Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Oceania Cruises оголошує про повну реновації своїх кораблів!
Oceania Cruises оголошує про повну реновації своїх кораблів!28.08.2018 10:58

Oceania Cruises оголосила про великі зміни в модернізації свого флоту. Компанія представила проект під назвою Oceania next, який в кінцевому підсумку вплине на всі аспекти люксових круїзів компанії: кораблі, вишукану кухню, а також регіони плавання.

«Проект Oceania next стане самим великим і всеосяжним пакетом удосконалень продуктів і послуг для гостей, які ми коли-небудь робили», - сказав Боб Біндер, президент і головний виконавчий директор Oceania Cruises.

Реновація призведе до створення 342 нових дизайнерських люксів і кают, а також новий декор в ресторанах, лаундж і барах.

 

купить криз, круиз, морской круиз, costa cruises, costa mediterranea, круиз тур, круизные туры, груповой тур, груовые туры, каюты, аквапарк, водные горки, отдых на борту, круиз, круїз, cruises, лайнер, средиземное море, sea, msc, royal caribbean, costa, c

«Ми підтримуємо інтимну обстановку і особисту увагу, що люблять наші гості, і в той же час встановлюючи новий стандарт стилю і елегантності на наших кораблях. Ми відкрили нову главу, новаторську в усіх відношеннях, оскільки ми дивимося в майбутнє і те, як наші гості хочуть подорожувати. Ми не можемо дочекатися появи наших «нових» кораблів ».

 

Oceania Cruises оголосила про те, що кораблі отримають стильні і нові інтер'єри, які продемонструють новий і кращий дизайн для життя на борту.
 
За словами компанії, у визначенні громадських просторів зміни будуть присутні на рецепції і в верхньому залі, а також нова гранд-сходи, обрамлена складними поручнями і балюстрадами з кришталевими акцентами, які будуть вітати гостей на борту.
купить криз, круиз, морской круиз, costa cruises, costa mediterranea, круиз тур, круизные туры, груповой тур, груовые туры, каюты, аквапарк, водные горки, отдых на борту, круиз, круїз, cruises, лайнер, средиземное море, sea, msc, royal caribbean, costa, c

Найбільш вражаючим зміною в каютах і сьютах, які будуть розібрані на деталі і перероблені з нуля. Темне дерево, коричневі відтінки, хвилеподібні дивани та головах будуть замінені більш легким, яскравим і чистим мотивами. Номери будуть натхненні морем і небом в сріблясто-сірих і зелено-сапфірових акцентах. Передбачуваний ефект - зробити каюти більш просторими.

Детальніше про компанію і маршрути проходження лайнерів Ви можете дізнатися за посиланням:

Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати