Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > MSC Cruises готується до відновлення круїзів!
MSC Cruises готується до відновлення круїзів!05.08.2020 17:09
Круїзна компанія MSC Cruises готується до можливого відновлення круїзів цього літа в Середземному морі і очікує остаточного схвалення, щоб MSC Grandiosa і MSC Magnifica почали здійснювати круїзи. Відповідно до прес-релізу, MSC Grandiosa буде пропонувати семиденні круїзи по Західному Середземномор'ю, а MSC Magnifica обслуговуватиме Східне Середземномор'я. Їх фактичні дати початку роботи будуть визначені у відповідності з керівними принципами, отриманими відповідними органами.


 
Плановані маршрути включають Грецію і Мальту, де влада не тільки знову відкрили свої порти для круїзних перевезень, але також затвердили протокол щодо захисту здоров'я та безпеки для підтримки відновлення роботи MSC Cruises.
 
Виступаючи на прес-конференції, що відбулася в Італії, генеральний директор MSC Cruises Джанні Онорато розкрив повну інформацію про всеосяжну протоколі компанії по захисту здоров'я і безпеки, який був розроблений для підтримки відновлення роботи круїзів в Середземному морі, призначений для захисту здоров'я і безпеки гостей і команди, а також місцеві спільноти.
 
Компанія MSC Cruises за участю власних і запрошених експертів розробила надійний протокол щодо захисту здоров'я і безпеки пасажирів і членів екіпажу з додаванням ряду нових процедур, які виходять за рамки діючих регіональних та національних стандартів і встановлюють більш високий рівень безпеки. На початковому етапі відновлення роботи лайнери MSC Cruises прийматимуть тільки пасажирів, які є жителями країн Шенгенської зони. Маршрути були розроблені виходячи зі зручності доступу в порти, щоб знизити необхідність використання гостями громадського транспорту і авіасполучення.

У США суда MSC повернуться в експлуатацію тільки після отримання необхідних дозволів від відповідних місцевих і національних органів влади. 
 

Новий Протокол захисту здоров'я і безпеки MSC Cruises


Розроблений за участю експертів в області охорони здоров'я і призначений для запобігання і зниження ризику передачі вірусу під час круїзного подорожі. Очікується, що Протокол буде еволюціонувати відповідно до зміни епідеміологічної ситуації на березі. У його нинішньому вигляді він застосовується до суден, що вводиться в експлуатацію в серпні цього року, і включає наступні пункти щодо запобіжних заходів:
 
1. Універсальний медичний огляд гостей до посадки, який складається з трьох комплексних етапів: перевірка температури, опитувальник здоров'я і мазок COVID-19. Залежно від результатів перевірки і відповідно до медичної історією або історією поїздки гостя буде проведено повторний медичний огляд або тестування. Будь-який гість, у якого позитивний результат тесту, у якого спостерігаються симптоми або температура, буде відмовлено в посадці. Слідуючи рекомендаціям Європейського центру з профілактики та контролю захворювань, гості, які подорожують з країн, віднесених до категорії високого ризику, повинні будуть пройти молекулярний тест за методом ПЛР, який повинен бути зроблений протягом 72 годин до прибуття на судно. Всі члени екіпажу будуть перевірені на наявність COVID-19 до посадки, а також регулярно під час їх контракту.
 
2. Посилені санітарно-гігієнічні заходи, підкріплені впровадженням нових методів очищення, використанням дезінфікуючих засобів для лікарень і очищення повітря на борту за допомогою технології ультрафіолетового освітлення, яка вбиває 99,97% мікробів.
 
3. Соціальне дистанціювання буде забезпечено за рахунок зменшення загальної місткості гостей на борту, що дозволить виділити більше місця для гостей, приблизно 10 м² на людину при загальній місткості 70%. Пропускна здатність місця буде зменшена, заходи будуть адаптовані під зменшені групи, гості повинні будуть заздалегідь бронювати послуги та заходи. Якщо соціальне дистанціювання неможливо, гостей будуть просити надягати маску, наприклад, в ліфтах. Маски для обличчя будуть щодня надаватися гостям в їх каютах і будуть доступні по всьому кораблю.
 
4. Розширення медичних приміщень і обсягу наданих медичних послуг висококваліфікованим навченим персоналом, необхідним обладнанням для тестування, оцінки та лікування підозрюваних пацієнтів з COVID-19, а також безкоштовне лікування в бортовому медичному центрі для будь-якого гостя з симптомами. Також будуть доступні спеціальні каюти, що дозволяють ізолювати пасажирів в разі підозри на наявність вірусу.
 
5. Постійний моніторинг стану здоров'я буде проводитися протягом усього круїзу. Гостям та членам екіпажу будуть щодня перевіряти температуру після повернення з берега або на спеціальних станціях навколо корабля, щоб контролювати стан здоров'я кожного гостя та члена екіпажу. На початковому етапі в якості додаткової міри захисту та запобігання ризику для здоров'я гостей, пасажири будуть відправлятися на берег тільки в рамках організованих екскурсій MSC Cruises. Таким чином, MSC Cruises зможе гарантувати ті ж високі стандарти здоров'я та безпеки пасажирів на березі, як і на борту. MSC Cruises подбає про те, щоб транспорт для трансферів був продезінфікований, і соціальна дистанція була належним чином забезпечена. Гіди і водії також будуть проходити медичні обстеження і будуть носити необхідні засоби індивідуального захисту.
 
6. План дій в надзвичайних ситуаціях буде активований в разі виявлення підозрілого випадку в тісній співпраці з національними органами охорони здоров'я. Підозрюваний на зараження вірусом і його близькі контакти будуть ізольовані і можуть бути висаджені на берег відповідно до місцевих і національних правил.
 
При посадці на борт впроваджена нова процедура цифрової реєстрації, щоб зробити процес більш швидким і безконтактним. Для оптимізації пасажиропотоку встановлені тимчасові інтервали для прибуття в порт. Заходи щодо захисту здоров'я та безпеки в круїзному терміналі відповідають тим же високим стандартам, що дотримуються на борту лайнера. Гостям будуть вимірювати температуру, а перевірка заповненого пасажиром опитувальника здоров'я підтвердить, що гість здоровий і може відправлятися в круїз. Якщо необхідні подальші перевірки, вони будуть проводитися медичним персоналом, при необхідності буде взято тест на COVID-19.

Крім того, на борту MSC Grandiosa кожному гостю і члену екіпажу буде надано безкоштовний браслет MSC for Me, який полегшує безконтактні операції по всьому кораблю, а також забезпечує відстеження контактів.

Найактуальніші круїзні новини та акції:
 
     
Консультація по будь-яких питаннях:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua



Менеджер круїзного відділу
Далія Вехбе
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати