Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Війна круїзних компаній і штатів з CDC!
Війна круїзних компаній і штатів з CDC!14.05.2021 10:37
Уже більше півроку круїзні компанії і деякі штати США ведуть боротьбу з CDC (Центри з контролю і профілактиці захворювань США).
 
Якщо по-простому, CDC в США - це саме та організація, яка дає дозвіл або заборона на роботу різноманітних закладів (в тому числі і круїзів) з причин, пов'язаних з пандеміями і т.д. Звичайно ж можливості цієї організації набагато більше, фактично це «Міністерство охорони здоров'я в США». Але нас цікавить саме все що пов'язано з круїзами з США.


 
Передісторія: Ще в жовтні 2020 го року CDC опублікувало ряд вимог, яким повинні слідувати круїзні компанії для відновлення круїзів з США. Ці вимоги, м'яко кажучи, відрізнялися від вимог до роботи наземних закладів. У той час, як різноманітні готелі повністю функціонують для всіх туристів, а ресторани без проблем приймають відвідувачів, круїзи фактично заборонені. У зв'язку з цим, круїзні компанії на ряду з сенаторами почали виступати єдиним фронтом для відновлення круїзів з США!
 
Будь-які тури в США доступні для Вас! Зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом і готуйтеся найяскравішого пригоди в одному з безлічі наших турів по США!
 
044 337 82 01 | 093 653 05 53 | 066 653 05 53 | 097 653 05 53

    




З якої причини сенатори США зацікавлені у відновленні круїзів?
 
Варто розуміти, що певні сенатори були обрані з своїх штатів. Їх діяльність безпосередньо спрямована на благополуччя не тільки всіх Сполучених Штатів, а й свого штату і своїх виборців, зокрема.
 
Круїзи - є великим двигуном економіки штатів, міст і портів, які приймаю круїзні судна. Особливо ті порти, з яких саме починаються круїзи. Чому? Ось кілька факторів:
 
- Робочі місця в порту. Логічно що для роботи портів потрібно багато кваліфікованих працівників, які підтримують всю інфраструктуру. На жаль, через заборону круїзів тисячі людей залишилися без роботи. До слова, тільки Майамі є найбільшим круїзним портом в світі !!! Це, не рахуючи інших портів, таких як: Порт Еверглейдс в Форт Лодердейл, порту в Тампі і так далі. Не варто забувати і про порти в таких Штатах як: Аляска, Каліфорнія і Техас!
 
- Постачальники продуктів харчування. Як ви розумієте, для того щоб, як мінімум нагодувати, така кількість туристів, які відправляються в круїзи, потрібні тонни продуктів щодня. І все це забезпечували компанії з США. Після зупинки круїзів, вони збанкрутували, що також викликало низку звільнень і удар по економіці штатів.
 
- Постачальники палива і комплектуючих для суден. Ця ніша також дуже сильно постраждала. Постійний зростаючий попит на паливо для круїзних лайнерів різко припинився! Звичайно ці компанії постачають паливом і вантажні судна, але падіння рівня продажів дуже відчутно.
 
- Інфраструктура міст. Більшість туристів, які прилітають або приїжджають в місто, з якого відправляється лайнер в круїз, прибувають на день-два-три раніше (іноді і більше 7 днів). Це пов'язано з багатьма причинами, які ми пояснюємо нашим туристам.
 
Перед круїзом ми бронюємо готелі для свого проживання і комфортного відпочинку, вирушаємо в екскурсії або зовсім в повноцінний тур по країні, відвідуємо ресторани, музеї та інші пам'ятки, беремо машини в оренду і багато іншого. Все це давало дуже великий оборот фінансів, створювало додаткові робочі місця і багато іншого ...

>>>Тури в США

    




Це лише частина з тих факторів, які сильно впливають на «круїзні штати». З цієї причини, не тільки для туристів з США, але і для багатьох жителів і працівників, життєво важливо відновити круїзи в найближчі терміни! З цієї причини сенатори і застосовують всі можливі засоби для відновлення круїзів. Тим більше, що на борту лайнера рівень безпеки набагато вище ніж в готелі, ресторані або літаку (які весь час працюють).
 
Незважаючи на доведену безпеку круїзів, CDC не поспішає давати дозвіл на відновлення круїзів по адекватним вимогам. Таку невиправдану упередженість до круїзної індустрії неможливо пояснити!
 
Саме з цієї причини від «круїзних штатів» був поданий колективний позов проти CDC. До цього позову зовсім недавно приєднався і Техас. Генеральний прокурор Техасу подав клопотання про приєднання штату до позову Флориди проти Центрів по контролю і профілактиці захворювань США (CDC) і Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб, зусилля, спрямовані на відновлення круїзів з США відразу. На даний момент, цей позов поданий вже від трьох штатів: Флорида, Аляска і Техас. В незабаром до них можуть приєднатися і інші.
 
Чому ж так важливі саме круїзи з США і як їх відновлення відобразиться на нас?
 
В першу чергу варто розуміти, що США - це найбільший ринок круїзів.
! Найбільша кількість туристів з США.
! Найбільша кількість лайнерів відправляється також з США.
Відновлення круїзів з портів США дасть сильний імпульс для відновлення круїзної індустрії в усьому світі!
Для туристів з України це також важлива новина, адже США весь цей час були і залишаються відкритими для громадян України. Візи оформляються на 10 років, а перебувати в країні в рамках однієї подорожі можливо до півроку!
 
>>>Оформлення візи в США

    




Як ми писали вище, відновлення круїзів з США спричинить за собою повний перезапуск круїзів по всьому світу! Європа вже зараз повідомила про намір повноцінного відкриття кордонів для туристів. Деякі країни Європи ще до літа відкривають свої кордони. Що стосується круїзів, то нам доступні круїзи від круїзної компанії Celestyal Cruises.
 
ВАЖЛИВО: Для Celestyal Cruises не обов'язково вакцина, досить ПЛР-тесту. Також круїзна компанія пропонує ексклюзивні умови бронювання та дуже приємні ціни на круїзи All Inclusive!
 
Також можливі круїзи з Греції і Кіпру на лайнерах американських круїзних компаній Royal Caribbean International і Celebrity Cruises. Для цих круїзів обов'язкове вакцинація.
 
З осені 2021-го року заявлені круїзи по Перській затоці (з портів ОАЕ) і вперше, круїзи з Саудівської Аравії по Червоному морю на лайнері MSC Magnifica.
 
Детальніше про круїзі з Саудівської Аравії.
 
Для того щоб не пропустити важливі новини Кризові підписуйтесь на нашу розсилку і на наші сторінки у соціальних мережах. Буде багато цікавого!

Найактуальніші новини у туризмі:



 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
28.03.2024 20:12
У рамках навколосвітнього круїзу компанії у 2024 році MSC Poesia дебютувала на водному шляху Бразилії.
20.03.2024 19:31
Компанія Seward публікує плани будівництва нового круїзного терміналу на Алясці.
23.02.2024 19:10
Довгоочікувані круїзи Канарськими островами вже в 2024-му році!
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати