Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Жінка-капітан круїзного лайнера!
Жінка-капітан круїзного лайнера!18.05.2020 11:33
Сьогодні, ми хочемо розповісти вам про неймовірну жінку - капітана круїзного лайнера! Все правильно, ви не помилилися ... жінка - капітан.


Капітан Кейт Маккей – капітан круїзного лайнера Celebrity Edge, круїзної компанії преміум класу – Celebrity Cruises. У 2015 році вона стала першою американською жінкою - капітаном круїзного корабля. Тоді їй довірили керувати лайнером Celebrity Summit. Далі вона очолила Celebrity Equinox, а сьогодні вона вже капітан самого інноваційного флагману Celebrity CruisesCelebrity Edge.
 
У свій перший круїз Кейт потрапила в 12 років. Це була сімейна подорож на Багамські острови. І її так сильно зачарував світ круїзів, що вона прийшла до свого батька і сказала, що мріє стати круїз-директором, коли виросте. На що тато сказав їй, що вона може стати круїз-директором, а може стати і капітаном.

3 місяці в році Капітан Маккей керує круїзним лайнером і контролює роботу всіх служб на лайнері, 3 місяці після цього відпочиває. Але за словами Кейт, вона так любить свою роботу, що з радістю б працювала 5 місяців і відпочивала пару тижнів. Дуже складно залишати корабель і команду.
 
За словами самої Маккей, професію капітана лайнера можна порівняти з роботою керуючого адміністратора. Більшість людей думає, що капітан - це людина, яка сидить на містку і вдумливо дивиться на горизонт, іноді щось позначаючи на картах. Вдалину дивляться офіцери, а капітан і правда є адміністратором на кораблі. Кейт відповідає за всі департаменти на борту: від інженерів до їжі. Тому, більшу частину часу Капітан Маккей проводить на зустрічах то з готель-директором, то з головним офіцером з безпеки лайнера. Звичайно ж вона з'являється на містку і стежить за навігацією лайнера, але в цьому їй допомагає цілий штаб-офіцерів.
 
Дуже цікаво спостерігати за Капітаном Маккей в її інстаграм-акаунті. Радимо вам підписатися на неї. Кейт вдається ділитися своїм життям, а також незвичайним світом круїзів зі своїми фоловерами.



Менеджер відділу маркетингу
Сергій Костючик
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати