Меню
Головна
Круїзи
Круїзні компанії
Напрямки
Авіаквитки
Тури
Регионы
Новини
Візи
Інформація
Агентам
Туристам
Про нас
Контакти
Акції та знижки
UKR
|
RUS
|
ENG
UKR
RUS
ENG
+38 044 337 82 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53

Підписка на розсилку

  Акції | ТОП Круїзи | Знижки

Головна > Новини > ТОП 5 «Круїзних фільмів»
ТОП 5 «Круїзних фільмів»05.03.2021 14:56
Круїзні лайнери досить часто показують у фільмах. Як правило, це невеликі камео або вставки з панорамних відео портів і міст. Сучасний «Голлівуд» і зовсім асоціює Майамі з круїзами. Рідко, коли фільм, події якого відбуваються в «сонячному місті», обходитися без відеоупоменанія морського порту і безлічі лайнерів в ньому. Адже круїзний термінал в Майамі є найбільшим в світі!
 
Але є безліч фільмів, події яких в основному або повністю відбуваються на круїзному лайнері.
 
Оскільки зараз круїзи недоступні для більшості туристів з усього світу, ми можемо насолодитися переглядом кращих «круїзних фільмів». Спеціально для вас Four Gates зібрав ТОП 5 кращих фільмів різноманітних жанрів. Цікаво, які з них ви вже бачили?
 
 
5 МІСЦЕ: Як батько (2018 рік)
Лайнер: Harmony of The Seas
Жанр: комедія, драма
Тривалість: 98 хвилин
Бюджет: не вказано
Збори: не вказані
У головних ролях: Крістен Белл, Келсі Греммер, Кіміко Гленн, Вінтер Куллман, Бретт Гелман, Джон Фостер, Брайан Маккарті, Бріттані Росс, Пол У. Даунс, Зак Аппельман, Мері Лурам, Ентоні Лакіура, Леонард Оузтц, Сет Роген, Алекс Перес
Кінокомпанія: Sony Pictures Animation

Цей фільм мало кому відомий так як вийшов тільки на Netflix. Звичайно, перекладені версії вже є на багатьох піратських сайтах і навіть в нормальній якості. Фільм досить цікавий. Тут і драма, і комедія, і один з найбільших круїзних лайнерів у світі!
 
Сюжет: Рейчел цілеспрямована молода жінка, яка зробила успішну кар'єру в рекламному бізнесі. Їй практично немає рівних, і вона багато працює, але при цьому не забуває і про особисте життя. Рейчел збирається зв'язати себе узами шлюбу з коханою людиною. Ось тільки весільна церемонія закінчується не поцілуємо молодят, а тим, що наречений збігає. На додаток до цього на весілля приїжджає батько Рейчел, якого вона не бачила з раннього дитинства. В засмучених почуттях кинута наречена напивається в барі і вирішує, що її весільний круїз не повинен пропасти. Ось тільки вона відправляється туди не одна, а разом з батьком, про який практично нічого не знає ...
 
4 МІСЦЕ: Монстри на канікулах 3 (2018 рік)
Лайнер: «Спадщина» (Відмінний)
Жанр: мультфільм, комедія, сімейний, фентезі
Тривалість: 97 хвилин
Бюджет: 80 000 000 USD
Збори: 528 583 774 USD
У головних ролях: Адам Сендлер, Селена Гомес, Енді Семберг
Кінокомпанія: Sony Pictures Animation
 
І знову фільм із серії дії якого проходять на круїзному лайнері. Цього разу монстри відправляться відпочивати на круїзний лайнер, де кожен з монстрів знаходить для себе розвагу до душі. У мультфільмі добре обіграні багато аспектів круїзної життя. Даші сімейство перевертнів дізнається про дитячому клубі, в який благополучно здають своїх дітей і вперше, після їх народження, можуть відпочити, попиваючи коктейлі на палубі корабля)) Основна сюжетна лінія продовжує розвиватися навколо симпатії Дракули до капітана судна - Еріці. Але все змінюється після прибуття в Атлантиду.
Що ж сказати, збори говорять самі за себе. Мультфільм обов'язковий до перегляду всім, особливо тим, хто вже був в круїзі (багато вам буде знайоме).
 
3 МІСЦЕ: Легенда про піаніста (1998 рік)
Лайнер: Virginian (вигаданий)
Жанр: драма
Тривалість: 120 хвилин
Бюджет: 9 000 000 USD
Збори: 20, 678 716 USD
У головних ролях: Тім Рот, Пруітт Тейлор Вінс
Кінокомпанія: Medusa Produzione, Sciarlò

Це справжній фільм-епопея, який об'єднує не тільки цілу епоху, а й повну історію життя обдарованого музиканта. У ході розповіді ви поринете у дивовижний світ музики, дружби, любові, страждання, що проходять перед очима героїв протягом багатьох років. Це історія геніального піаніста, який народився і все життя прожив на кораблі, де він прославився грою на роялі. Оповідання ведеться від імені його друга-трубача, який грав з ним в оркестрі.
 
