Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Відновлення круїзів з США
Відновлення круїзів з США31.10.2020 12:47

У слід за середземноморськими круїзами поновлюються круїзи по найбільшому і насиченому круїзному регіону - Карибським і Багамських островів!

 

 


Це відбулося як наслідок активних дій CLIA, ASTA, адміністрації Білого дому, а також численних мітингів в круїзних портах. Вчора, 30.10.2020 організація CDC зняла обмеження на вихід круїзних лайнерів з портів США.

 

З огляду на той факт, що більшість усіх круїзів починається з портів США, і особливо з портів Флориди, то нас чекає поступове відновлення більшості круїзів! Також, відновлення круїзів в Карибському басейні створить підґрунтя для відновлення круїзів по всьому світу.
 

Також варто відзначити, що США відкриті для відвідування, в тому числі і для громадян України (на відміну від Європи). Швидше за все в 2020-му році круїзи НЕ будуть повноцінно запущено, але вже в 2021-му році, круїзи точно будуть!
 

 

Не варто забувати, що коронавірус все ще існує, а безпеку пасажирів завжди була на першому місці у всіх круїзних компаніях. CDC знімає заборону на круїзи і повідомляє, що компанії можуть відновити роботу, як тільки доведуть, що протоколи COVID-19 у них працюють.
 

Центри США по контролю і профілактиці захворювань підготували підґрунтя для повернення круїзів в США, випустивши в п'ятницю, 30 жовтня детальні вимоги, які можуть допоможуть відновити круїзи в найближчі місяці.

 

Рішення CDC про припинення дії свого заборони на відправку суден 31 жовтня 2020 на обмін на умовне постанову про плаванні є перемогою для круїзної індустрії Флориди, яка була паралізована з тих пір, як галузь припинила пасажирські перевезення 13 березня 2020 з-за спалахів COVID- 19 в море. Проте, круїзні компанії повинні будуть довести агентству CDC, що протоколи COVID працюють з особливими вимогами до тестування і пробним запусків, перш ніж пасажири зможуть повернутися, і повинні будуть укласти письмові угоди з наземними медичними установами для лікування будь-яких туристів.

 

Нагадаємо, що більшість круїзних компаній - Carnival CorporationRoyal Caribbean GroupNorwegian Cruise Line HoldingsMSC CruisesDisney Cruise Line, Bahamas Paradise Cruise Line і Virgin Voyages - скасували всі круїзи з відправленням з портів США як мінімум до 1 грудня 2020 р.


Міжнародна асоціація круїзних ліній CLIA, закликала федеральний уряд скасувати заборону на круїзи. Окремі компанії найняли експертів для створення протоколів, які, за їхніми словами, обмежать евакуацію, зупинку судів через вірус.
 

 

У відповідь на розпорядження, в п'ятницю, 30 жовтня 2020 президент CLIA - Келлі Крейґгед виступила із заявою, в якому говорилося: «Хоча ми з нетерпінням чекаємо докладного розгляду нового порядку, ми очікуємо, що велика частина рекомендацій галузі, які були прийняті глобальними директорами CLIA в початку цього місяця, будуть здійснені і будуть служити важливою основою для продовження роботи. З прийняттям посилених заходів і під постійним керівництвом провідних експертів в області охорони здоров'я і науки, а також CDC, ми впевнені, що відновлення круїзів в США можливо для підтримки круїзної індустрії і відновлення економіки, зберігаючи при цьому акцент на ефективних і науково обґрунтованих заходів щодо захисту здоров'я населення.
 

 

У заяві Royal Caribbean Group кажуть, що вони впевнені в своїй здатності знизити ризик COVID-19 для пасажирів і членів екіпажу.

«Не дивлячись на те, що ми з нетерпінням чекаємо на повернення наших гостей на борт, нам потрібно ще багато зробити, і ми прагнемо знайти час, щоб зробити все правильно», - йдеться в заяві компанії. «Це включає в себе навчання нашої команди нових протоколів охорони праці та техніки безпеки, а також проведення низки пробних рейсів для перевірки цих протоколів в реальних умовах».
 

 

 40-сторінкова директива CDC, випущена в п'ятницю, 30 жовтня 2020 року, вимагає поетапного підходу до відновлення круїзів. Компанії повинні спочатку продемонструвати, що вони можуть успішно захистити членів екіпажу від COVID-19, потім провести імітаційні круїзи з пасажирами-добровольцями, а потім отримати «Сертифікат умовного плавання» від CDC. Вимоги до тестування - тестування ПЛР для всіх пасажирів і членів екіпажу в дні посадки і висадки - виходять за рамки протоколів, запропонованих компаніями.
 

 

До кінця 2020 року компанії повинні протестувати весь екіпаж на COVID-19, використовуючи затверджену CDC наземну лабораторію, і створити можливості бортовий лабораторії для проведення щотижневих тестів ПЛР для екіпажу в майбутньому. CDC не рекомендує тести на антигени, тому що вони «з більшою ймовірністю пропустять випадки» COVID-19 в порівнянні з тестами ПЛР. Компанії повинні повідомляти про всі результати тестування в CDC. Нові члени екіпажу повинні пройти тестування при першій посадці та ізолюватися в окремій каюті на борту протягом 14 днів.
 

 

Після успішних пробних круїзів, круїзні компанії зможуть подати заявку на отримання сертифіката CDC для відновлення пасажирських перевезень в круїзах тривалістю не більше семи днів. Компанії повинні публікувати попередження CDC про круїзних поїздках у всіх маркетингових матеріалах, використовувати тести PCR для перевірки всіх пасажирів і членів екіпажу під час посадки і висадки і негайно припиняти круїзи в разі спалаху.

 

Будь-яку консультацію по круїзах Ви можете отримати у наших круїзних експертів.

 

Не знаєте чи варто зараз бронювати круїз? Прочитайте думку експертів!

 

Найактуальніші новини у туризмі:


 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати