Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Чи варто бронювати круїз !?
Чи варто бронювати круїз !?22.11.2020 18:34
Ця публікація давно напрошувалася. Але до листопада все було настільки в підвішеному стані, що нічого не можна було прогнозувати.
 
Зараз же, картина стає більш ясною, чому?
Є кілька чинників. Якщо Ви стежите за нашими новинами, то знаєте про деякі з них:


 
1. Перші спроби здійснення круїзів були здійснені круїзної компанією Hurtigruten ще в липні, і незабаром завершилися. Але вже 16.08.2020 стартував перший круїз на лайнері MSC Grandiosa і 19.08.2020 MSC Magnifica. Після цього почали круїзи лайнери компанії Costa Cruises. Незважаючи на таку кількість круїзів, не на одне лайнері не було спалахів захворювання.
 
2. Ми вивчили поведінку туристів з країн, де більш популярні круїзи, ніж в Україні і помітили збільшення попиту на круїзи, в порівнянні з попередніми місяцями.
 
До цього круїзні компанії, хоч і повідомляли про високий попит на круїзи, але, відверто кажучи, вони лукавили. Адже цей попит був викликаний фактично перебронюванням скасованих круїзів на нові дати.
Зараз же попит, більшою мірою, викликаний бронюванням нових круїзів. На мою думку, це викликано безліччю акцій від круїзних компаній і дуже лояльними умовами бронювання. Також, дуже великий сплеск замовлень пройшов після оголошення новин про вакцину.

>>>* Всі актуальні акції на круїзи!
 
3. Оголошення про створення вакцини і проходженні всіх етапів випробувань відразу від декількох компаній. Це спричинило не тільки збільшення попиту на бронювання круїзів, а й стрімке зростання акцій всіх круїзних компаній. А фінансові аналітики так просто гроші в акції не вкладають.
 
4. Відкладений попит, який з'явився за час карантину. Жителі США і більшості країн Європи вже давно звикли до круїзів як чогось буденного. Але коронавірус вніс свої корективи. За цей час, багато хто готовий летіти на відпочинок в будь-яку країну, не кажучи вже про круїзах. Що ж говорити, якщо акуратні і «перелякані» європейці вже з серпня подорожують на лайнерах. Цей факт також підтверджує безпеку подорожей за умови виконання туристами всіх рекомендацій та впровадженні протоколів безпеки круїзними компаніями.
 
5. Протоколи безпеки. На даний момент, європейські круїзні компанії MSC Cruises і Costa Cruises вже довели, що при виконанні всіх дій згідно протоколів безпеки, шанси заразитися знижуються до мінімуму.
 
6. Дозвіл CDC (Центри з контролю і профілактиці захворювань США) від 30.10.2020 на відновлення круїзів з США. Як ви знаєте, Сполучені Штати Америки є найбільшим круїзним ринком. Особливу увагу варто приділити штату Флорида, в якому розташовані найбільші круїзні порти і термінали. При поновленні круїзів з портів США, круїзна індустрія зробить найбільший крок до повноцінного відновлення. Це спричинить за собою і повноцінне здійснення круїзів і в інших регіонах. На даний момент на лайнерах впроваджуються протоколи безпеки, згідно вимог CDC, а також планується виконання безкоштовних круїзів для волонтерів для тестування протоколів.
 
>>>* Як стати волонтером і відправиться в безкоштовний круїз
 
7. Відкриття все більшої кількості країн для туристів. З кожним місяцем все більше країн відкривають свої кордони для туристів. Так доступними стали подорожі Мексику, Домініканську Республіку та інші туристичні країни.
Це головні з багатьох факторів, які показують безпеку подорожей на лайнері і позитивну динаміку поновлення не тільки круїзів, а й подорожей в більшість країн світу.
Вперше за час карантину, ми можемо говорити про бронювання круїзів. Але коли ж бронювати круїзи і на які дати !?
 
Незважаючи на всі позитивні новини і тенденції не варто забувати, про те, що ми знаходимося в стадії другої хвилі захворюваності. І зрозуміло, що за один день не одна фармацевтична компанія не зможе забезпечити всіх жителів планети вакцинами.
 
З огляду на ці та інші негативні фактори, ми рекомендуємо бронювати круїзи не раніше другої половини весни.
 
Коли варто бронювати круїз?
 
На це питання точної відповіді ніхто не може дати, так як у кожної людини свої критерії і погляди не тільки на відпочинок, але і на всю ситуацію з COVID-19. З огляду на це, можна виділити два варіанти поведінки:
 
1. Вичікування. У багатьох випадках, українські туристи не звикли бронювати свою подорож заздалегідь, а бронюють в останній момент. Звичайно ж ця ситуація змінюється, і ми стали частіше планувати свій відпочинок заздалегідь, щоб отримати більш вигідний варіант відпочинку. Потрібно враховувати той факт, що всі круїзи бронюються заздалегідь, адже ближче до дати просто не буде місць.
Висновок: в залежності від вашого бажання відправиться в круїз і ваших особистих переваг, можна почекати поки ситуація в світі стане ще більш стабільна. Але ви втрачаєте можливість забронювати круїз за акційними умовами, що істотно заощадить вартість круїзу і всього туру.
 
2. БРОНЮВАННЯ. Також можна розглянути варіанти круїзів на наступний рік. Які ж плюси і мінуси даного варіанту !?
До мінусів можна віднести не повну впевненість в тому, що буде наступного року.
Що ж стосується плюсів даного варіанту, то до них можна віднести:
- умови бронювання. Зараз круїзні компанії надають унікальні умови бронювання та оплати. Наприклад, бронюючи круїз компанії MSC Cruises, розмір передоплати становить не 30% від вартості круїзу, а всього 50 євро / люд.
 
- Акційні круїзи. Зараз круїзні компанії надають дуже багато вигідних акцій, яких явно не буде в наступному році.
 
- Цікаві маршрути. В умовах високої конкуренції круїзні компанії розробили безліч цікавий і унікальних маршрутів. Але, як ми знаємо, кращі з них розберуть дуже швидко. Відповідно, чим ближче до дати круїзу, тим менше шансів потрапити на такий круїз.
 
Ми цінуємо вибір кожного і завжди раді надати консультацію. Якщо у вас з'явилися додаткові питання або вам потрібна консультація, зверніться до наших експертів зручним для вас способом!
 

Найактуальніші новини у туризмі:
 


 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати
Светлана Рекшта
20.04.2021 08:26
Какой у вас маршрут в круизе и на каком лайнере ?
Турист Туристический
09.12.2020 17:37
Мы уже забронировали круиз на новом корабле!!!
В сентябре уже дочно должно быть все хорошо)))
Всего 150 евро на троих и каюта за нами!
К с нами на круиз с нами в этот круиз?
https://4gates.com.ua/rus/cruises/28364/
Николай Плохотнюк
09.12.2020 17:39
+