У перший день 1900 на трансатлантичному лайнері «вірджинець» в коробці з-під лимонів було знайдено немовля. Хлопчик виріс і провів все своє життя на величезному океанському лайнері, що курсує між Америкою і Європою. Загадковим чином навчившись грати на роялі, хлопчик, який отримав ім'я Денні Будмен Т. Д. Лемон Тисяча-дев'ятисот, став справжнім віртуозом і розважав публіку, граючи в ресторанному оркестрі. З ним пов'язані приголомшливі історії, а його життя перетворилося на красиву легенду.
 
Окремо хотілося б відзначити музичні твори визнаного композитора Енніо Морріконе, які були удостоєні премії «Золотий глобус».
Досить багато людей не бачили цей фільм, і якщо ви один з них, я щиро вам заздрю.
 
2 МІСЦЕ: Титанік (1997 роки)
Лайнер: Titanic
Жанр: фільм-катастрофа, мелодрама, драма
Тривалість: 195 хвилин
Бюджет: 200 000 000 USD
Збори: 1 843 201 268 $ (1997 г.)
              + 343 550 770 $ (2012)
              + 691 642 $ (2017)
               = 2 194 439 542 $
У головних ролях: Леонардо Ді Капріо, Кейт Уінслет, Біллі Зейн, Білл Пекстон
Кінокомпанія: Lightstorm Entertainment
 
Як же без всесвітньо відомого і одного з найприбутковіших фільмів за всю історію. Хоча, не дуже хотілося б включати в ТОП фільм-катастрофу, але не без нього не обійтися. Тим більше, що після подій «Титаніка» пройшло дуже багато часу і круїзна індустрія не просто зробила крок в перед, а полетіла. Це відображається не тільки в розмірах і інфраструктурі лайнерів, але і в сучасних і високоефективних системах безпеки.
 
Швидше за все серед наших читачів немає людини, яка б не дивився цей фільм. Сюжет фільму добре обіграний навколо історії краху в 1912-му році найбільшого (на той момент) лайнера - Титанік.
 
У 1998 році «Титанік» був висунутий на здобуття кінопремії «Оскар» в 14 номінаціях, в результаті отримав 11 з них, включаючи нагороду «Кращий фільм» 1997 року. Фільм став рекордсменом за кількістю отриманих нагород «Оскар» поряд з такими фільмами, як «Бен-Гур» (1959) і «Володар кілець: Повернення короля» (2003), в зв'язку з чим часто визнається кращим фільмом у жанрі мелодрама.
 
1 МІСЦЕ: Джентльмени віддають перевагу блондинкам (1953 рік)
Лайнер: Queen Mary
Жанр: комедія
Тривалість: 88 хвилин
У головних ролях: Джейн Расселл, Мерілін Монро, Чарльз Коберн, Томмі Нунан, Джордж Уінслоу, Марсель Даліо, Тейлор Холмс, Норма Варден, Ховард Уенделл, Стівен Гере, Гаррі Кері мл., Елві Мур, Роберт Ніколс
Кінокомпанія: 20th Century Studios
 
Дороті Шоу (брюнетка) і Лорел Лі (блондинка) - дві співачки і близькі подруги, відправляються в морський круїз на борту лайнера «Queen Mary» через Атлантику на свої гастролі в Париж. Обидві незаміжні дівчата перебувають в пошуку потенційних женихів. Але якщо Дороті воліє шлюб по любові, то Лорел тільки за розрахунком. Тим часом, Лорел вже заручена з мільйонером гасом Есмонд. Підозрілий батько Есмонд відправляє слідом за своєю невісткою приватного детектива, доручивши йому стежити за тим, чи буде Лорел вірна Гасу. Ну а далі починаються веселі пригоди двох дівчат на розкішному круїзному лайнері з безліччю забавних ситуацій. Тут добре висміяні багато актуальних стереотипи, які є актуальними і в наш час.
 
Окрему увагу хотілося б приділити нарядам дівчат і декору лайнера. І це все в далекому 1953-му році!!!

Сподіваюся переглянувши цей фільм ви отримаєте багато позитивних емоцій і тільки гарного настрою!
 


Також є багато інших цікавих фільмів різноманітних жанрів, які не ввійшли в наш ТОП. Дії цих фільмів повністю або частково проходять на круїзних лайнерах.
 
Елвін і бурундуки 3 (2011 рік)
Лайнер: Carnival Dream
Жанр: комедія, сімейний, пригоди
Тривалість: 87 хвилин
Бюджет: 80 000 000 USD
Збори 342 695 435 USD
Кінокомпанія: Twentieth Century Fox, Regency Enterprises
У головних ролях: Джейсон Лі, Девід Кросс, Дженні Слейт, Джастін Лонг, Меттью Грей Гублер, Джессі Маккартні, Емі Барнс, Анна Феріс, Крістіна Епплгейт

Це третій і останній фільм з серії фільмів «Елвін і бурундуки». Події відбуваються на лайнері американської круїзної компанії Carnival Cruise Line.
 
Оскільки фільм орієнтований, в більшій мірі на дитячу аудиторію, сюжет тут досить простий і зрозумілий. Бурундуки Елвін, Саймон і Теодор, а також їх подруги Брітані, Джанетта і Елеонора відправляються в круїз з Дейвом. Звичайно ж головний герой, як і в попередніх фільмах, є самим завзятим і намагається перетягнути на себе всі уваги. Це і призводить до подій, в ході яких бурундуки, Дейв і Ян виявляються на острові. Далі їх чекають пригоди, в ході яких вони все потрапляють на фестиваль «International music awards».
 
Рекомендуємо фільм до перегляду всією сім'єю. Він досить веселий, повчальний і звичайно ж, в ньому багато пісень, які так люблять всі діти)))
 
Швидкість 2: Контроль над круїзом (1997 рік)
Лайнер: Seabourn Legend
Жанр: бойовик
Тривалість: 121 хвилина
Бюджет: 160 000 000 USD
Збори: 164 508 066 USD
У головних ролях: Сандра Буллок, Джейсон Патрік, Віллем Дефо
Кінокомпанія: Blue Tulip Productions, 20th Century Fox
 
Хоча фільм не окупив себе в прокаті, він став досить популярним у багатьох країнах. Це сіквел до більш успішному фільм з Кіану Рівзом - «Швидкість». За сюжетом фільму поліцейський Алекс Шоу і його дівчина Енні Портер відправляються в круїз по Карибських островах на лайнері Клас Люкс - Seabourn Legend. На жаль, відпочинок перериває терорист, який бере під свій контроль весь лайнер Після цього велика частина пасажирів залишає судно, але головні герої залишаються щоб знешкодити загарбника.
 
Посейдон (2006 рік)
Лайнер: Poseidon (вигаданий)
Жанр: фільм-катастрофа, пригоди, трилер, саспенс
Тривалість: 98 хвилин
Бюджет: 160 000 000 USD
Збори 181 674 817 USD
У головних ролях: Джош Лукас, Курт Рассел, Джасінда Беррет, Річард Дрейфус, Еммі Россум, Майкл Фогель, Міа Маестро, Джиммі Беннетт
Кінокомпанія: Warner Bros. Pictures, Virtual Studios, Irwin Allen Productions, Next Entertainment, Radiant Productions, Synthesis Entertainment
 
Фільм «Посейдон» це ремейк відомого в цьому жанрі фільму 1972 року «Пригода" Посейдона », знятого за однойменною книгою Пола Гелліко. Дії розгортаються на однойменному круїзному лайнері. У фільмі переплітаються долі кількох героїв. Напередодні Нового року раптово з'являється хвиля-вбивця, яка змушує капітана судна повернути «Посейдон». Судно все одно перевертається, але перед цим екіпаж встигає відправити сигнал SOS. Далі все проходить, як і в багатьох голівудських фільмах, безліч не самих логічних дій, наслідки яких вирішують головні герої по дорозі на поверхню.
Також за мотивами книги Пола Гелліко були зняті:
Бранці «Посейдона» (1979 рік)
Пригоди Посейдона (2005 рік)
 
У відкритому морі (1997 рік)
Лайнер: Westerdam
Жанр: романтична комедія
Тривалість: 109 хвилин
 
Зведені брати Чарлі і Герб відправляються підробити на круїзний лайнер, де планують познайомитися з багатими дамами. Але, як завжди, все йде не поплану ...)))
Сцени з кораблями були зняті на борту лайнера Holland America Line. На даний момент судно перейшло компанії Thomson і носить назву Thomson Dream.
 
Юкатан (2018 роки)
Лайнер: MS Sovereign
Жанр: комедія
Тривалість: 129 хвилин
 
Іспанська комедійний фільм розповідає про групу шахраїв, які сідають на круїзний лайнер, щоб обдурити і вкрасти гроші старого пекаря, який недавно виграв в лотерею мільйони євро і подорожує на кораблі зі своєю сім'єю. Юкатан був в основному знятий борту одного з лайнерів круїзної компанії Pullmantur Cruises і на місці в портах де корабель зістикувався під час свого шляху.
* На жаль, круїзна компанія Pullmantur Cruises в 2020-му році оголосила себе банкрутом і припинила своє існування.
 
Джек і Джилл або «Джек і Джилл» (2011 рік)
Лайнер: Enchantment of The Seas
 Жанр: комедія
Тривалість: 91 хвилина
Бюджет: 79 000 000 USD
Збори: 149 600 000 USD
У головних ролях: Адам Сендлер, Кеті Холмс, Аль Пачіно
Кінокомпанія: Columbia Pictures, Broken Road Productions, Happy Madison Productions
 
Джек, успішний працівник рекламного агентства, щасливо живе з красунею дружиною і дітьми в Лос-Анджелесі. Він боїться тільки одного події в році - приїзду на День подяки його сестри-близнючки Джилл. Приїхавши в черговий раз в гості до брата, Джилл перевернула його спокійне життя з ніг на голову. Щоб відсвяткувати Новий рік, Джек і його сім'я - разом зі своєю сестрою-близнюком Джилл - відправляються в круїз на лайнері компанії Royal Caribbean International.
 
Хоча фільм вважається найгіршим в кар'єрі Адама Сендлера і отримав рекордну кількість премій «Золота Малина», багатьом глядачам він припав до смаку. Як би ви оцінили цей фільм?
 
Незабутній роман (1957 рік)
Лайнер: Queen Mary
Жанр: романтична трагікомедія
Тривалість: 119 хвилин
 
Голлівудська романтична комедія з Кері Грантом і Деборою Керр в головних ролях.
 
На круїзному судні, наступного з Європи в Нью-Йорк, між колишньою співачкою нічного клубу Террі Маккей і привабливим, що користуються міжнародною популярністю плейбоєм Ніккі Ферранте зав'язується роман. Вони обидва не самотні, а Ніккі їде в Америку до своєї нареченої, але не дивлячись на це, вони домовляються зустрітися через шість місяців на верхній оглядовому майданчику «Емпайр стейт білдінг», щоб потім вже не розлучатися. Поспішаючи на зустріч з Нікколо, Террі задивляється на хмарочос і потрапляє під машину ...
 
Маловідомий факт: як і його персонаж, Грант зустрів і закохався в свою третю дружину на кораблі, Queen Mary.
 
Пастка для батьків (1998)
Лайнер: Queen Elizabeth
 Жанр: Драма, комедія, мелодрама, сімейний фільм
Тривалість: 127 хвилин
Збори: 149 600 000 USD
У головних ролях: Ліндсі Лохан, Денніс Куейд, Наташа Річардсон
Кінокомпанія: Walt Disney Pictures
 
Юна Холлі Паркер живе в сонячній Каліфорнії з самим чудовим батьком на світі, а її ровесниця Енні Джеймс - в туманному Лондоні з прекрасною люблячою матір'ю. Дівчатка випадково зустрічаються в літньому таборі, їм є чим поділитися один з одним адже виявилося, що вони сестри-близнюки! Їх батьки розлучилися багато років тому, і за домовленістю між ними Хеллі залишилася з батьком, а Енні з матір'ю. Сестри вирішують з'єднати сім'ї і найкраще для цього підійде романтичну подорож на круїзному лайнері.
 
Хоча, за сюжетом герої подорожують на лайнері https://4gates.com.ua/ukr/liner/queen_elizabeth/, круїзної компанії Cunard Line, більшість зйомок проходило на іншому лайнері - Queen Mary, пришвартованого в Лонг-Біч, Каліфорнія.
 
Я впевнений, що фільмів, пов'язаних з круїзами набагато більше!
Напишіть нам які фільми ви б додали в наш ТОП 5 і які фільми ми не згадали в цій статті?
 

Не знаєте чи варто зараз бронювати круїз? Прочитайте думку експертів!

 

Найактуальніші новини у туризмі:



 
     
Консультація з приводу будь-яких питань:
 
+38 044 337 84 01
+38 093 653 05 53
+38 066 653 05 53
+38 097 653 05 53
Email: info@4gates.com.ua

 


 

Директор Фор Гейтс Україна

Микола Плохотнюк
Поділитися:
Інші новини:
23.04.2024 20:57
Влада Венеції ввела обов`язковий збір за відвідування міста!
11.04.2024 21:16
Компанія провела церемонію різки сталі для свого третього корабля світового класу!
08.04.2024 21:59
Regent Seven Seas Cruises підняла планку розкоші на новий рівень зі своїми ексклюзивними каютами на кораблі Seven Seas Splendor.
Коментарі
Залиште свій коментар
Коментувати