Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Які лайнери відновили круїзи?
Які лайнери відновили круїзи?08.02.2021 14:39
Хоча для більшості туристів з усього світу, все ж, є круїзні компанії, які запустили свої лайнери.
 
Так, так ... Дійсно, є круїзні лайнери, які здійснюють круїзи ще з минулого року! Для Вас ми зібрали всі круїзні лайнери, які, на даний момент, здійснюють круїзи.
 
В основному, це локальні круїзи, які здійснюються тільки для громадян певної країни з відвідуванням портів однієї країни або сценічні круїзи (без заходу в порти).

Почнемо з однією з найпопулярніших круїзних компаній MSC Cruises.
 
Ще з серпня 2020 го року лайнери цієї італійської круїзної компанії здійснювали круїзи по Середземному морю для громадян Європи. У зв'язку введенням карантинних обмежень в Італії на Новорічні та Різдвяні свята круїзи були припинені. Але вже в кінці січня 2021 стартували круїзи на MSC Grandiosa! Це найбільший круїзний лайнер з нашого списку.

Регіон: Середземне море.

* Круїзи доступні для громадян Євросоюзу

Огляд круїзного лайнера MSC Grandiosa



Royal Caribbean International

 
Одна з найзнаменитіших круїзних компаній світу запустила свій перший (після карантину) круїз в грудні 2020 го року. Інноваційний лайнер Quantum of the Seas здійснює короткі круїзи з Сінгапуру без заходу в інші порти. Круїзи доступні для жителів Сінгапуру.

Регіон: Азія


 
Dream Cruises
 
Китайська круїзна компанія Dream Cruises однією з перших відновила круїзи. Ще в липні 2020 го року стартували круїзи. На даний момент два лайнера здійснюють круїзи:
World Dream - короткі круїзи без заходження в порти.
World Explorer - буде здійснювати круїзи з заходом в порти Південної Кореї і Таїланду.
 
Регіон: Азія


 
TUI Cruises
 
Німецька круїзна компанія також відновила свої круїзи ще в липні 2020 го року. Ці круїзи були доступні для громадян Німеччини. З початку круїзи здійснювалися на двох лайнерах і проходили за маршрутом Гамбург - Кіль без заходження в інші порти. Пізніше були запущені круїзи по Грецьким островам на третьому кораблі.
На даний момент здійснюються круїзи на лайнерах Mein Schiff 1 і Mein Schiff 2.
 
Регіон: Європа і Канарські острови.


 
Hapag-Lloyd
 
Одна з наймолодших круїзних компаній класу Люкс також була піонером у відновленні круїзів. Перші круїзи були в 2020-му році по Північній Європі.
На даний момент здійснюються круїзи на лайнері Europa 2 по Канарських островів. Влітку планується запуск круїзів по Скандинавії.
 
Регіон: Канарські острови.


 
Aranui Cruises
 
Про цієї круїзної компанії мало хто чув, адже їй належать невеликі круїзні лайнери і яхти, які ходять по регіонах Азії, Океанії, Австралії та Нової Зеландії. Але ми не могли обійти цю круїзну компанію стороною, як мінімум, через унікального круїзного лайнера Aranui 5, який об'єднує пасажирське і вантажне судно. Він розрахований всього на 230 гостей.

* Напишіть якщо вас зацікавила ця унікальне судно. Ми постараємося більш детально розібрати інформацію про нього і інших унікальних пасажирських кораблях.
 
Регіон: Океанія.


 
Coral Expeditions
 
Невелика круїзна компанія відновила круїзи в жовтні 2020 го року на лайнері Coral Discoverer.
Перші круїзи проходили в районі Великого бар'єрного рифу. На даний момент судно змінило маршрути з відвідуванням півдня Австралії і Тасманії. Також з 10.02.2021 стартує ще один круїзний лайнер цієї компанії - Coral Adventurer.
 
Регіон: Океанії і Австралії.


 
True North Cruises
 
Компанія True North, що спеціалізується на пригодницьких круїзах, була однією з перших, хто відновив роботу. З моменту свого повернення в липні True North пропонує круїзи по Австралії.
 
Регіон: Океанія - Австралія


 
Asuka Cruise
 
Компанія Asuka Cruise, що пропонує короткі круїзи для японських гостей, відновила свою діяльність в листопаді. Єдине судно лінії Asuka II відправляється з Йокогами, Нагої і Кобе, пропонуючи рейси в інші порти Японії.
 
Регіон: Азія - Японія


 
Mitsui OSK
 
Кораби Nippon Maru, який розрахований на 600 пасажирів повернувся в лад в листопаді після декількох місяців простою. Японське судно тепер пропонує повністю японські короткі круїзи з Кобе і Йокогами.
 
Регіон: Азія - Японія


 
Venus Cruise
 
Як і інші японські круїзні лінії, Venus Cruise відновила роботу з внутрішніми рейсами. Ексклюзивні для місцевої публіки короткі круїзи відправляються з Осаки, Нагої, Кобе, Йокогами і Токіо.
 
Регіон: Азія - Японія


 
Heritage Expeditions
 
Heritage Expeditions відновили внутрішні круїзи по Новій Зеландії ще в листопаді. Експедиційне судно Spirit of Enderby на 50 пасажирів пропонує круїзи з порту Блафф по місцевим напрямками.
 
Регіон: Океанія - Нова Зеландія

 

Не знаєте чи варто зараз бронювати круїз? Прочитайте думку експертів!

 

Найактуальніші новини у туризмі:



 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати