Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Топ басейнів на круїзних лайнерах!
Топ басейнів на круїзних лайнерах!11.01.2021 12:09
Новий 2021-й рік почався, і ми хочемо його почати з цікавого ТОПу. Питання про басейни є одним з найпопулярніших. Особливо для тих, хто вирушає в круїз з дітьми.
 
Незалежно від ситуації в світі (в тому числі і карантину) круїзні компанії продовжують будувати нові лайнери, на яких розміщено все більше інновацій та об'єктів інфраструктури. І басейни не виняток. Це як відкриті басейни на верхніх палубах лайнера, так і закриті басейни або навіть басейни з розсувним дахом!
 
Спеціально для вас ми публікуємо цей огляд кращих (на нашу думку) басейнів н аборту круїзних лайнерів!
 
Відбір був зроблений спираючись на кілька критеріїв, з яких можна виділити:
 
- Розташування басейну;
- Вид з басейну;
- Розміри;
- Інфраструктура біля басейну.
 
Ми не розставляли їх по рейтингу. Напишіть в коментарях якому порядку ви б розставили їх.
 
І так до топу!
 
Viking Infinity Pool - Viking Ocean Cruises


 
Viking Ocean Cruises одна з наймолодших круїзних компаній класу Преміум. На даний момент круїзної компанії належить 9 круїзних лайнерів.
Одним з найулюбленіших місць для відпочинку, на борту лайнерів компанії Viking Ocean Cruises безсумнівно є басейн з невимовним видом - Viking Infinity Pool. Також біля басейну розташована джакузі, бар і World Cafe. Але найголовніше це вид з басейну. Звичайно ж фото не переїдають відчуття, але навіть вони вражають

25-метровий басейн на лайнері Mein Schiff 5 - TUI Mein Schiff


 
Незважаючи на те що Mein Schiff 5 не найбільший лайнер, але він володіє найбільшим басейном серед круїзних лайнерів! 25 метрів це дійсно багато для круїзного лайнера. Не забутьте додати до цього два джакузі і відкриту зону відпочинку.

Wake View Pool - Princess Cruises


 
Незважаючи на невеликі розміри, ми хотіли його також включити в топ через його розташування. Він розташований на лайнерах класу Royal (Majestic Princess, Regal Princess, Royal Princess, Enchanted Princess, Discovery Princess), американської круїзної компанії Princess Cruises.
Цей басейн розташований на самому краю кормової зони лайнера, що дозволяє насолоджуватися красивою панорамою (особливо під час «дня в море»).

Solarium Pool на лайнерах Royal Caribbean


 
Відразу відзначимо, що це зона Solarium відразу з декількома басейнами і джакузі. Така зона перебувати тільки на лайнерах класу Quantum (Quantum Of The Seas, Anthem Of The Seas, Ovation of the Seas, Spectrum of the Seas, Odyssey of the Seas). Що ж виділяє цю зону серед інших і чому вона увійшла в наш топ? Перше - це каскад декількох розділених басейнів і джакузі, що дозволяє відпочивати в повному спокій окремо від інших гостей. Бонусом тут йде панорамний вид з носа лайнера і допуск тільки дорослих пасажирів.

The Garden Pool Zen Area - MSC


 
Хоча італійська круїзна компанія MSC Cruises спустило на воду багато нових лайнерів з найкращими зонами відпочинку і басейнами, але ми хотіли б включити в топ кормової басейн на старіших лайнерах класу Fantasia (MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Preziosa, MSC Divina). Як і в інших кормових басейнах в нашому ТОПі тут на першій місце вийшов незабутній вид з корми лайнера. Цей басейн менш популярний ніж центральний, що дозволяє отримати насолоду від більш відокремленій обстановкою. Також, на лайнерах класу Fantasia значно менше пасажирів ніж на нових лайнерах компанії MSC.

Центральні басейни Princess Cruises


 
І знову Princess Cruises і клас Royal (Majestic PrincessRegal PrincessRoyal PrincessEnchanted PrincessDiscovery Princess)! Тепер же ми розглянемо зону з басейнами в центрі лайнера на 16-й палубі. Ця зона з відкритими басейнами і джакузі примітна тим, що протягом дня і вечора ви можете не тільки насолоджуватися відпочинком в басейні, але і дивитися різноманітні фільми і програми на одному з найбільших і інноваційних екранах. Крім цього, в центрі зони розташований фонтан, який спеціально сконструйований для проведення музичних шоу зі світловим супроводом.
 
В цей топ ми не включали басейни в СПА зонах лайнерів, так як для них варто відвести окрему рубрику. Кожна компанія намагається перевершити не тільки інших, але і попередні свої лайнери і це відображається в рівні СПА-зон та басейнів.
 
Які басейни вам більше сподобалися і які басейни ви б додали в цей топ?

 

Не знаєте чи варто зараз бронювати круїз? Прочитайте думку експертів!

 

Найактуальніші новини у туризмі:



 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати