Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > Важлива інформація від круїзної компанії Costa Cruises!
Важлива інформація від круїзної компанії Costa Cruises!08.10.2021 09:51
Подовжено Акцію «Безкоштовне скасування за 15 днів до відправлення»: в акцію додаються круїзи, заброньовані з 1.10.21 по 18.10.21 на відправлення до 30.11.22.
 
Зверніть увагу, що літні круїзи по Туреччині на Costa Venezia потраплятимуть під акцію безкоштовного скасування при бронюванні їх по 18.10.21.
 
Бронюючи круїзи до 18.10.2021 Ви в будь-який момент, не менше ніж за 15 днів до круїзу, можете відмовитися без будь-яких втрат.




 
ВАЖЛИВО! Інформація по круїзах із Дубаю і Карибах

 

ОАЕ
 
НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ
 
• Закордонний паспорт (термін дії не менше 6 місяців)
 
• Оригінал або повний цифровий сертифікат про вакцинацію, що підтверджує завершення всього циклу вакцинації для всіх гостей 12 років і старше. (Тільки QR-код не дає гостю права на посадку).
 
• Covid страховка
 
Гості у віці 11 років і молодше зможуть відправитися в подорож, навіть якщо вони не вакциновані.
 
Про додаткові вимоги і порядок проходження тестування для посадки на борт корабля ми повідомимо негайно, як тільки отримаємо підтвердження від місцевих органів охорони здоров`я.


 
Кариби
 
НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ
 
• Чинний заграпаспорт (термін дії не менше 6 місяців)
 
• Оригінал або повний цифровий сертифікат про вакцинацію, що підтверджує завершення всього циклу вакцинації. (Тільки QR-код не дає гостю права на посадку)
 
• Covid страховка
 
• негативний ПЛР-молекулярний тест, зроблений протягом 72 годин до початку поїздки
 
• негативний тест на антиген, проведений протягом 24 годин до посадки
 
Будь-який гість у віці 12 років і старше, який не надасть дійсний сертифікат про вакцинацію і вищевказані тести на ПЛР і антигени, не буде допущений на посадку. Гості у віці до 12 років не допускаються на борт, так як вони не мають права на вакцинацію.

У круїзах по Середземномор'ю змін за процедурою посадки на даний момент немає (вакцина НЕ потрібна).





Новий логотип Costa в більш сучасному стилі, відповідний світу цифрових технологій!


 
З новим логотипом історична буква "C" Costa оновиться і стане більш сучасною, динамічною і підходящої для цифрового контексту, який сьогодні стає все більш поширеним в комунікації.
 
Перш за все, лого повністю відображає нове позиціонування компанії Costa. Нова буква «C» являє собою об'єднання двох елементів.
 
• земля, представлена ​​в нижній частині жовтого логотипу
• море, представлена ​​верхньою синьою частиною, яке відображає враження від перебування в морі під час круїзу Costa.
 
Це також уявлення про самі подорожі, яке дозволяє зустрічати і об'єднувати культури і постійно зростати завдяки збагаченню, яке відчувають у круїзних поїздках.
 
НОВИЙ ПІДХІД
 
Costa оновлює свої унікальні якості, які виділяють їх і дозволяють з упевненістю пропонувати круїзи Costa: гості повернуться додому збагаченими і будуть дивитися на світ іншими очима.
 
- Самі тривалі і автентичні екскурсії
 
Реконструйований і переосмислено пропозицію проводити більше часу, відкриваючи для себе найкрасивіші місця на маршрутах. Вони змінили пропозицію таким чином, щоб дозволити гостям досліджувати приховані і маловідомі перлини і вивчили маршрути, які, завдяки більш тривалим стоянках в портах, дозволять цілі дні присвятити відкриття напрямків і максимально використовувати час в круїзі. Екскурсії стають справжньою подією в серці кожного відвідуваного місця, так що ви можете насолодитися самими автентичними традиціями, смаками і квітами.
 
- Їжа найвищої якості
 
Пізнання нових культур означає і відкриття нових смаків, і з цієї причини ексклюзивно вибрали трьох всесвітньо відомих шеф-кухарів: Бруно Барбьері, Анхель Леон і Елен Даррозе. Щоб краще насолодитися кулінарним подорожжю, ми представили два нових задоволення: ресторан Archipelago і Destination Dish. Новий ресторан Archipelago (доступний на Costa Smeralda, а незабаром і на інших лайнерах флоту) дозволяє вам отримати унікальний кулінарний досвід з трьома меню на вибір: по одному від кожного шеф-кухаря!
 
- Сталий розвиток
 
Costa уважно ставиться до навколишнього середовища і до людей: вони захищають море, використовуючи технологічно просунутий флот, уникають харчових відходів і піклуються про місцеві громади. Всі ці принципи зібрані і резюмовані в «Маніфесті цінного, стійкого та інклюзивного туризму», довіднику, в якому підсумовується їх прагнення рости разом з дестинаціями і їх баченням розвитку.



Найактуальніші новини у туризмі:



    

Консультація з приводу будь-яких питань:

+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Кирило Сорохтей
Поділитися:
Інші новини:
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
01.04.2024 22:51
Кордони ЄС із цими країнами вже частково відкриті.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати