і розкішних як в Парижі, так і в усьому світі. Однак його популярність пов'язана не тільки з шикарним оздобленням, але і з відмінною кухнею, слава якої поширилася далеко за межі французької столиці. І це не дивно: кухнею тут керує найтитулованіший шеф-кухар Франції, володар 19 зірок Мішлен і просто легенда світового ресторанного бізнесу Ален Дюкасс (Alain Ducasse). Ресторан розташований в готелі Hotel Plaza Athenee 5 * в розкішному палаці на фешенебельній вулиці Авеню Монтень в Парижі.
 
Ресторан Don Alfonso 1890, який знаходиться в Південній Італії, в селі Сант-Агата-суі-Дуе-гольф, неподалік від курортів Неаполітанської Рив'єри Сорренто і Позітано, відображає свою унікальну інноваційну філософію, поважаючи місцеву культуру харчування і старі традиції узбережжя Амальфі. Ресторан відомий своїм винним погребом, де зберігається понад 25 000 найменувань елітного алкоголю вищої якості, також тут є невелика фабрика з виробництва сиру. Ресторан розташований в п'ятизірковому готелі Boutique Hotel Don Alfonso 1890 5 *, виконаному в класичному стилі неаполітанської будівлі 19-го століття.
 
Ресторан T'ang Court – це легендарний ресторан Гонконгу з трьома зірками Мішлен, відзначений в світовому рейтингу, завдяки своїй автентичності, тут можна спробувати справжніх кулінарних шедеврів кантонской кухні, яка є однією з восьми кулінарних традицій китайської кухні. Ресторан розташований в розкішному п'ятизірковому готелі The Langham Hong Kong 5 *, який втілює еталон вічної європейської елегантності. Готель розташований в жвавому районі Цім Ша Цуй, і пишається чудовим СПА-центром і конференц-залами.
 
Ресторан Mathias Dahlgren займає стійке місце в рейтингу кращих ресторанів, завдяки дизайну з натуральних матеріалів і еко-стилю. Mathias Dahlgren є найпопулярнішим і найнезвичнішим закладом в Стокгольмі, шеф-кухар Матіас Дальгрен – один з найзнаменитіших кухарів Швеції і має 3 престижні зірки Мішлен. Ресторан розділений на дві концептуальні зони - Matsalen & Matbaren. Matsalen відрізняє більш вишукана і розкішна атмосфера, яку створює дорогий паркет в угорському стилі, оксамитова оббивка диванів і велика кількість позолоти. Matbaren безсумнівно більш демократичний, це жваве місце з переважанням природних матеріалів в інтер'єрі – дерев'яні панелі на стінах, керамічна плитка та блискучі металеві поверхні. Ресторан розташований в готелі Grand Hotel Stockholm 5 *, який з 1874 року є домом для знаменитостей, грандіозних подій і просто звичайних любителів життя, знаходиться в самому серці міста, на набережній навпроти Королівського Палацу і Старого міста Стокгольма.
 
І наостанок, ресторан OBAUER, який є кращим рестораном в категорії винних погребів. Ресторан Obauer отримав безліч нагород за численні досягнення. Велика увага приділяється натуральності та екологічності продуктів, кухарі з творчістю підходять до складу страв, і креативно поєднують традиційну і сучасну кухню. Ресторан розташований в чотиризірковому готелі Restaurant-Hotel Obauer 4 *, в місті Верфей, Австрія. Готель оточений Альпійськими горами, маючи при цьому неймовірні види і найчистіше повітря.



Менеджер відділу наземного обслуговування
Юлія Шутова
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати