Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Ponant оголошує про розширені протоколи безпеки!
Ponant оголошує про розширені протоколи безпеки!17.06.2020 11:55
Ponant підкреслює своє лідерство в круїзній індустрії і має намір повернутися до ладу на Французькому узбережжі в липні, одночасно анонсуючи нові великі протоколи, що доповнюють вже існуючі санітарно-гігієнічні заходи.


 
Круїзна компанія повідомила на прес-релізі про те, що нова стратегія буде включати в себе суворі заходи для гостей, членів екіпажу та вантажу, а також про посилення бортових протоколів безпеки. 
 
За словами компанії, вони співпрацює з Інститутом інфекційних хвороб Марселя, одним з провідних світових центрів в області інфекційних захворювань, а також з батальйоном морських пожежних Марселя. Ponant також є єдиною експедиційної лінією, яка отримала статус від Бюро Veritas Safeguard, що підтверджує ефективність протоколів здоров'я.
 
Оновлені керівні принципи, розроблені французькою лінією, засновані на стандартах охорони здоров'я, які перевищують міжнародні правила.
 
На додаток до суворих процедур очищення, рекомендованими Центром з контролю за захворюваннями (CDC) і Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ), виконання вимог соціального дистанціювання і посиленого навчання співробітників, нові заходи включають в себе:
 
Перед посадкою на борт: 
 
• Всі гості та члени екіпажу повинні будуть надати підписану медичну форму від лікаря, заповнити анкету про стан здоров'я, пройти медичний огляд і скринінг персоналом судна. 
 
• Весь багаж буде проходити через зону дезінфекції за допомогою дезинфікуючого туману або УФ-ламп. 
 
• Пасажирам будуть надані хірургічні та тканинні маски, дезінфікуючі серветки і дезінфікуючі засоби для рук.
 
На борту:
 
 • 100% свіже повітря в каютах через не циркуляційні системи кондиціонування повітря. Вентильоване повітря буде оновлюватися в місцях загального користування не менше п'яти разів на годину.
 
• Ресторани були перероблені і будуть пропонувати тільки безконтактне обслуговування, а ля карт.
 
• Громадські місця, такі як тренажерний зал і театр, будуть заповнені на 50 відсотків.
 
• Погодинна дезінфекція точок дотику, таких як дверні ручки і поручні, пероксидом, який видаляє 100% мікробів і бактерій.
 
• Члени екіпажу повинні носити маску або захисний козирок при контакті з гостями. Гостей попросять надіти маску в коридорах, а також рекомендуватимуть у громадських місцях.
 
• Завдяки великим інвестиціям протягом декількох років, Ponant повідомили, про наявність переробленого і завершеного медичного центру. Кожне судно оснащене сучасним лікарняним обладнанням, в тому числі мобільними лабораторними терміналами, які дозволяють проводити випробування на місці на наявність інфекційних або тропічних захворювань. Вдосконалене діагностичне обладнання, таке як ультразвук, рентгенологія та біологічний аналіз крові, є по всьому флоту, на кожному борту присутні один лікар і одна медсестра.
 
• На всіх кораблях буде п'ять вільних кают, в разі необхідної ізоляції гостей.
 
Берегові екскурсії:
 
• Моторні човни "Зодіаки" будуть ретельно дезінфікувати після кожної зупинки в дорозі.
 
• Повторна посадка після берегових екскурсій буде дозволена тільки після перевірки температури і процедур дезінфекції (фізичних осіб та особистих речей).
 
З повним розкладом маршрутів Ви можете ознайомитись за посиланням:
 
Всі круїзи на лайнерах компанії Ponant
 
Найактуальніші круїзні новини та акції:
 
     
Консультація по будь-яких питаннях:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua



Менеджер круїзного відділу
Далія Вехбе
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати